• header

Om premiärkvällen

Igårkväll mötte jag upp min pojkvän och så drog vi till Nyheter24’s kontor där förhandsvisningen av Kenza & Tyra show skulle visas. Det var ca 40 pers där och det bjöds på dryck och annat, jag hade även bjudit in Paulina, Hugo och Amir och det var jättekul att träffa dem igen! :)

Jag och Tyra var ju såklart lite smånervösa men det försvann så fort det hade gått 10 sekunder av avsnittet. Alla skrattade och älskade programmet och vi fick så mycket fint beröm. Vi är så himla stolta över oss själva!! Och vi älskar vår show.

Sen blev det ju lite krångel när avsnittet skulle släppas klockan nio. Det blev så överbelastat att till och med våra bloggar pajjade, trots att vi inte ens hade hunnit lägga upp avsnittet än. Jag vet att många av er tänker “men det var ju exakt samma sak med Bella & Tyra show, de borde ju räknat med det” men det här var ett mycket mycket större tryck som de inte var beredda på. Aldrig har jag haft så många besökare inne på min blogg samtidigt! Men nu vet vi och det kommer såklart fixas! Nu kan man iallafall se avsnittet utan problem, sen om man har trögt internet är en annan femma hehe.. Då kan det hacka lite.

Och hallå? Hur underbara är inte ni då! Satan vad ni är bäst!! Jag och Tyra är så otroligt tacksamma för era fina ord och vi är helt överlyckliga över att ni älskar vår show. Tack tack tack tack tack!!! :D Vi har ju såklart en liten press på oss nu men vi hoppas att de resterande 11 avsnitten blir minst lika bra. Trots att det ska bli skönt med helg så längtar jag ihjäl mig till måndag då en ny vecka med inspelningar börjar. Det här är så fantastiskt kul!!

Tyra, Mani, jag och två riktigt superdupergulliga läsare igårkväll!

Fler bilder från igår hittar ni såklart på vår hemsida http://nyheter24.se/noje/kenzatyrashow

49 Comments

Hanna

eran show ÄGDE! Allt var så grymt! Man ville liksom aldrig sluta kolla, och jag tittade hela tiden på den där lilla mätaren för hur mycket tid det hade gått på programmet, för jag ville verkligen inte att det skulle ta slut! Och Kenza, ni behöver INTE

Reply
Hanna

vara nervösa inför nästa show, för temat är så grymt, så det kommer aldrig bli tråkigt. Hoppas att ni fatta mitt meddelande, jag råkade skicka efter jag hade skrivit halva. Ha en jättebra helg!:)

Reply
Emily

Tycker de va så jävla roligt i början när man ser mani trippa efter er HAHAHAHAHA. Dog en smula där :D

Reply
Fotograf Annie

Jag såg showen idag, jag gillade den, mycket proffsigare än Bella&Tyra show tycker jag (om man nu ska jämföra ;P) , roligare att titta på. :) Jättebra jobbat!!

Reply
- | | Carro | | -

=)
Jaa, vsg..kan säga det igen..var skitkul och bättre än BT show ;D Då blev det dessutom så mycket tjaffs ang. grejer som Bella eller Tyra sa till bloggare.. Här är det bara NI två och man får se er utanför bloggen..mycket roligare =)

Reply
Lisa

Måste säga att showen var en fullträff! Det är så roligt att se vilka jordnära, sköna tjejer du och Tyra är.

Reply
SANDRA

Heeej Kenza! Först av allt vill jag säga eran show är BÄST I VÄRLDEN!!! Och din blogg äger!
Många kramar

Reply
Sussi

Vad roligt att ni fick sådan bra respons på smypremiären! Jag tittade också på avsnittet och det var väldigt kul. :) Bäst var mardrömsscenerna, haha. Inte kul att få astmabesvär förstås, men det där inslaget fick mig verkligen en spark i baken, nu måste jag börja träna på allvar!

Jättekul show, fortsätt med den! Hoppas på många säsonger. :D Förresten, tjejen som står närmast dig Kenza på bilden är sjukt lik Nadia. Jag trodde först att det var hon, hehe!

Reply
Ida

Älskar eran show, ville aldrig att det skulle ta slut! :) Ni är så sköna tjejer med så härliga personligheter båda två! Längtar som en gnuuu tills nästa program haha!

Reply
Ellinor

Håller verkligen med alla, showen är så himla bra :D ni var jätteduktiga programledare och ni har underbara personligheter:) väntar med spänning på nästa avsnitt:)

Reply
hmm

hej kenza .
Vet du när Jeffrey Campbell skorna med dragkedjan kommer ut på nelly?
snälla skulle uppskatta om du svarade.
kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*