• header

TAKE ME BACK TO…

Jag, storasyster och lillebror

Ett av de finaste minnena jag har är från min storasysters fina sommarbröllop. Det var en av de vackraste dagarna jag någonsin varit med om, så full av kärlek och lycka. Aldrig har jag kämpat så mycket för att hålla tillbaka tårarna och aldrig har jag gått runt och lett så mycket att mungiporna tillslut fastna där uppe.

Det fick mig att längta så mycket tills jag en dag får mitt vackra sagobröllop. Då den dagen blir den vackraste dagen någonsin. Det kommer såklart dröja flera år tills dess men lite sugen blev man ju, haha! Fast det har jag nog varit sedan jag förälskade mig i filmerna Skönheten & odjuret, Askungen och Törnrosa.

Mormor och jag

Jag och min älskling

Den underbara brudtärneklänningen sydde Malin Andrén (MALINA) till mig

Med världens coolaste morfar :)

150 Comments

Julia (:

Måste bara säga at du är så himla fin och bra, du är min största idol, och följer din blogg varje dag!! :D ♥♥♥♥

kram

Reply
Sara

Ju mer jag jag besöker din blogg desto mer deprimerad blir jag men endå glad för din skull .
Det verkar som om du lever livet med dina nära och kära och vet vad du vill och att du har ett mål i Livet.Känns som om allt för dig är enkelt jag har kämpat i hela mitt liv men allt känns omöjligt jag gör verkligen ingenting nuförtiden de enda jag gör är att sova äta vara på datan. jag har inget mål i livet har tappat lusten för exakt allting
Sitter jämt och bara följer andras blogg. :/

Reply
Frida Johansson

Har tidigare meljat dig om klänningen, men inte fått något svar. Tar studenten nu till våren och om man skulle vilja ha en liknande klänning, hur ska man då gå tillväga? Snälla svara på detta!!

Reply
malin

en fråga, finns inte guldfynd by kenza i alla gulfynd butiker? du har en jätte fin blogg iaf. kram :)

Reply
Malin

Undewrbara minnen :) Självklart längtar man till sitt sagobröllop men det känns såå långt bort…Hehe :) Älskar din klänning :)

Reply
Mari

Klänningen du hade på dig på bröloppet är så fantastiskt vacker, likaså du :). Ha en bra kväll…

Reply
may

I can understand u, 2weeks ago it was my grand sister engagment party with all the family. During my speak I was fighting against myself to don’t cry!
However, your photos on this article are so fresh I love. You just look happy and bless.
:)

Reply
Q

Var inte släktingar från din pappas sida med? kramar från en stor läsare i malmö =)!

Reply
sandra Puekker

Måste bara fråga hur du får ditt hår så himla fint och vågigt? Såg en video hur du lockar men jag vill veta hur du får det vågigt KRAM

Reply
SANNA / ENA HALVAN AV POCHS

Hejhej kenza, tänkte börja med att säga att du är riktigt grym på allt du gör. Och det är ju mycket nu förtiden! Sen en snabb fråga bara; Jag har sett en bild med en nästan identisk (kanske till o med var det) klänning som du har på dig på bilderna från din systers bröllop. Den satt då på marie sernerholt, sydde designern klänningen endast till dig, eller sålde hon den i fler exemplar sen ? Den var ju riiiiiktigt jäkla snygg alltså!

Reply
jj

Vad haru för modell på dina ray ban? skulle bli glad om du svara på denna kommentar :)!
Är det RB2132 ?

Reply
Bella

Du är så vacker Kenza! Jag älskar den första bilden! Så mycket kärlek♥ Hälsningar från Spanien! Kram♥♥

Reply
Vicki E.

ja sitt bröllop är väl något som alla tjejer drömmer om =) du var verkligen jättefin i din klänning, älskar ryggen som ger en twist till en klassisk modell, bra jobbat Malina!

Reply
Ellinor

Jätte härlig färg på klänningen och modellen på klänningen var jätte snygg ;)

Kolla in min blogg också, nystartad och är ett projektarbete om dukning..<3

Reply
mimi

kan du inte ta upp denna frågan?tror det är ganska många som undrar! när börja du röka?&hur?
&& när du var tonåring, rökte du & drack du? och ja berätta lite.

Reply
Intebaramodeller

En ny fabolues blogg är ju född idag! Är inte det hur coolt som helst?!
Nu gäller det bara att vänta på vår snygga design, som inte är klar än…typiskt!
Iallafall så vill vi att ni ska veta att denna blogg kommer bli sjukt rolig, intressant och spännande att läsa!

Vi vet att ni redan tänker på en sak och det är vårt namn. Ja, ni läste rätt! Vi är inte bara modeller utan mycket annat också! Men det kommer att visa sig i bloggen! Kram på dig – inte bara dig utan alla!!

Förresten, ha tålamod när det gäller vår design, för snart ska den vara uppe och då börjar vi ge all in!

