• header

Kenza & Tyra på the Voice

Här är ett litet klipp från imorse när vi gästade radiokanalen the Voice! Det visades ju även på Kanal 5. Här får ni se när vi pratade lite om showen och så. Jag och Tyra var lite oense om hur mycket vi skulle avslöja hehe.. Jag är ju så taggad och vill ju bara berätta allt!! :D

Men ikväll kl 21.00 smäller det!

46 Comments

Micaela

Ska försöka komma ihåg att kolla!

Hoppas jag inte glömmer för jag är glömsk ibland ;p
Men har dom som får sina drömmar i uppfyllelse fått reda på det :s?

Ha de bra!

Kram / Micaela

Kenzas svar: Nix, vi har bara uppfyllt 2 tittardrömmar hittills.. 10 kvar ;-) Man kan fortfarande skicka in på [email protected] och vi sitter fortfarande och kikar på alla drömmar för att sedan välja ut några.

Reply
amanda

vilken kanal är det på?:)

Kenzas svar: Nu blir det här sjuttioelfte gången jag säger det, hehe.. Det går inte på någon kanal utan på webben. Du kan se det på våra bloggar eller på nyheter24.se/kenzatyrashow!

Reply
-

Men hallå, lite löjligt är det väl att hålla precis ALLT hemligt när avsnittet sänds idag? Förresten,hur länge ska den vara på? 1h? 30 min?

Kenzas svar: Haha ja det var ju det jag tyckte också! Men Tyras “Mmmmmmhmmmmm” stoppade mig haha.. Fast samtidigt blir det ju mycket roligare att se om man inte vet vad som händer! Varje avsnitt är ca 30 min :)

Reply
Elin..

Hej

Klicka in på min blogg och kommentera vilken du hälst skulle villa ha mellan de två vampyrerna :) Kraam

Reply
Cecilia Sennerfors

Jag längtar tills ikväll kommer enkelt se eran webbshow! Gav dissen till kompisarna som ville att jag skulle med ut jag bah ”Neee det är Kenza & Tyra Show ikväll!! :D”

Reply
Jasse å Hanna

Hej, vi har läst din blogg i
ett år ungefär, vi älskar din stil å humor
men nu har din blogg blivit lite tråkig, du skrivier nästan bara om er show å musik, börjar bli ganska tjatigt.
Kan du glömma att skriva om eran show hela tiden, för det intresserar inte ALLA? Inte för att va dumma men förut va du mke mer roligare att läsa om…du kanske inte bryr dig om att bara TVÅ läsare tkr såhär men vi ville bara säga det

Reply
Emily

Får du verkligen lägga in det klippet på videofy me när det är kanal 5 som har rättighet till det? Kram till dig.

Reply
Joss

Du later ofta som en liten 2aring som inte kan uttala bokstaven R!
Har du ett talfel?

Har markt detta alla ganger du gjort en videoblogg.
Och nu verkar det som om problemet ar varre an nansin.

/ Joss, USA

Kenzas svar: Oj, är det jobbigt för dig? :P Såhär är det: Jag växte upp i Marocko och det var alltså där jag började prata. Där nere pratade vi arabiska och då uttalar man inte R:en som här i Sverige. När vi flyttade tillbaka till Sverige blev jag retad för att jag inte kunde utala R som alla andra barnen. Nu kan jag uttala R såklart, men det händer att jag ibland hoppar över just “rullandet”. Varken jag, eller mina nära tänker på det eller stör sig på det, så jag förstår inte varför någon främling ska göra det. Men såklart, alla stör sig på olika saker. Kram!

Reply
Mimmie

haha, jag hörde inte tyras “mmmmmmhmmm” imorse när jag såg det ;) jag ser framemot att se första avsnittet :)

Reply
Joss

Pa sa vis.

Ar amerikan myself sa jag forstar problemet. Eller halvt. Mamma e svensk.
Trodde du hade samma problem som min kusin (i sverige) som fortfarande (vid 24 ars alder) inte kan uttata R riktigt.

I didn’t know. Now I know.

Kram pa dej.

Reply
Isa

Jag tycker du är så duktig och tar dig tid att läsa en massa kommentarer och svarar på dom :) duktiga Kenza! Lycka till!

Reply
anna

Ska lätt följa showen nu, gillade första avsnittet STARKT! Ni är riktigt härliga! :)
Keep up the good work! Kram :D

Reply
Johanna

usch vad tyra är irriterande. vet inte vad det är, men något stör mig med henne. önskade att det inte var så dock! du är toppen däremot. och angående kommentaren med att du inte uttalar R fullt ur, så kan jag inte säga att jag stör mig på det, men man lägger märke till det så lätt eftersom man inte är van att höra någon som inte “rullar på r:en”. det är klart att inte dina nära tänker på det eftersom dom hör dig prata så ofta. så det är ju inte så konstigt att främlingar reagerar då..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*