• header

Vi ses på Lobby!

Vad tycker ni om våra snygga Lobby-jackor? :D Ska inte ha på mig den ikväll men ville bara visa den, hihi.

Nu sticker jag och tjejerna ut och dansar. Ha en jättefin fredagskväll allihopa! ♥

162 Comments

carro

hur lockar du ditt hår? med locktång? isåfall vilken? Ääääälskar din blogg!!!

Reply
Elina

Hejsan ;)
kan inte du typ göra ett ”arkiv” som du lägger in din låtar som du lägger upp på? :)

Kram Musik älskande elina x)

Reply
Wilma

Hej! Jag är 12 år och läser din blogg varje dag. Den är bäst!

Jag vill bara berätta hur mycket jag ser upp till dig och tycker om dig. Flera gånger har jag drömt att vi var syskon eller kusiner. I drömmarna så hälsar jag på dig väldigt ofta och jag hittar på saker med dig. Jag ärver dina vackra kläder. Jag önskar bara att drömmen var sann också!

Älskar dig verklingen Kenza! Massa pussar och kramar

Reply
louise

älskar din klänning här kenza,Hela du är så otroligt vacker. och ta åt dig verkligen för det förtjänar du! Många kramar

Reply
Emelie Rommedahl

Ha så kul ikväll :)

Tänkte bara på en grej, hoppas verkligen att du kan svara på detta! När du svarade på kommentarerna i inlägget om att du skulle träffa Universal så säger du att allt handlar om pengar. Men då låter det lite som att du “går med på” att de utnyttjar dig för pengar, för dem vet att du kan dra in pengar eftersom många unga tjejer i Sverige vet vem du är. Menar du så? Jag hoppas inte det :( Och tycker du det är ok att det är så? Kram på dig, jag tycker du är grym :)

Reply
heltklartavis

du lever ju det perfekta livet. herregud, du är så lyckligt lottad! imponeras av dig och dina framgångar. och nu får du chansen att pyssla med musik till råga på allt andra megacoola du gör.. du rockar helt enkelt!

Reply
Maggie

Måste bara säga att du passar otroligt bra i den blå färgen klänningen är i! :] själva klänningsmodellen var också skitsnygg ;]

Reply
popup

Jag önskar dig lycka till med sångkarriären, men samtidigt kan jag känna en sorg för musikbolag som väljer att gå efter kända personer snarare än en grym talang. Jag tycker du är en OK sångerska, men samtidigt kan jag känna att det finns människor mycket bättre än dig ute i landet.

Att vara artist handlar ju däremot om mycket mer än talang. Lycka till Kenza! :)

Reply
amanda

ooooooooooooooooooooomg vilken snygg jaacka..vart kan man köpa eller få tag på den?? snäääääääällaaaa svaaaraa

Reply
Viktoria

Tycker det är lite kissie-varning på ditt skivbolag inlägg. visst, du sjunger HELT OKEJ men inte super bra!

Reply
Melissa

Du lever i en dröm .. det håller jag med om .. så som en läsare skrev.. Du tjänar fett med pengar MER än Fredrik reinfeldt , Du har en egen show modell och nu ska du börja sjunga egen klädkollektion eller vad det heter
du har rest många gånger du har vart i Italien och gjort reklam för smycken och massa annat , träffat tokio hotell osv.. Du säger att du inte bryr dig om pengar, det är lätt att säga så när man väl har mycket pengar , nu när du har så mycket pengar varför flyttar du inte till Brazilien eller hawaii?? Du är snart 20 lr 19 va vet ja varför köper du inte en porche en snygg dyr bil. Du har perfekt utseende och must beautiful boyfriend han är dödssnygg , DU är en princessa och lever i en dröm värld :) Är glad för din skull och vet att du har kämpat länge för detta.
Kolla Anagina.blogg.se och se vad hon har skrivit om detta !.

Reply
Lea

Ja, jag läste ditt inlägg nedanför och ville bara säga: Shit. Vad förvånad jag blev när jag hörde att de gillade faktiskt din röst :O. Helt ärligt, lägg av nu Kenza – en del av dig måste ha vetat att *även* om du hade skitful röst hade de valt dig (man kunde tydligt höra i Kenza & Tyra att era röster var redigerade). Du har det kommersiella, söta utseende artister har och du har en trogen fan-bas. Folk vet vem du är.

