• header

Last night

Hej!

Nu är vi tillbaka på hotellet. Vi började dagen med att gå runt här på stan, käka lunch osv. Vi drog sedan in till arenan för att se finalen (karate VM) som var grymt bra. Imorgon är det final igen (lag) men det missar vi tyvärr eftersom att vi åker hem. Skulle i och för sig hinna men vill inte riskera att behöva stressa eller missa planet.

Ikväll är det vår sista kväll här i Belgrad så vi ska såklart ut igen, och innan det blir det käk på någon mysig restaurang. Lillebror hänger såklart med men han får alltid gå hem lite tidigare (dock aldrig ensam såklart) och han får inte dricka alkohol. Eller okej mamma, jag erkänner. Han fick smaka rakia men han hatade det så nu kan vi vara lugna. Haha!

Dags att hoppa in i duschen. Här kommer lite bilder från igår! Puss och kram!

123 Comments

aleksaaa

ÄLSKAR SERBIEN OCH ÄLSKAR VERKLIGEN DIN BLOGG JÄTTE MYCKET!! HOPPAS ATT DU NJUTIT UTAV ALLA DAGARNA DÄR NERE I SERBIEN – BELGRAD! JÄTTE FINT LAND – STAD!

LÄGG IN BILDERNA PÅ ALLA KLÄDER SOM DU KÖPTE I BELGRAD OCKSÅ!!
KRAM FINASTE KENZA :D<3

Kenzas svar: Belgrad är bra! Ja jag visar det när jag är hemma i Sverige igen. Puss!

Reply
M

Hej! är lite nyfiken.. Vad gör din bror när ni är ute och festar :)?

Kenzas svar: Skrev jag inte det i inlägget? :S

Reply
Melina

Hej Kenza!
Jag har en fråga som jag undrat ett tag.. Röker du fortfarande eller inte?
Har nämligen inte sett dig med en cigg i handen på några bilder på ett bra jävla tag.
Ha de bra! Sköt om dig!

Kenzas svar: Jag har trappat ner det till feströkande. Har svårt att sluta helt så det blir några cigg när jag är ute och dansar. Kram!

Reply
Ebba

fin blogg menar det Värkligen :)

Vill du veta vad julkalendern 2010 är så har jag svaret åt dig, Gå in på min blogg :)

Reply
linnea

Hej, vill bara fråga hur du får till dina lockar? Jag har prövat med pappilotter men fungerar inte så bra. Jag vill att det ska vara stora fina hollywoodlockar (om du vet vad jag menar) som liknar ditt hår väldigt mycket!
Tack på förhänd :) / Linnéa

Kenzas svar: Kolla bak i arkivet. Har förklarat flera gånger och till och med visat i en video. Kram!

Reply
Angie In Turkey

Maste ba fraga, varför har den där kompisen me gra tröja alltid munnen öppen pa alla kort som han skriker eller väntar pa att nagon ska stoppa in nagot i munnen pa han? :p haha nej skoja, de va inte en seriös fraga! ;)

Kenzas svar: Haha han väntar på snopppppppppppppp!

Reply
li

är du enda tjejen i sällskapet? ;)
tänkt på en annan sak, på nästan alla bilder på dig o aleks så håller han i dig, på ett sätt som ser ut som det är lite obekvämt hårt..? typ greppar dig i armen eller liknande, kramar så du blir lite vikt, är det hans superkrafter som spelar in? och en anna sak, f_n va skoj det är att se dig i er show, asså lite mer hur du ” är”, väldigt roligt. skrattade högt ” åt” dig flera gånger i senaste avsnittet! tummen upp för dig ^^

Reply
Alma.

Härliga bilder! :D & vet du, hur nära du är mitt hemland? Bosninen. Skicka en hälsning till dom från mig! ;)

Reply
Erika

skulle skriva “hahaha” men så blev det “såsåså”, tyckte det var roligt. Om du undrade liksom. Hahahaha..

Reply
Sandra

är dina acne short pistols i mocka eller skinn? Vilken storlek har du på dina? kramar! <3

Reply
Elin

Hur gör du när du sotar dina ögon? Det blir så himla fint och naturligt på dig. Puss <3

Reply
Lenore Berglund.