Reply
Lina

Aww jätte fint :)
Men jag tänkte bara fråga om du har lust att visa jackan du köpte till Aleks? :) Skulle väldigt gärna vilja se den! :D

hare göött! puss

Reply
sarah

hej Kenza!!! jag älskar din blogg, din blogg är det första jag kollar när jag startat datorn:D kolla gärna min blogg:D många kramar Sarah

Reply
vanja

Guuud vilken underbar klänning! skulle vilja ha en liknande på min bal, hur mycket kostade den ungefär? Tacksam om du svarar!

Reply
Ida

Så herlige bilder, fulle av lykke og kjærelighet! Jeg vil gjerne høre mer om familien din; er det faren eller moren din som er fra Marokko? Er søsknene dine halv- eller helsøsken? De ser ikke like brune ut som du ;) hadde vært hyggelig å få høre litt mer om denne delen av livet ditt, som vi nesten ikke vet noe om!

Ellers setter jeg stor pris på alle fine innlegg på bloggen i dag. U go girl!

Reply
Jasmin

hej Kenza! Skulle du inte kunna visa bilder på hela din familj ? Mamma, pappa osv. Jätte nyfiken!

Reply
jossä.

Dessa bilder är så sjukt fina och jag älskar din klänning. Har aldrig någonsin sett så fin röd färg någon gång.

Reply
Rebecka L

dör lite när jag ser dig! ååå jag skulle vilja träffa dig, du verkar helt underbar. för att inte tala om din skönhet! kan inte slita mig från din blogg! hjärtliga kramar från en trogen läsare som önskar så att få träffa dig en vacker dag!

Reply
Li

Det där måste var en av de vackraste klänningar jag sett, åh så fin! :) Är hon en känd designer som sytt den?

Reply
m

Hej Kenza. Undrar bara om det finns någon möjlighet att du kan lägga upp en bild på brudklänningen så man kan se baksidan, ryggen och så? Kraam

Reply
Emma Bass

Hej Kenza!
Jag älskar verkligen den fina brudtärneklänningen och skulle mer än gärna vilja ha en likadan till min bal nästa år. Underbart fin var den!

Reply
maroa salih

Hejhej kenza, du är en sjukt fin tjej! Passar dig i allt du har på dig. Var granne med din mormor och morfar för cirka 2 år sen, innan jag flyttade. Dom är så snälla och trevliga! Dom är grannar med min kusiner också dom bor jätte nära varandra. Skulle gärna vilja träffa dig är du är hos din mormor och morfar. Du får skriva upp när du åker dit. Dom bor på väljgärnsgatan?:) kram!

Reply
Sofia

Sjukt snygg klänning. Ha den på julafton vettja! Hur som haver. Jag är 18 år och längtar asmycket tills jag gifter mig. Det känns rätt illa haha..

Reply
elin

Ber om ett svar:)!
Jag ska ha en liknande klänning på min julbal och jag underar vad du använde dig av för BH?:)
Älskar din blogg. Kram Elin

Reply
Lisa

Härliga bilder, jag skulle gärna vilja se en bild på din syster och hennes klänning. Vem e det som har gjort den?
Tack på förhans Lisa :D

Reply
Lovisa :)

Hej Kenza, jag vill bara säga till dig att den andra bilden på detta inlägget är den finaste bilden ever på dig och du är fin på alla bilder du är med på, och dom är många! Jag älskar attg läsa din blogg, den ger mig så mycket insperation och du är bara för rolig! Skit bra klädstil också för den delen. Puss och kram! :D

Reply
Kristina

Shit va fina bilder, framför allt den när du ler med dina tänder där, vill också ha sånt fint leende, och underbar klänning, alla passar inte i rött, men you did. :)

Reply
Rebecka

Hej Kenza!
Jag är jätte nyfiken på den fina vinröda klänningen du hade på dig då,skulle inte du kunna lägga ut mer bilder på din blogg på just den klänningen?
För jag skulle vilja göra en likadan till min bal i maj :) hoppas du vill hjälpa mig :) kram rebecka!

snälla svara! <3

Reply
Anii

Ser ju snarare ut som att det är du som ska gifta dig, inte så schysst mot syrran va, hon som ska vara dagens mittpunkt.

Reply
Louisee

din morfar ser ut som han i beck:D hahahah skööön ! checka bloggeN superful men ska försöka lära mig.
Gillar dej som fan, jag är 16 nu och känns som jag är som när du var 16 . kul att läsa och se gamla bilder på dej hihi

Reply
evelina

Jag vill bara få ut det här! Jag tycker att du är så jääävla fin! Du är inte perfekt, för det är tyvärr ingen… Men du verkar vara en tjej med fötterna på jorden och ja det uppskattar jag! Puss ♥

Reply
ima

Hei! Er denne kjolen By Malina Wiki Maxi Kenza Rouge? Har så lyst på den du har på deg, skal i bryllup! Håper på svar :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*