• header

Roliga plåtningar

Jag älskar roliga plåtningar! Haha ja det är väl klart, tänker ni.. Men jag menar plåtningar med riktigt roliga team som man känner sig bekväm med! Som Nelly-teamet t.ex. Har plåtats för dem två gånger och båda gångerna var roliga, speciellt senaste gången. Det är härligt att jobba med sköna avslappnade människor som man kan kan skoja med, utan att de höjer på ögonbryna och tänker “fan vilken omogen tjej” hehe..

75 Comments

sofie

ha ha, snygg rumpa

bloggar om min familj, en tvåårings tokigheter, mode bröllop och annat smått och gott

Reply
sanita

du e så vacker och jag önskar jag var som dig en dag, ska gå och söka till model nästa måndag, för jag gick vidare första steget och nu nästa steg ska jag visas i bikini och klackar, bikini?? jag e riktigt rädd endå hahah för jag har aldrig riktigt haft bra självförtroende fast mina vänner säger att jag e dum i huvudet som säger de, de beror nog lite på barndommen haha var inte världens finaste, VAR DU RÄDD :(??

Reply
emma

låter skojj :)
människor som bara höjer på ögonbrynet när man är rolig så är så himla tråkiga :D

Reply
Starks

BESÖK MIN BLOGG VETTJA NI KOMMER INTE ATT ÅNGRA ER ELLER DET KAN INTE JAG VETA MEN GE DEN EN CHANS OCH GÅ IN NÅGRA GÅNGER I VECKAN OCH SE OM DU GILLAR DEN SKULLE BLI GLAD :D <3

Reply
hejho

d sista va porrigt ;P men alla bilder va för sjutton naturliga o himla gulliga

Reply
Dollys

Hehe roliga bilder :) det måste ändå vara svårt att vara modell, liksom när det är så måbga som tittar. Så jag förstår ifall ett roligt team är viktigt för dig :)

ha en bra dag!

Lots of love/ http://www.dollys.se

Reply
Sanna

Tycker det verkar väldigt roligt att bli plåtad hela tiden.
Tittade på Kenza & Tyra show och vart väldigt avis på henne ni uppfyllde drömmen på, har en liknande dröm att få fotografera i någon studio. Känns väldigt lockande!

Ha det bra, kram!

Reply
victoria

Ditt hår är så fint. Fattar ej hur du får till de, mitt hår är alldeles för mjukt och blir tillslut spikrakt trots locksprayer, mousse och hårsprayer.

Reply
Sara

Haha, håller med! Inte för att jag har plåtats då, men jag menar att man kan vara fjantig och omogen inför folk man inte känner så bra! :D Så man kan vara sig själv lite mer, hehe ;)

Snygga kläder du hade på bilderna! :)

Reply
Angela

Hej igen

Måste bara få reda på vad det är för klänning / tunika du har på dig den 22/9 !!!!

(När du skriver att du är färdig med plåtningen, men att du haft mgknip i typ 6 timmar…)

Den är svart med resår i midjan och lite längre ärmar..

Super snygg=)

Märke? var hittar jag den?

HJÄLP!!!!!

Någon som vet?

Reply
ladymuffin :)

förstår att ni måste ha hur kul som helst :D jag skulle så himla gärna vilja stå i rampljuset för en dag :)
är det försent att skicka in till kenza och tyra show måntro?

Reply
Kiba

Hade jag varit modell och jobbat med såna människor, och dom hade sagt “fan vad du är omogen”, då hade jag sagt “DET ÄR VÄL NI SOM ÄR OMOGNA!!” ;)

Reply
felicia

Woah, du var verkligen jättelik sångaren Agnes på den sista bilden! Någon som håller med mig? :D På ett bra sätt alltså, båda ni två är sjukt vackra, höhö.

Reply
Camilla

Skönt att känna att man kan släppa loss och känna sig trygg, det blir oftast bättre resultat då, oavsett vad man gör :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*