• header

Today

Jeansleggings – Carlings, topp – Topshop, kavaj – Zara, halsduk – Topshop, skor – Converse, armband – Nelly.com, brillor – RayBan

126 Comments

jennifer

heej kenza:) du e sjukt snygg och sööt och jag älskar din blogg och kenzatyra show min dröm är att tfäffa dig <3 kram /jennifer

Reply
Matilda

Vill bara säga att du har en otroligt bra blogg. Kul att du har varit runt omkring Linköping de senaste dagarna. Då kanske du tycker min nya video om östgötska är rolig? :) Gå gärna in på min blogg och titta på videon östgötska och säg vad du tycker. Ska bli kul att se din och Tyras show ikväll! hade bra kram Matilda från Linköping

Reply
Johanna

Hej! skit snygga skor, vart har du köpt dom? gillar färgen starkt!!! kram.

Kenzas svar: Jag köpte dem i….. Milano tror jag!

Reply
Ida

Himla snygg halsduk! Färgen gör sig bra till det övriga svarta :)

Känns höstigt och mysigt! Körde också på kavaj idag, en som jag bytte till mig på krogen igår, haha!

Reply
amanda

söt !!

Om någon är sugen på en ny design så fixar ja det, gratis änsålänge , kika in på bloggen o skicka en komentar isf . puss

Reply
Sandra

Hejsan allihopa! Enligt mig så e något av de finaste med kvinnokroppen dess former, speciellt runt höfterna. Du kenza har kurvorna på väldigt snygga ställen, speciellt formen som putar ut där vid höften på bild nr. 2! :D Så rund o fin lixom, haha! :D Trots att du e smal har du såna kurvor, de tycker ja e coolt, kan bara gratulera ;) Alla e fina såklart! Let’s face it visst e kvinnokroppen vackrare… hehe. Kram på er, ha en fantastisk kväll, snart e kl 21… :D

Reply
amanda

OH! jag älskar din stil!
En fråga bara.

Uttalar man ditt namn med e Kenza som det låter eller uttalar man det med i t.es Kinza? :)

Tacksam för svar ;)
ps DU ÄGER!

Reply
majaa

Hej Kenza!
Tvättar du dina convers? mina vita börjar bli mer åt det gråa hållet men vet inte om jag vågar slänga dem i tvätten.. om du gör det, hur? vilken grad och så?
måste säga att du är sjukt vacker och en riktigt bar förebild! tack för en bra blogg!
Hare! :)

Kenzas svar: Limmet kan släppa då tror jag.. Tvätta istället med en sån där skrubb-svamp med tvål och vatten. Och bara man tvättar snörena och gummit runt om skon så ser de mycket renare ut. Kram!

Reply
Linnea

Tänker du på att du oftast knyter en näve på en del kort? :p
PS! Här uppe har det kommer gode mycket med snö! ;D

Reply
Annika

Åh, tycker det är tokroligt att du svarar på våra kommentarer! Synd bara att vissa kommentarer är så himla dumma…
Btw önskar såhäääääääär mycket att jag hade din garderob. Kanske en dröm du kan uppfylla? ;)

Reply
Tvtown

EN NY TV-BLOGG!!!! Här får du veta allt om dina favoritserier som t.ex Gossip Girl, Vampire Diaries, 90210 och Brothers and sisters.

Reply
Shanaynay

Vad fan har hänt med uppdateringen egentligen kenza? Hm, visst du var upptagen med inspelningarna till programmet men till och med de dagarna då du ÄR ledig (och redan tidigare “lovat” att du skall uppdatera JÄVLIGT MYCKET så fort du har tid) så suger bloggen när det gäller uppdatering. Om du nu tjänar 200 000 kr/månad bara på bloggen ska du fanimej ARBETA FÖR DET. På sistonde har det bara varit samma gamla saga om K&T show, plåtningar, en massa ego bilder, jävligt få bilder på dina outfits (och inköp – kläder alltså) och så mer om K&T show. KUL!

Kenzas svar: Haha, ta det lugnt nu. Det är bara lite svårt att komma på något att skriva om ibalnd. Du får gärna komma med tips istället för att vara så jäkla negativ och elak! Kram Kenza

Reply
Shanaynay

Inte undra på att du har fått så lite kommentarer/läsare med tanke på hur jävla ointressant sakerna du skriver om faktiskt är.

Kenzas svar: Men människa, nu har du lämnat så många bittra kommentarer idag. Hur orkar du? Om det är så jäkla ointressant så har du ingenting här och göra. Hitta på något roligt istället så kanske du blir lite gladare! Och läsarna har inte minskat alls, snarare tvärtom. Kram!

Reply
Shanaynay

Och jag funderar helt ärligt på att sluta läsa din blogg.

Inte för att du bryr dig men…. :)

Kenzas svar: Jag tycker att det låter som en jättebra idé! Man ska inte läsa bloggar man inte tycker om, det låter ju rätt logiskt. Kram, igen!

Reply
MariaGustavsson

kolla min ny startade blogg!! handlar om min kamp om att förändra mitt liv och gå ner i vikt

kolla in för att få råd och motivation att gå ner i vikt du också!