Hej Kenza! Jag måste bara säga hur kul det är att se vilken skillnad det är mellan dig och Kissie! Du värkar jätte snäll och rolig, du hänger aldrig ut någon på din blogg, medans Kissie är elak och typ lottar ut sin lillebror! Det som är roligast med att läsa Kissie’s blogg är hur hon förstör sig själv och det roliga med din blogg är hur intressant du är. :) Det tycker jag är lite skojjigt. x)

Kramar från Lenore.

Reply
blivande frisör

hur gör du ditt hår så vackert? /en nyfiken “blivande frisör”

Reply
amanda

hej kenza, du är otroligt grym ohc häftig! du är min insperartion till kläder! Jag älskar din stil! Ha det bra!

Reply
Sofie

kul att ni haft en rolig tripp

mamma och gift bloggar om vardagen, familjen, mode och annat smått och gott

Reply
Milica

Hoppas du tyckte om Belgrad, som sagt det är en soft stad men det gäller att veta vart man ska för att inte hamna med puckos. Ha det underbart idag. KRAM!

Reply
snälla svara

vore kul att få svar på dessa frågor?.

varför ville don bror följa med?
och vad gör han när ni är ute på kvällarna?
vem ska han gå hem med om han inte fåå gå ensam?
stannar alltid någon av dej eller din kille hemma med din lillebror?

va heter din bror?
har du mer syskon?

Reply
Emma

jag blir nästan lite chockad över hur sugig flickvän du verkar vara. ni har åkt ner för att hejja på Aleks när han är med i VM men du fester ju varenda natt(!) och KLAGAR över att behöva sitta i arenan. du skriver ju inget om hur det går heller eller nånting. jag hade varit stolt som fan om min pojkvän var så duktig och verkligen gått in för det! och hade jag haft med mig min lillebror hade jag fan suttit på hotellet med honom så han slipper vara ensam.

är det verkligen så att jag har uppfattat allt helt rätt eller har du ingen koll på alls hur du framställer dig själv? du har alltid verkar vara en riktigt bra tjej som flickvän men nu blev jag chockad!

Reply
Yasmina

ojojojjj, min tränare Bleard är med på andra bilden!
hahah, kändis för en dag ;D

Men, hoppas du haft grymma dagar i Belgrad!
VM-karate (is my goal) :D

Kram på bästaste Kenza <3

Reply
Linnéa

Alltså ni som undrar vad hennes lillebror gör när de är ute, är ni tröga på något vänster? Det står ju i inlägget!

Reply
Fredrik

Hej, har en nära tjej kompis som börjat umgås med jayson som du skrivit om. Är orolig för vem det är och vad han gjort. Kan du ringa skriva tillbaka om jag borde vara orolig och prata med mig kompis.

Reply
Arian

Håller själv på med karate o vet ju vilka de är som är med i landslaget o jävligt roligt o se denna sida av dom hahaha! :D

Reply
Gunnar Petersson

Hej,
vill bara säga hur kul det varit att följa er dessa dagar i Belgrad (Europas New York). Jag gillar verkligen Serbien och var både på musikfestivalen EXIT och Belgrads ölfestival i somras. Även om jag varit i Belgrad tidigare var det otroligt roligt i somras. Extra kul att se hur ni också verkar ha haft det riktigt bra i det som för svenskarna snart är det självklara stället som resmål om man vill ha riktigt kul!! Inte undra på att Belgrad blev bästa nattliv i världen enligt Lonely PLanet 2009 (världens största reseportal).
http://www.smh.com.au/travel/the-worlds-top-10-party-towns-20091118-im4q.html

Återigen tack för dessa dagar som jag och hela min familj tittat lite extra i bloggen…
Här kommer några länktips på artiklar om Belgrad:
Sköt om er;-) och återigen tack…

http://www.e24.se/lifestyle/resor/belgrad-forutspas-att-bli-nasta-barcelona_2049839.e24

http://www.belgradebeerfest.com/active/en/home.html

http://www.exitfest.org

http://www.belgradenet.com/

Reply
Mimi

Min fråga är nu; Varför tog du med dig din lillebror om du dricker varje kväll? Hur kul kan det vara från hans perspektiv?

