• header

Nemen tja!

Lite svårt med rubriker ibland, haha. Men hej på er! Har ni haft en bra dag? Jag spenderade några timmar på stan. Lunchade med Alexandra och sedan kom Mika och så blev det en liten shoppingtur. Jag köpte inga skor, lovar! När vi var inne på Topshop så slängde jag faktiskt ut mig den här kommentaren som höll på att ge Mika en hjärtattack… “Jag tror att jag är rätt mätt på skor”. Mika tittade på mig som om jag hade blivit galen! Haha..

Däremot hittade jag lite annat snyggt. Inne på Weekday köpte jag två plagg, bland annat linnet nedan! Är ju svag för plagg som visar ryggen. Det var egentligen en rätt lång klänning men jag plockade fram saxen, ska ändå ha det istoppat i byxor så då syns det inte att det är klippt.

Linnet är jäkligt genomskinligt så man måste ha något under, så jag gick in på American Apparell och köpte en vit body med smala band som också var urringad där bak. Den fick klippas lite den med men det blev helt ok! Ska nog ha detta imorgon till mina något par av mina nya byxor som jag visade förut.

Weekday, 250 kr

125 Comments

Starks

BESÖK MIN BLOGG VETTJA NI KOMMER INTE ATT ÅNGRA ER JAG LOVAR ELLER DET KAN INTE JAG VETA MEN GE DEN EN CHANS OCH GÅ IN NÅGRA GÅNGER I VECKAN OCH SE OM DU GILLAR DEN SKULLE BLI GLAD :D <3

Reply
GJ

Jag lyckas nästan aldrig hitta något inne på Weekday tycker att varenda plagg ser istort sätt likadant ut. Men du lyckas hitta grymt snygga grejer där ser jag!

Reply
Olivia

Hej! Gillar din tatuering sjukt mkt! Vad står det o var gjorde du den? Beundrr dig! Kramar

Reply
dee

eh? du har nog glömt ett ord där haha. “jag tror att jag är nog rätt på skor”

Reply
Dilán

Kenza, kan vi inte få se bodyn då? Har också letat efter ett linne/body med urringad rygg :D

Reply
Linn

varför har du aldrig på dig din kenza 4 jacka????????????? gillar du mer din kenza 3 eller vad?

Reply
Johanna

Snyggt! Och vad menar du med att du är blek, jag är superavis på att du fortfarande är så bruuun!

Jag flyttar till Malta på söndag, som tur är så är det sommar där några veckor till!

Reply
SaraRebeka

Hej Kenza!
Ville fråga vad du kan tipsa för outfit till min 18 årsdag. Det är endå en speciell dag så vill inte bara ha vad som helst. Men inte föööör dyrt heller. Så om du skulle kunna tipsa något skulle det vara jätte snällt!

Kram Sara

Reply
L:L

”Linnet är jäkligt genomskinligt så man måste ha något under”

ha ha ha.. året skämt. Förlåt men jag är inte här för att ”hata” men om den är genomskinlig så borde du ha kollar på din svarta spetsklänning, den var ”jäkligt genomskinlig”…

Reply
amanda

Hoppas du ser detta kenza.. Ville bara säga att jag har gått med i eran facebook grupp nu – kenza&tyrashow. och så villl jag bara säga att jag längtar som faaaaaaaaaan tills imorgon då eran show drar igång!!
kram :D

Reply
idaengblom

Jättefina kläder ! :) älskar värkligen dom ! <33

idaengblom.wordpress.com
idaengblom.wordpress.com
idaengblom.wordpress.com

Reply
kathrin

den er virkelig fedt ville ønske jeg havde den :)

god aften til dig knus knus :D

Reply
sophia nielsen

Åhh, vad jag älskar dig stil Kenza & din blogg !
Du är så narturlig, och en enkel blogg som är rolig att läsa.

Du är verkligen unik.

kram
Sophia Nielsen

Reply
felicia

Din blogg dina regler. yada yada yada, du är fortfarande sämst på att uppdatera =)

Reply
Sofia

kan du härma angelicablick.se mer nuförtiden eller? syftar inte på inlägget med linnet som du köpt samma, utan att du hämtar inlägg hur du strukturerar upp dom efter henne. tråkigt, finns bara en angelica blick och det är hon, va dig själv ist.

Reply
N.B

Hej kenza!

Jag mailade dig och tyra förut om min musik osv..
Jag behöver hjälp , jag har kämpat när det gäller musik och vill att nån lägger märke till mig, snälla rara kan inte du iaf kolla på ett av mina klipp där jag sjunger hurt by christina agiulera och kommentera.. eller lägga upp den på din blogg så att folk kan se vad jag går för?

Jag behöver hjälp av någon stor som jag ser upp till, och därför vänder jag mig till dig..

Mina videosar finns på min blogg samt ifall du söker

HURT – finnadine

så hittar du mig på youtube.. jag sitter framför ett piano^^
Snälla:)
tack nadine

Reply
sanna

fan vilken snygg tatuering kenza! Har du gjort någon tatuering utomlands? Jag funderar på att göra det men är lite osäker eftersom jag vet inte hur bra dom blir och vilken sorts färg dom använder och så. Tacksam för svar. Kram. Tack för en bra blogg.

Reply
Klara

gillar inte linnen som visar ryggen. Det känns så naket. Eller, det är snyggt om man har långt utsläppt hår, men inte uppsatt. Btw, snygg tatuering ;)

Reply
Aki

Jeg elsker virkelig hilf mir fliegen tatovering din, den er bare helt utrolig nydelig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*