Hellre dig än en nobody med skitfin röst och som har kämpat sig upp. Jag ville inte låta som om du får allt så jävla lätt, som några påstår, men du får det lättare än några. Även om det inte är så i dina ögon. Och det är så livet är bara. Även om jag inte håller med det ibland.

Ibland kan du låta pretentiös, om du inte har märkt det. Tror inte det är din avsikt, men det är så jag (och många fler tror jag) ser det som. Tittat tillbaka i arkivet och det är som du är en hel annan människa. Man mognar såklart md åren, men du är en ny människa, med himla massa pengar och ambitioner. Och det är så lätt för dig att slösa 3000 kr på en dag och inte säga något, varav de flesta tonåringar din ålder har det som månadslån. Som det med Universal Studis – så himla många blev upprörda. Det kunde inte varit avundsjuka alltihop. Du lät som om det var ingeting, nämnde lite rädsla att de skulle neka och det var allt. Och om de hade nekat är jag säker på det skulle inte vara någon större börda för dig.

Och jag tror det är orsaken till alla de “du förtjänar ju inte det” kommentarerna vällde in. Om du bara hade förtydligat att du ville det, att det var någon slags passion, skulle jag inte tro någon skulle bli arg. Du kunde ju inte förvänta dig många “go Kenza!” kommentarer efter det inlägget. Lät ju så himla patronizing. Men äsch, det är ju redan över nu.

Reply
Melissa

Livet skall antingen få dig att skratta och glädjas för en stund över det, på grund av vilket du skall gråta i all evighet i det nästkommande livet.
Eller skall det få dig att gråta för en stund över det som skall vara anledning för din glädje och fröjd i all evighet i det nästkommande livet.

Reply
alexandra

hej :)
jag undrar vad låten heter som va med i senaste kenza o tyra showen då efter att hon tjejen hade fått köra de där bilarna :) sjukt bra låt men kan verkligen inte komma på vad den kan heta.
sjukt tacksam för svar. kram<3 svara gärna antingen i bloggen eller mailen

Reply
Bella

Den va skitfin! var kan man få taf i sån, är nämligen på jakt efter ett par vinterjackor brrrrrrrrr!

Reply
ggggggggggggg

Det finns barn som har cancer elr andra sjukdomar, barn som lever i afrika, utan mat, utan tak, barn som blivit mobbade i skolan, levt utan föräldrar, …dvs, barn som har en “jobbig barndom…..”

Reply
Mia

Hej!
Sitter på bussen hem efter en underbar utekväll och var inne på gossips.se och läste massa kommentarer folk hade skrivit till dig om att du hade fått kontakt med olika skivbolag.
Måste bara säga att du är en otroligt kreativ och inpireabde person och att du ska fullständigt skita i vad folk säger! Hoppas du har en häröig kväll med dina vänner :)

Reply
sarah

19 år och är redan egenföretagare, har en webshow (Kenza & Tyra show) samt egna sko- & klädkollektioner? här kan vi snacka om förebild för många tjejer. kolla hitåt, här har vi en tjej som bevisar att vi mellanmjölkstjejer också kan bli något trots allt. dock är det hårt arbete och stark vilja som ligger bakom, och inte bara det…

kör på, Kenza. du är suverän!
/Sarah, http://engelinah.blogg.se

Reply
sarah

dessutom, 19 år och är redan egenföretagare, har en egen webshow samt egen sko- och klädkollektion? .. här snackar vi en grym förebild för unga tjejer. kolla hitåt, här har vi en tjej som bevisar att även vi mellanmjökstjejer kan bli något trots allt. ;)

Reply
Karin Flodman

Det skulle bli första gången på Lobby ikväll men tyvärr måste jag säga att jag och mina vänner blev extremt besvikna…. Vi stod där i 45 minuter, till kvart i 12, och även fast de hade öppnat så släppte det inte in någon… Tillslut när jag inte hade någon känsel i fötterna så gick dom andra vidare och jag hem. Jättetråkigt för vi var supertaggade men ingen utav oss till gå dit igen…

Reply
Antonija

Hej Kenza! :) För det första vill jag bara säga att din blogg är jättebra! Sen så har jag sett att du har fått massa elaka komentarer om det med att du hade varit på ett möte med världens största sångbolag(minns inte vad det hette). Men jag tycker verkligen inte du ska ta till dig! Du sjunger jättebra och om någon av de som komenterat skulle fått den chansen så skulle ju de också tagit den. Ville bara säga lycka till med sjungandet! Hoppas på att det kommer ut en skiva med din musik, för det borde det göra! :)

Kramar!