Reply
Jonna

Sjukt oansvarigt av dig att vara ute och festa och bara lämna din bror ensam..

Reply
Emma

Hej Kenza!

Jag älskar din blogg och läser den ofta och jag gillar din framtoning. Men en sak jag tycker du ska lägga märke till är bild nr 2, så killen längst ner till höger visar “tre fingrar”, detta kan liknas vid ett nazi-tecken eftersom dom använde sig utav dessa tecken när dom genomförde massmord på Bosnier under 1992-1996. Det är väldigt många som kommer att ta åt sig och undra ifall du i din blogg ska stödja detta genom att visa upp bilden… Jag tog åt mig.

Reply
selle

den bilden där killen visar 3 fingrar stolt ! är så förnedrande för oss muslimer från balkan ! betyder nazism !

Reply
akhfhguahguh

håller med ibrahimovic där uppe..

moget att lägga upp såna bilder med tre fingrar.. CETNIK till max !!!!

Reply
There'snolimit

tycker det är taskigt av dig att gå ut när DU bjöd med din lillebror på resan..? ska du inte hänga med honom då..? okej en kväll, men varje? hade inte gjort så mot min bror. hoppas din är mer förstående då!

Reply
:@

F*cking serber!! 3 fingrar IGEN!! förra gången din POJKVÄN nu han andra!
Att du inte lärde dig en läxa från förra gången om vad 3 FINGRAR betyder för folk nere i balkan??
Sånna cetniker! Håller med Ibrahimovic och dom andra MOGET att lägga upp!

Reply
Jasa

OMG förstår inte att ni tar upp det snacket om 3 fingrar IGEN! De befann sig nere i Serbien, de har rätt att visa tre fingrar om de vill utan att bli påhoppade för det. Förstår att ni har lidit av kriget men sluta förknippa ALLT med kriget, gå vidare istället. Tänk på att 3 fingrar har en helt annan innebörd för ortodoxa serber. Det har inget med rasism/nazism att göra så släpp det och låt Kenza ladda upp vilka bilder hon vill i sin blogg. Passar det inte så behöver ni inte läsa hennes blogg. Så enkelt är det!

Reply
A

Angående det med tre fingrar: du har redan varit med om det här med Aleks, känns bara dumt att du lägger upp en bild där en av dina kompisar visar tre fingrar när du redan vet att det är nazistiskt och att det finns de som tar åt sig. Förra gången sa du att du hade blivit sur på Aleks för att han gjorde det. Känns bara som att du sa det för att framstå som en bättre person i andras ögon för om du verkligen hade blivit sur hade du inte gjort om det.

Och jag vet att du inte kan stå för andras handlingar och förbjuda de att visa “tre fingrar” men du behöver inte lägga upp just den bilden. För dig betyder det förmodligen ingenting, men det finns de som tar åt sig, och jag är en av dem.

Reply
① ♛` ❤ » $aara $aariioniitaa ღ Җ Noя∂aғяίkaη ① ♛` ❤ » $aara $aariioniitaa ღ Җ Noя∂aғяίkaη Җ ღ Mar✩cko ❤ϟ ♫ ♥ ☺ ♫✩★✔✖♞☢▲♛ϟ☀❥①▄ ღ Mar✩cko ❤ϟ ♫ ♥ ☺ ♫✩★✔✖♞☢

Asså ja fattar inte?? vadå 3 fingrar
Jag är Marockan och berb vi gör ochså
sådär med fingrarna , detta
är Typisk serbisk och berbisk tecken ( Җ )
och vad jag vet så har det ingenting med
Islam och muslimer att göra :S

Reply
Emelie

Hej, skulle inte du kunna skriva ett inlägg med alla länder du har varit i och vad du tycker om dem. Jag vet att du har skrivit en del städer och så men det skulle vara kul att höra alla ställen. Kram :)

