• header

Crazy pants

Byxor – H&M
Linne – Weekday (väldigt transparent så under har jag en vit body och freebra)
Boots – Nilson

Om någon skulle säga till mig för sisådär en månad sedan att jag skulle ha på mig sånna här brallor skulle jag dö av garv. Men jag gillar dem faktiskt och de är OTROLIGT sköna!

129 Comments

Nathalie

Neeej, otrolig modemiss!!! Alert, alert! Du är snyggare än så. :D Nu ser du ut som en mix utav en kvinna i 40-årskris och en hobbypundare med hängstjärt. :(

Reply
Sofie

Jättesnyggt! Jag har länge letat efter ett sånt linne, och nu ska jag bege mig till närmaste Weekday butik1 :D

Reply
johanna

haha om byxorna är snygga vetekatten, men du passar ju i alla fall helt okej i dem :) jag skulle aldrig gå nära dem! hehe Kram på dig. ska bli SÅ spännande att se er show ikväll!

Reply
amanda

Riktigt snyggt! Byxorna är coola. Inte många skulle kunna bära upp dom, men du har så snygg kropp så du passar i allt!

Reply
Crushly

Sorry Kenza, I like your style but this is your worst outfit ever! The pprint of the pants is really ugly and the pants are making a strange figure!

Kenzas svar: Haha its okey, we all have different taste and I absolutely love this outfit and thought I looked GREAT today :) And thats whats important.. Hugs!

Reply
M

haha mc hammer?

Kenzas svar: Hahaha nja, nog för att haremsbyxor har varit jäkligt poppis men de här har inte en sån där bajsblöja mellan benen :P

Reply
Zasu

Jag förstår inte hur du kan passa i alla möjliga plagg! allting sitter verkligen så jäkla snyggt och bra på dig :P skulle jag ta på mig dom så skulle dom snabbt åka av igen kan jag tänka, haha!

Reply
E

Haha, måste säga att dom är riktigt fula. Men dom ser riktigt bekväma ut. På något sett… så är dom snygga på dig, i dont get it.

Reply
EED.

Och just det, jag letar efter nya bloggar att läsa, släng in en kommentar på min blogg så kikar jag in på era bloggar :)

Reply
amanda

Det är typ bara du i hela värdlen som passar i sånna byxor:p Om jag skulle tagit på mig dom skulle det sett förjävligt konstigt ut hehe

Reply
jessica

Super snygga. Udda att harem sitter så snyggt på bena. Ser lite ut sömn leggins :D

Reply
Karin

Du brukar ju alltid vara jättesnygg och stiligt men nu måste jag tyvärr säga att de där byxorna ser inte alls ut som din grej! Du är mycket finare i jeans eller i en klänning :)

Reply
Sarah

WOW! I usualy don’t like your outfits that much because they’re so normal n safe, but this was just FASHION! Love it and the mix with the boots is fab!

Reply
Sandra

Ha, ha, ha! Nej sorry, inte ens en skönhet som du kan bära upp så hiskeligt fula brallor. Blä!

Reply
Angelica

Jag älskar den här outfitten ! Roligt med något annat än strumpbyxor och converse som alla tjejer springer runt med .

Reply
LISOU

Dom är faktiskt riktigt snygga. Jag skulle inte tacka nej till att ha sånadär galna byxor! Känner mig tyvärr inte så himla bekväm i såna + att min kroppsform blir helt crazy! hha

Reply
sofie

brallerna gillar jag verkligen inte, men linnet är snyggt

en blogg om livet som mamma, nygift och lite tokig

Reply
Linnea

Vad använder du för bh när du har sådana linnen? Eller använder du ingen? Men tanke på att det inte syns något vid ryggen menar jag :)

Reply
Emma

Nä, det där var inte snyggt! Snyggare med ett par tighta jeans, får lite mc hammer känsla av dem.

Reply
Jenny

Äntligen visar du lite mer mod i ditt klädval. Tycker du har schysst stil, men att du kör på rätt säkra kort för det mesta. Men idag, mhm mhm mmm LOVE IT.

Reply
kajsa

först och främst vill jag bara säga att du är sjukt snygg och byxorna är grymma! sen undrar jag om du skulle kunna visa hur bodyn under linnet ser ut? för jag har linnet men känner att det är lite för transparent. :)

Reply
bella

hej kenza!
förväntar mig inte att du ska svara eftersom du har rätt fullt upp men jag gör ett försök.
vad är längden/höjden på dina klackar? och hur lärde du dig gå med dom? hehe :) KRAM

Reply
Milo

Amen vad är det för efterapare du har efter dig? Tycker lite synd om dig nu när du blivit så “känd” och folk inte vågar säga till på riktigt vad dem tycker och tänker. Det där var verkligen fruktansvärt fult! Spelar ingen roll hur smal och snygg man är, såg ut som en stor blöja, nä FET diss till den outfiten! Men smaken som är som baken.

Reply
Loli

Skit! de där kallar jag en miss och diss! Skit skitfula! Du e mycket finare annars!!

Reply
Lisa

Du ser ‘större’ ut i profil nästan en liten bebis bulle om du kollar på tredjebilden..Men de var häftiga men lite för högt upp :P
Älskar din blogg, ser framemot kl 21 :D
Lycka till ; )

Reply
Vicki E.

lite sliten, på ett sätt är det en skitcool outfit à la Whitney Port, men samtidigt känns det lite för mkt…men otroligt roligt att du tar mode risker Kenza! Det är så det ska vara! Lycka till med premiären ikväll =)

Reply
karl lagerfeld

Vad är det för trasa du har hittat, ser för jävligt ut.
Förstår inte er tjejer ibland, det där är inte mode ser ut som nått du har hittat från tippen. Skärpning

Reply
malin

ååhh såna skor har jag också. så jäkla snygga ( är 15 år, och burkar inte köra på det som är lite annorlunda) för kilklack är inte poppis bland mitt umgänge men hade dem idag, riktigt snygga & sköna !

Reply
Lisa

Haha nu ser jag att det är ,heter det buken? som sticker ut… jag är lite efterbliven :P
Älskar din blogg:D

Reply
Josefine

HAha, ja det är det här modet som våra barn kommer sitta och asgarva åt, precis som vi har gjort åt alla kort på päronen i 80-tal kläder!!

Reply
emelie

Jättefint Kenza! Skulle inte tveka att köpa dom om jag hade chansen.. Du är jättesnygg i dom :D kram!

Reply
Sofia

Fan vad taskigt att skriva att Kenzas byxor är skitfula, att hon inte passar i dom osv. Man kan ju skriva och ge konstruktiv kritik men det är bara elakt att skriva att något är skitfult. Alla får tycka vad dom vill, men bara för det inte spy galla över andra som inte har samma åsikt. Ganska omoget.

Kul att du provar något nytt och annorlunda Kenza :)

Reply
Erica

Byxorna skulle jag själv absolut inte ta på mig, men jag tycker att du passar väldigt bra i den där outfiten. Det är ju roligt med lite utstickande plagg ibland.

Jag håller med ola ovan om att du ser “större” ut i byxorna. Men det gör ju i princip alla i den sortens mönstrade byxor, och att du ser lite större ut tycker jag absolut inte är någonting negativt, eftersom du har en sådan snygg kropp. :-)

Aja, det är ju roligt att olika personer har olika smak i alla fall. “As long as you feel comfortable!” som Bill Kaulitz brukar säga. That’s what matters. Jag tycker som sagt att outfiten klär dig väldigt bra. =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*