• header

Monthly Archives: October 2010


HOME SWEET HOME

I’m home! Landade på Arlanda vid halv åtta och kom hem för ett litet tag sedan. Har packat upp och berättat mina roliga Belgrad-historier för vännerna.

Jag är HELT slut men satan vad kul jag har haft!! Jag berättar mer imorgon istället för nu väntar ett varmt bad och sedan sängen. Ska upp till jobbet tidigt imorgon. Har dock bara halvdag så det är skönt.

Bloggar mycket imorgon! Kram kram kram! ♥

 

PS. KLOCKAN HÄR I BLOGGEN HAR INTE STÄLLTS BAK EN TIMME ÄN

Stilettos and broken bottles

Njaa inte stilettos kanske för ikväll kör jag på Converse, hehe..  Nu sticker vi ut och äter och sedan blir det party. Imorgon åker vi hem till Sverige igen! Jag har haft det så skönt och kul här men hemma är bäst, där har jag mina älsklingar som jag saknar så mycket.

Ha en grym kväll, puss puss puss! ♥

Last night

Hej!

Nu är vi tillbaka på hotellet. Vi började dagen med att gå runt här på stan, käka lunch osv. Vi drog sedan in till arenan för att se finalen (karate VM) som var grymt bra. Imorgon är det final igen (lag) men det missar vi tyvärr eftersom att vi åker hem. Skulle i och för sig hinna men vill inte riskera att behöva stressa eller missa planet.

Ikväll är det vår sista kväll här i Belgrad så vi ska såklart ut igen, och innan det blir det käk på någon mysig restaurang. Lillebror hänger såklart med men han får alltid gå hem lite tidigare (dock aldrig ensam såklart) och han får inte dricka alkohol. Eller okej mamma, jag erkänner. Han fick smaka rakia men han hatade det så nu kan vi vara lugna. Haha!

Dags att hoppa in i duschen. Här kommer lite bilder från igår! Puss och kram!