• header

2a oktober 2010

Hej bloggen!

Jag och min pojkvän har haft en lång och mysig sovmorgon och nu håller vi på i köket. Igår hade vi skitkul ute med några vänner! Vi käkade först en massa god tapas och drack sangria på Caliente, sedan blev det bowling och vi tre tjejer fick stryk av grabbarna. Fuck fuck fuck!! Jag är bra på bowling men igår spelade jag som en jävla kratta, bara för att jag hade sagt innan att jag skulle kicka allas ass. Nästa gång ska jag hålla käften!

Men vi hade skitkul iallafall och bokstavligt talat dog av skratt vid några tillfällen. Jag låg på golvet. När vi hade bowlat färdigt drog vi till East en sväng och mötte upp Aleks kusiner, sedan vidare till Collage. Grym kväll!

Jag och Alexandra vid middagen

Jag tog om den här bilden 3 gånger och Alexandra dök alltid upp där i hörnan med sitt glas haha

Aleks slog oss alla! Han var grym

Jag och baby på Collage

58 Comments

Madeleine

Hejsan!
Jag talar ut på bloggen. Jag skulle vilja att du tar dig en titt och sprider mina ord vidare om du tycker dom är bra :D

Tack!

Reply
lydia

NÄ hah, vetdu vem din pojkvän ser ut som? han ser ut som en Ken barbie. Haha. (alltså på ett bra sätt) :) haha. och du är jättefin!

Reply
Lisa

Är din pojkvän lång?? haha eftersom att du har höga klackar och ändå är han typ ett huvud längre ?? :)

Reply
SAGA

Hur lång är Aleks? Jag menar, du är ju 1,70 men har ändå klackar på dig där. I vilket fall som helst så är ni, av bilderna att dömma, ett väldigt snyggt par! =)

Reply
Ida

Vad synd att din pojkvän verkar ha så dålig klädstil när du har så fin! Gårdagens på honom var ju hemsk. Ser ut som han ska direkt ut o sporta!

Reply
LISOU

Tycker det är riktigt kul att Aleks vill vara med i din blogg nu på bilder och så, ni är så himla fina tillsammans! :)

Reply
Sheila

Snyggingar! Oh ni är så söta!! ;D

*Har tagit och lagt ut lite grejer att sälja på bloggen nu, bl.a min egen designade byxdress/ jumpsuit, kika gärna in :)

Hoppas du får en fortsatt fin lördag!

Reply
Jessica

Heej så gryma bilder du har tagit.. undrar om flesta bilder som du fotade när du gick ut, så använde du din canon G11? :) krrram

Reply
Tina

Hej Kenza.
Tycker du det funkar md jeans och klack på en lördagskväll?
Kramar

Reply
camilla

Vi var igår och bowlade med några vänner och det var hur roligt som helst :D Tykcer nästan man borde göra det oftare än vad man gör,synd :)

Reply
Emmy

Hej!
En lite fråga, har kollat runt i alla butiker här i lilla Karlstad. Men hittar inte stora snygga ringar som är i mindre storlek, 16mm eller XS men även S. Har du något tips till butiker där man kan hitta stora silver ringar med svart sten på? Har tittat i alla vanliga butiker så som H&M, Lindex, Ginatricot, Kaphal, Glitter osv… Skulle vara tacksam för svar på mail eller ett inlägg i din blogg :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*