Reply
raeioöw

Nice, jag gillar när du är lite mer.. rockigt. Annars ibland kan du klä dig lite tråkigt enligt mig.
Du är väldigt vacker dock, och bra blogg! :D

Reply
Ajda

Läste den kommentaren där det stod “Du skriver så onintressanta saker bla bla bla..”
Själv så håller jag VERKLIGEN inte med, dina inlägg äger och älskar din blogg hur mycket som helst, helt bästa Bloggen ever !! :D<3

Glömde säga att outfiten är ju jättefin <3

Reply
Isabelle

Hej fina Kenza!
Först måste jag bara säga att din blogg är jättebra! som jag har sätt vissa skriva om att din blogg är tråkig när du skriver om showen. Men lyssna inte på dom det är bara kul att läsa om era utmaningar och grejer fortsätt med det!
Du har inte haft dagens fråga på länge, så jag har några frågor här som du kanske skulle kunna svara på? jag tänkte fråga dig om hur du får sån fin form på dina ögonbryn? och hur får du ditt hår så luftigt och naturligt vågigt (när du inte har lockat det) det var allt!
Tack för en väldigt bra blogg! Kram

Reply
Ida

Ursäkta mig Shanaynay, men vad klagar du för? En blogg är en dagbok på internet där man skriver vad man vill och känner för. Inte egentligen för att underhålla andra, först och främst! Det Kenza skriver om nu är det som händer nu och det hon väljer att skriva om! Hon ska ju inte skriva en massa saker som vi vill läsa om bara för att! Tänk efter innan du skriker och gormar åt folk! Det är ju helt fantastiskt hur Kenza har lyckats med sin blogg, men det är ju knappast hennes enda syssla här i världen!! Det är väl självklart att jobbet och fritiden kommer först och det är kanske inte alltid något man vill dela med sig med halva Sverige!

Stå på dig, Kenza! Jag tycker att du gör ett fantastiskt jobb med bloggen, trots ditt ibland pressade schema!

Och som sagt; hittar man inget intressant här så är det ingen som tvingar en att titta in!! Word!!
Kram från mig!

Reply
isglass

Tjena!
Har en “dagens fråga” typ… Jag undrar hur länge du skulle kunna tänka dig att ha bloggen uppe? Jag antar att det blir dags att sluta någon dag? Vill du stanna inom “kändisbranschen” (i brist på bättre ord) eller skulle du vilja försvinna från rampljuset när bloggen slocknar?
Själv tycker jag du borde försöka jobba med något inom mode :)

Nu pressar jag på lite svåra frågor ;) Har gått igenom sån här framtidsplanering själv så jag vet hur svårt det är!

Reply
saaaaaaaaaaaraaaaaaaaa weeesterluuund!

gud va snyggt! Halsduken var verkligen “Pricken över i:et” :D

Reply
J

Vrf använder du aldrig vita converse längre? ;o hehe har inte sett dig ha det på länge! Det är skitsnyggt så jag tkr att du ska fortsätta med trenden du faktiskt har startat haha!
Älskar din blogg, min favorit blogg helt klart<3
hoppas på svar..
kram

Reply
Sara

asså kenza jag kommer slå dig snart du är så fin jag önskade jag var lika fin som dig

Reply
Ellen

Blir inte så lite avundjsuk när jag inser att du kan använda bara kavaj ute, här har det blivit vinter och den fetaste jackan används.

Reply
sabina

Det är hennes blogg hon skriver och lägger upp exakt vad hon vill, du behöver inte bry dig, och om det här är ointressant för dig och du tycker att den suger så jävla mycket, så fortsätt inte att följa hennes blogg då, vafan är ditt problem? sluta lägga dig i , i saker du inte har någonting med att göra.
till :shanayanay

Reply
Louise

Går inte dina converse sönder där på sidorna när de böjs sådär som de gör på den sista bilden!?!?!?! :O eller har du underskor? det är det ända jag HATAR med converse att man inte kan böja dem!!!! :( (men de är ju för snygga för att låta bli att köpa hehe)

Reply
sofie

jättefint, har lika dana converse jag och älskar dem

En blogg om livet som mamma, nygift och lite smågalen

Reply
Linnea

gillar den där halsduken så jävla mycket men hittar den inte på topshops hemsida.. va det längesen du köpte den?

Reply
Saga

finns det någon topshop affär i stockholm? vart finns den om det finns en? och hur mycket kostade haldsduken?

Reply
Emma

Hej! blev lite smått kär när jag såg halsduken, grymt snygg! finns den i butik tro?
kram!

Reply
N

KEnza jag älskar halsduken var har du köpt den finns den att beställa på internet kan du länka :D?

Reply
Christelle

Åh Kenza, du är bra snygg. Läser aldrig din blogg (läser inte bloggar överhuvudtaget) men ville bara gratulera svaren du ger vissa “negativa” kommentarer på detta inlägg!! JÄTTECLASSY!

Jag är inte en människa som respekterar någon pga dess utseende, klädstil osv. men när jag läser dina svar ser jag en uppenbar självrespekt som å andra sidan är väldigt svår att INTE respektera… Forsätt så!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*