• header

FRIDAY FRIDAY FRIDAY!

Nuuuuuuuu drar jag igång min lediga helg på riktigt!! Först upp är middag med min pojkvän, Alexandra, hennes pojkvän och deras två vänner. Det blir spanskt. Mys! Sedan blir det bowling och kanske lite drinkar?

Ha en grym fredagskväll! ♥

På mig har jag en ny klänning från Weekday, ringar från Guldfynd by Kenza och örhänge från JFR

96 Comments

gabbi

Du Kenza och Tyra verkar vara sveriges mest störtskönaste tjejer asså! Go girls, man kan inte annat än att se upp till er :)

ha en toppen kväll!

Reply
Rahul

Heej, såg erat program förut, Kenza & Tyra show, riktigt bra va den, ser fram emot många fler avsnitt :D
längtar redan till avsnitt 2!!! :D haha

Reply
Vega

Kuuul!:D En fråga bara, När du bowlar tar du väl av ringarna?, om man har dom på höger alltså eller byter hand :P
okej, konstig fråga…

Reply
maja.

Förlåt om jag spammar (eller vad det nu kallas) din blogg men jag vill så gärna att min vän Madde ska gå vidare i idol så rösta på Madeleine Finck Björgen i idol. Ring 099-414 07 eller sms:a Madeleine till 72400!! RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!!

Reply
Micaela

Vad roligt! Ha en riktigt bra kväll! Bowling är ju riktigt kul. Fast jag är inte så bra på det… förlorar varenda gång ;p
Men du får ha en bra kväll!
Kram

Micaela :)

Reply
Sanna

Vill du ha längre och starkare ögonfransar ?
Passa på att tävla om frannäringen RevitaLash just nu !!

Reply
Carin - gravid v.38

De där bilderna är lite läskiga … båda är likadana men på ena tittar du bort, på andra så tittar du in i kameran. Uh!

Reply
Anna

hej, jag såg på björn gustavsson avsnitt, på morgon soffan. Är inte din pojkvän med i den?? :S :) Det ser ut som honom. :D

Reply
hmm

Snyggt! Men kan inte du visa hela klänningen? :D
Kenza, har du någon aning om när Jeffrey Campbell skorna med dragkedjan kommer ut på nelly?

kram!

Reply
sabina

åh vad snygg outfit, sådär elegant snygg men diskret! :) jättesnyggt! och vad du kan se snygg ut i hästsvans, jag känner mig inte alls snygg att ha upp håret.
Tänk om man skulle ha ditt klädskåp.. skulle vara som att vara i himlen, man skulle känna sig snygg hela tiden. Själv får man växla mellan 10 outfits tyyyp :P haha. Ha en bra helg!

Reply
Sabina

Hej! Min kommentar har inget med inlägget att göra men måste få bara få säga att Kenza Tyra show var hur grymt som helst! Har precis tittat på det! Det slår bella tyrashow med hästlängder :D ni är mer verkliga och ni ser ut att ha så himla roligt ihop :D man sitter med ett leende på läpparna under hela avsnittet :D ni är hur grymma som helst! Och det jag älskar med er att ni verkar kunna vara er själva mer i denna show än vad det var i bellatyrashow, ni är inte uppklädda från topp till tå hela tiden och sitter perfekt i en perfekt studio.. jag tycker ni har gjort detta hur bra som helst, man blir lycklig av att se er, ni är så fina och underbara! Riktigt bra jobbat!Ni är två riktiga förebilder och ni inspirerar mig på så många sätt :) kramar <3

Reply
annasara

Låter perfekt! Jag älskar sånna kvällar! Men ikväll ska jag mysa med min syster som jag saknat ihjäl mig efter sen jag flyttade :/ Ha en bra kväll!

Reply
Aevs

Hej Kenza, jag har en fråga till dig!

Hur kommer det sig att du kan gå på massvis med nattklubbar när du bara är 19 år, och sedan när man kollar så är åldersgränsen alltid 21? Är det bara för att du är en känd bloggerska som du får komma in?

Kram Aevs

Reply
Starks

BESÖK MIN BLOGG VETTJA NI KOMMER INTE ATT ÅNGRA ER JAG LOVAR ELLER DET KAN INTE JAG VETA MEN GE DEN EN CHANS OCH GÅ IN NÅGRA GÅNGER I VECKAN OCH SE OM DU GILLAR DEN! SKULLE BLI GLAD :D <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*