Reply
① ♛` ❤ » $aara $aariioniitaa ღ Җ Noя∂aғяίkaη ① ♛` ❤ » $aara $aariioniitaa ღ Җ Noя∂aғяίkaη Җ ღ Mar✩cko ❤ϟ ♫ ♥ ☺ ♫✩★✔✖♞☢▲♛ϟ☀❥①▄ ღ Mar✩cko ❤ϟ ♫ ♥ ☺ ♫✩★✔✖♞☢

. Det är bara en variant av V-tecknet (victory), som i Serbien är modifierat så att man visar tre i stället för två fingrar. På så sätt har det blivit ett tecken som också betyder ”vi är serber”. Tecknet är mycket populärt, folkligt, och används ofta och spontant. Till exempel används tecknet av den av väst hyllade demokratiska oppositionen i Serbien och i sportsammanhang.

Reply
db

du vet att det är provocerande med dem där jävla tre fingrarna, du har bett om ursäkt förut för att du lagt upp sådana bildeer men du gör det igen.. genom din stora blogg sänder dina vänner som gör cetnikfingrarna att de är så stola serber osv men vi albaner, bosnier osv vi vet exakt vad det står för och jag får bara lust av kapa av dem äckliga fingrarna.. så när du vet att det är provocerande, lägg inte upp såna bilder kenza

Reply
Nadin

Ni muslimer som kommenterar borde skämmas! Nazism? Alla vet att ni var med tyskarna under andra världskriget och vi behöver inte gå in på vad nazismen gjort mot serberna. Ni får minsann gå med era jävla sjalar medans när vi ska vi ett KRISTET tecken som vi visar att vi är stolta över våran tro och att vi slagits mot turkarna som var i Balkan i 500 år och våldtog och skulle göra oss till muslimer. Ni va fega och blev muslimer och de vet ni. Kanske därför de sticker så jävla mycket i era ögon? 3 stora fingrar upp här för jag är stolt serb och stolt kristen.

Reply
sara

hahah vilka roliga bilder. har en fråga. var det inte typ tråkigt eller så att vara ensam tjej?? taksam för svar

Reply
andjela

vad har hitlers nazi-tyskland med tre fingrar och göra? visst, det kan anses vara stötande för vissa etniska grupper beror på hur man själv väljer och se det. men som sagt dem befann sig i serbien och för serberna symboliserar tre fingrar vårt korstecken,- fadern, sonen och heliga anden!!!!!!

Reply
Sara

Svasitkan är inte heller något nazistiskt tecken från början men har blivit förknippad med nazism efter andra världskriget.. och än idag så är man väldigt försiktig med hur man använder den… det är precis lika med de tre fingrarna..nej det kanske inte innebär något nazistiskt för er men den får många andra människor att må illa då den användes i väldigt hemska sammanhang under kriget i bosnien.. ni bör kunna leva utan att vifta med dem i vissa situationer där fler nationaliteter än eran blir berörd!

Reply
Jessica

Alltså jag orkar inte ni är ju helt dumma i huvudet ja NI som inte har några liv och orkar kommentera det här med “tre fingrar” nu igen. Försök att tänka nu för en gång skull och inse att det inte är Kenza som gör tecknet, utan några andra, och hon kan därför inte ta åt sig ansvaret så varför skäller ni på henne? Hon är inte deras mamma. Gå ut i världen och skaffa er lite stake/självförtroende om ni tar åt er av det för ni framstår bara som löjliga.

Reply
Gunnar Petersson

Hade precis kommenterat positivt när det kom in en massa Ibrahimovics och andra från Bosnien och börjar prata om fingrar på handen och om att göra seger-tecken är nazism. Kan inte ni som tycker om att diskutera svåra politiska frågor göra det någon annan stans. Det är ändå ingen som lyssnar. Jag tycker ni borde vara mer oroliga för att det går bra för Serbien. Det är det mest framgångsrika landet på Balkan med motorn Belgrad som drar till sig mer och mer utländska investeringar. Som svensk kunde jag inte bry mig mindre. Men ni gör bort er själva när ni egentligen inte gillar Serbien och att det går bra för dem.
Kom in i matchen!! just nu är ni bara pinsamma…

Reply
Maja

assså fattar inte riktigt tjötet om de med hennes lillebror?, fan ifall min syrra skulle ta med mig på en resa åh hon skulle va ute åh festa varje kväll, så skulle inte jag brytt mig så mkt om de, fan bara hon har kul lixom! åh skulle bara varit glad eftersom ja skulle få va med hon typ varje dag förutom några timmar på kvällen,, skulle bara tyckt de va kul!

