• header

Mobilblogg – dags att spela in

Medverkandet på the Voice gick bra men snabbt! Nu är vi i vår studio och spelar in lite ljudklipp och sedan ska vi filma lite ute.

Missa inte premiären av Kenza & Tyra show ikväll klockan 21.00! På våra bloggar eller på nyheter24.se/kenzatyrashow

52 Comments

Zasu

Slog precis på Tvn och fick syn på dig. Men då skulle ni precis gå .___. Dålig tajming för min del =O

Reply
rebecka

et ska jag se på ikväll efter jobbet! ska bli skoj! åh ser att du har dom nya byxorna och den nya tröjan på dig, ska bli fint atyt se hur det ser ut!

Reply
Mydriasis

J Ä T T E T R Å K I G T ! ! !

Men Kenza är fortfarande JÄTTEFIN ändå. Om Kenza verkade lite mer intresserad av musik och ställen och prylar som var lite intressanta, inte bara extrem-mainstream, så skulle det vara himla kul.

Det här utspelet över SD i riksdagen, det var hemst. Så politiskt korrekt att man mådde illa. Man undrar, tycker Kenza själv att invandringen till det här landet är en non-issue?

Klart SD har en massa skit som inte är klokt, men kampanjerna som pressen kört osv visar tydligt på hur ‘opopulära’ ideer inte är välkommna i det här landet. Den här attityden att SD på nåt sätt skulle vara ett ‘hot mot demokratin’ eller whatever, är farlig och i sig odemokratisk och kommer bidra till våld och rashets från både svenkskar och invandrare. Det var verkligen tråkigt att se det inlägget, när Kenza gjorde det.

Vi lever inte i en ‘demokrati’, det är en Demagogi alltihop.

Ha en bra dag!

Reply
Rebecca

Längtar tills ikväll! Men, jag är inte säker på om jag hinner hem tills klockan nio :( Kommer det vara så att man kan se hela programmet lite senare? Eller kommer det “bara” sändas live?

Reply
E

DRICK INTE MER ÄN 3 KOPPAR KAFFE, du blir bara tröttar om du gör de ta en på morgon en på dagen och en på eftermiddagen!

lycka till blir roligt å se ikväll!

Reply
Sophie from France

Good luck for tonight ! unfortunely I will cannot watch it, here, in France … i’m so sad …

Kenzas svar: Its a webshow so of course you can watch it, but there’s no subtitels so you won’t understand what we’re saying :P

Reply
Essie mashadi

Hej, asså du är så jävla snygg att jag överväger att byta “sida” bara för att jag skulle kunna stalka dig utan att det var weird, detta trots att jag är superkär i min pojkvän..okej,,fett creepy jag lät men du är så himla vacker!!

LYCKA TILL IKVÄLL!Jag och min mamma ska kolla ikväll ;)

Kenzas svar: Haha vad gullig du är. Hälsa mammsen! Kramis

Reply
Gabi

Har ni live sändning från eran studio på kenza tyra show eller är allt inspelat? :) Längtar tills att få ser er ikväll :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*