Reply
julia

Hej Kenza!
Vad använder du för shampoo? Ditt hår är jättefint så jag skulle vara tacksam för svar :)

Reply
Julia

Jag måste säga, i det tidigare inlägget fick du många jävla skit kommentarer! Folk säger att du får allt i ett silverfat, för det första är det fel svenska och för det andra så stämmer det inte. Du startade en blogg, en bra blogg. Med alla de bloggar som finns idag så är det något speciellt med din, okej, att du är så vacker spelar säkert in, du är en av de vackraste personerna som finns. Det är inte lätt att bli att bli upptäckt som bloggare, men du har fan klarat det och det kräver otroligt med tid. Att du får förmånerna att testa på massa olika grejer det är ju inte lustigt, dels så ger ju det reklam till de företagen som låter dig testa och för det andra så är du värd det. Håll kvar vid din härliga personlighet och som nybakad sångerska i studiorummet tycker jag att du ska kötta på och se till att bli en nygräddad go jävla kanelbulle, DET förtjänar du!

Reply
Zirin

jag förstår inte varför alla är så taskiga mot dig Kenza!! Jag älskar din blogg,går in på den typ 500 ggr om dagen. och du har kämpat hårt för att få allt du önskat!! det är ju så , ibland har man tur och ibland inte. Jag sjunger varje dag och spelar gitarr. Min dröm har alltid varit att bli artist och sjunga för folk. Jag älskar att få folk att le när jag sjunger. Och när du sjöng i din blogg så log jag, Jag tycker att du är jätteduktig som har bra kontroll över ditt liv redan nu när du är så ung. Jag är inte avundsjuk på dig, jag vet att om jag också kämpar så når jag min dröm.
Du ger mig insperation, så tack finaste kenza ! <3

Reply
Sarah

Hej Kenza! Jag och en god vän ska upp till sthlm första helgen i November för att komma iväg ett par dagar. Det blir shopping, bio, goda middagar och självklart utgång och vi har redan spikat fast att vi ska gå till Lobby och jag hoppas Verkligen att du kommer vara där då. Det hade varit väldigt roligt att träffa dig och kanske dansa med dig och ha en riktigt kul kväll! Hoppas du tycker det är okej om en läsare kommer fram till dig och vill ta en bild eller två och få en kram?^^

Kramar Sarah.

Reply
Mari

Vad roligt med lite fest =). Hoppas ni hade skoj !?
Det där med musiken låter spännande, hoppas det går bra =)

Reply
Jasmine Cookie brown

Du kanske har hört om katastrofen i Pakistan om du har möjligheten att hjälpa till, SMSa PAKISTAN till 72910 så bidrar du med 50 kr till Plans arbete i Pakistan.

Ps, Hoppas att ni hade en jätte härlig natt! Kramar

Reply
a

snälla kenza,
kan du berätta din uppväxt, din barndom då, i ett inlägg?
jag har hört att du har haft det jobbigt, §
snälla kan du berätta, jag har alltid vari intresserad av sån hära saker §

Reply
ffff

hur mycket betelar du i skatt ? alltså, betalar du skatt på alla inkomster eller hur går det till?

Reply
Linnea

Hej jag heter Linnea och älskar din blogg det är den finaste bloggen i hela världen och älskar ditt och Tyras show /Kramiz Linnea

Reply
Emilie

Hej! Jackan ser skitgo ut, perfekt för en kall vinter=)=) Hade varit grymt om du ville kolla in min blogg och säga vad du tycker om den? =) Kram

Reply
lili

Hej Kenza!!
Du vet din canada goose-jacka, vilken storlek har du i den???? Skulle bli jätteglad om du kunde svara! :) Kram

Reply
Tvtown

Läs en ny tv-blogg som skriver om nyheter, spoliers och skvaller om allt inom TV. Serier som till exempel Gossip Girl och Vampire Diaries

Reply
vilma

jag blev lite smått förälskad i din gudumligt söta klänning, en liten vink om vart du köpt den kanske? puss

Reply
Josefine Hansen

Älskar verkligen din jacka min bror har likadan men han säger att det bara finns till killar? Så jag undrar om din jacka är för tjejer? och var du köpt den isåfall har letat som en galning =/

Kramar Josefine

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*