Reply
Erika

Hur får du ditt hår så fint ? Eller är det naturligt ? Jag skulle gärna veta hur man kan få såna vågar ! ps. Din blogg är grym! XD

Reply
Hanna

Guuuud äälskar verkligen din blogg eftersom att du har så bra stil när det gäller kläder! Pussar och Kramar Hanna

Reply
dejana!!

Kenza, ja ser att många anser att tre fingrar är något hatiskt/rasistiskt?
dessa typer har inte läst på så bra säger jag! tre fingrar är äver katoliskt som ortodoxt. såhär ligger det till. sen när blev kristendomen något hatiskt?
tre fingrar symbolisera fadern, sonen och den heliga anden. INGET ANNAT!
bless.

om det är någon som har något att säga kontakta mig ([email protected])

Reply
liberal serb

Herregud vad vissa småglin med bosnisk muslimsk bakgrund tror de kan tvinga andra att lyda precis vad de anser är politiskt korrekt. Jag var aktiv i fredsrörelsen och är medlem i ett oppositionsparti idag i Serbien. Vi kritiserar de pro-EU regeringspartier som sitter vid makten för vi tycker inte de går tillräckligt snabbt. Trots det så går det bättre en för Serbien en för många andra. Bl a har jag märkt när jag träffar montenegriner, bosniska muslimer m fl. att vi ligger långt före när det gäller olika saker…relationer till EU-Bryssel osv. Men att läsa här att en (antagligen) svensk kille som har lärt sig göra tre fingrar (jag gör det ofta) inte får göra det för vissa anser att det har med nazism att göra är riktig bull-shit!!
Detta faller på sin egen orimlighet då ingen annan folkgrupp var mer utsatt av Hitler-Tysklands försök att döda en hel folkgrupp precis som judarna. Därför har serberna till skillnad från andra stöd överallt i världen och har gott rykte.
Man behöver inte vara liberal serb för att förstå att detta handlar om vissa personers avundsjuka och inget annat. När skall ni lära er att samarbeta över gränser och mellan folkgrupper??
Kom in i matchen som Gunnar mycket riktigt krävde av er..vilka nollor…

Reply
STOLT-BOSNATJEJ

Jag vill börja med att säga “Kenza du borde lära dig av dina misstag”!!
Du vet att flera personer regaerade på tre fingrar förra gången, du borde tänka efter innan du lägger in några sådanna bilder. Jag ber dig bara att inte lägga ut fler bilder på tre ffingrar på bloggen, eftersom du umgås med många serber antar jag , eftersom din pojkvänn kommer från Serbien.

Folk regaerar snabbt, även när man anar det som minst!

Reply
akhfhguahguh

sv:liberal serb

förstår inte vf ni alla serber ska helt plötsligt dra up hitler och tyskland.. alla vet vad som hände i andra världskriget osv.. Men att bosniska muslimer ska samarbeta med serber?!?!?! snälla nån, ni dödade alla muslimer ni kunde komma åt, dvs mer än halv min familj, pappa, morbror, farbror osv, för att inte nämna upp alla.. så kom inte o säg att vi ska samarbeta o släppa det som hände för 18 år sen..

det är verkligen moget utav er att visa 3 fingrar.. Verkligen!!

Reply
EmelieCatrine

Alltså…haha!! Aleks kan vara så JÄVLA lik Martin Stenmarck på vissa bilder!!! På den bilden när ni pussas t.ex, haha :D Skitlik!!

Reply
Deeqa

har läst ganska många kommentarer och för det första vad fan har Islam med detta att göra jag är själv en muslim och jag fattar 0,000000000 ? :S
om det är något rasistiskt hade väl jag hört det innan …. ? :S tror inte det har med religion

Reply
g

Sara Sarionita Nordafrikan: Precis så är det… Du är lite mer kunnig än vissa. Coolt att ni berber också gör det.

