• header

Äntligen!

Äntligen har jag hittat ett par sköna jeansleggings! Fickor dessutom, grymt! Har ju fan bott i mina gamla från Ginatricot men de är så höga i midjan, obekväma och åker ner hela jävla tiden vilket gör mig galen. De här från Carlings sitter på plats och är riktigt sköna!

75 Comments

Vicki E.

skitsnygga! Jeans leggings är perfekta…speciellt för mig som aldrig kan hitta rätt storlek på jeans. Perfekta i midjan innebär för liten kring höfterna, perfekta över höfterna för stora i midjan =P därför är leggings perfekt som formas efter kroppen =)

Kenzas svar: Ja det är så bra för de töjer sig på de rätta ställena! De här såg ut som bebisbyxor och jag ba det finns inte en chans att jag kommer kunna knäppa dem men de var väldigt stretchiga men ändå inte så att de blir säckiga :)

Reply
jesika

vad arg jag blir på dig kenza! HAHA, SKOJA! men jag har gått och suktat efter dom där leggings som du köpt, men har inte varit säker på om jag ska köpa dom eller inte. Är så att jag redan har så jädrans mycket svart. Men om dom sitter så bra som du säger så ska jag kanske iaf pröva dom. Men säg inget till min kompis. För sa till henne att jag inte skulle köpa nå mer svart. haha!

Kenzas svar: Haha! Jag vet inte hur många gånger jag och mina vänner har sagt till varandra att vi ska sluta vara så tråkiga och bara klä oss i svart men nu har vi gett upp. Alla snygga plagg är helt enkelt svarta! kram :)

Reply
jasmine

jag har ett par från Zara, har använt dom sjuuukt mkt.
Låga i midjan och med bakfickor, perfekta alltså :) och de var inte dyra heller!

Reply
Michaela

Har precis samma problem skulle inte förvåna mig om vi har likadana jeansleggings från gina, dom är verkligen jättejobbiga! Känns bra att man inte är ensam med det problemet för har inte hört någon annan klaga. Men dom där jeansleggingsen från Carlings var superfina :D stort plus med fickor också!!

kram

Reply
johanna

Sjukt snygga!! Är på jakt efter ett par nya jeans leggins själv, får helt enkelt ta mig till ett carlings ;)

Reply
Ida

Ser supersnygga ut! Jag msåte ha fickor, blir så bart om rumpan annars hehe. Och ett par svarta har jag letat efter, så dessa ska jag spana in.
Älskar carlings! <3

Reply
Amanda - MANDOSA

sjukligt snygga! Är själv på jakt efter nya svarta, helst jeansleggins som passar bättre.. Får kika in på carlings med andra ord! :) Tackar för tipset!

Reply
Ullis

ja den där är sjukt bra. KÖpte dem förra veckan, hon i affären sa att dem kan töja sig i midjan lite och lite runt vaderna, men notera lite! Dem sitter forfarande bra efter att man använt dem ett par gånger :))

Reply
Malin

finns hur mkt jeansleggings som helst på vero moda. du är väldigt välkommen ut till nya köpcentret bromma blocks där jag jobbar, jättefint köpcentrum med massa fina butiker. ha en bra kväll!

Reply
Petra

Fantastiskt fina. Såg att det fanns liknande på yoiono.se. vist är det dr. denim?

Reply
Sara

Ja, dom sitter verkligen snyggt på dig. Men det är som att alla måste hitta sina egna. Jag kan typ inte ha några alls.

Reply
Josefin Andersson

Vill bara börja med att säga att du är så jävla snygg och man blir grymt avundsjuk haha! Förebild för mig. Har en fråga och skulle verkligen uppskatta svar. Du har så perfekt hår, volym och helt perfekt bara. Mitt hår är naturligt platt (grymt tråkigt) volymlöst och livlöst, undrar bara om du har några tips? Gör du något speciellt med ditt hår? Älskar din blogg, kram!

Reply
Ida

Åh ska verkligen titta in dem i affären, jag har varit på jakt efter leggings med fickor :)

Minns du kilklackarna med blixtlås? Om du gör, när kommer de ut på så att man själv kan äga såna snyggingar? :P

Reply
Emma

De där jeanstightsen finns på junkyard för 399 kr och finns i 5 olika färger ;)

Reply
anna

sitter jättesnyggt! älskar jeansleggings när man väl hittar ett par bra :) har mina egna favoriter från vero moda hihi. för mig är det alltid svårt att hitta vanliga jeans i min storlek thank god den som uppfann jeanslegginsen hehe. ha en bra kväll!

Reply
mia

Visst är dom underbara? Det är dom skönaste jag haft, jag har flera olika tvättar i den modellen, jag köpte dom på nodoubt.se

Reply
B & L

Hej Kenza!
Jag undrar en sak… skulle du kunna skriva ett inlägg samt visa bilder på vilket smink du använder dig av på vardagen och gärna visa hur/vad du sätter på för smink på ansiktet! Tycker så mycket om din sminkning och din hy! Vore tacksam för ett sånt inlägg av dig! :) Sen så undrar min vän vilket hårfärg du använder dig av?

Mvh
B & L

Reply
R

Dom är så jävla snygga, har alltid haft problem med att hitta de perfekta jeansen/jeansleggings, funderar över att prova dom, finns de i andra färger?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*