Reply
Bosnierkroat.

Håller med Ibrahimovic och resten som tycker att det är en skam att du sätter upp såna bilder.

Reply
Bosnier

SKAM ATT DU LADDAR UPP EN BILD MED EN PERSON SOM HÅLLER UPPE TRE FINGRAR, HAN KAN TA DOM TRE FINGRARNA OCH KÖRA UPP DEM I R****

Reply
Egzona

Vafan kenza? ser du inte hur han håller upp sina 3 fingrar? och du publicerar upp bilden fast du vet vad de står för? lärde du inte dig något från förra gången då din pojkvän gjorde det. Fy vad arg man blir. Seriöst fuck serbien!

Reply
D

Ingen stor skillnad på att hålla upp två eller tre. Vissa håller upp två, andra håller upp tre. I krig händer det att folk håller upp sina fingrar där med. Både tre och två. Betyder inte att de har något med krig att göra för det.

Förövrigt är ni ju så sjukt pinsamma. IGEN! Hoppas killen på bilden(Nicklas)läser det här. Han kommer säkert få en bra bild av er människor.

Reply
SELMA

Jag tycker om din blogg Kenza, men jag måste säga att det var jävligt dåligt av dig att ladda upp denna bilden. Du och din pojkvän har redan fått skit för en liknande bild och nu laddar du upp ytterligare en till.

Serberna skyddar sig med att det står för Gud, Fadern och den Helige anden – men resten då? Har ni serber glömt resten? Allt ni ställt till med och i slutändan visat upp de tre fingrarna för att ni varit så stolta över att ha skadat och mördat.

Cetnik mitt bajs. fuck serbien!

Reply
Hoj

Selma: Varför höll bosnierna upp två fingrar när dom krigade? Ska det förknippas med krig och bli förbjudet bara för det?

Reply
Hoj

Du där uppe som frågade varför alla serber helt plötsligt börjar ta upp andra världskriget och att alla vet vad som hände:

Kanske för att folk skriver “nazist-tecken” när det var många av deras förfäder som var nazister och höll upp nazist-tecken. Med tanke på att bosniemuslimer, kroater och albaner stred sida vid sida med Hitler under andra världskriget. Inte serber. Serber gillar inte nazister. Serbien var det enda landet i fd Jugoslavien som stred mot Nazityskland och det fick de sätta många liv till för. Serber blev bland annat slaktade av nazistiska kroater och bosniemuslimer. Mladic som ni hatar så mycket, hans pappa blev mördad av kroater och bosniemuslimer, och han själv satt i ett koncentrationsläger som barn och blev räddad av italienare. Serber var det folk som var mest utsatta efter judar.

Och du skriver att alla vet vad som hände… men om de vet.. varför skriver dom så?

Tre fingrar är inget nazist-tecken och betyder inget sånt. Det är som två fingrar fast en som serber och vissa andra gör. Att vissa visade det i krig är som att vissa visade två fingrar(victory)under krig.

Hela det serbiska fotbollslandslaget gör tecknet på en bild, serber gör det när de festar osv. Ni ser väl serber som gör så men säger ni något då? Nej. Ni vill ha nåt att klaga på hos Kenza.

Reply
stefanija

Till alla er förturkade kroater och serber-aka. – Dagens bosnier som klagar konstant över vårt KRISTNA TECKEN, GÅ FUCK ER SJÄLVA!!!!!!!!!! spelar några supernationalister här på bloggen men hade det inte varit för osmanska riket hade ni inte varit muslimer överhuvudtaget idag! Så jävla trött på erat tjat ska jag gå och hata alla som läser koranen nu bara för att islamister missbrukar det och dödar människor i kornanens namn? nej precis. VÄX UPP FÖR HELVETE!

Reply
mix

åsså undrar man varför ni aldrig kan hålla sams haha,ingen har nånsin gjort nå fel alla har rätt. dårars logik,lycka till i livet! losers…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*