• header

Old days

Fick två gamla bilder från Nikki för ett tag sedan! De är från när vi var 13. :) Ni har ju tidigare sett en bild på mig med tuppkam.  Nikki var min partner in crime på den tiden, vi gjorde allt ihop. Framför allt sånt som två snorungar på 13 bast absolut inte ska göra. Haha..

Men kul hade vi! Synd bara att man inte ägde en kamera på den tiden.. Finns knappt nå bilder på oss! Förutom en massa kassa webcam-bilder på Nikkis gamla dator. Vi gillade att sitta framför camen och se hårda ut. ;-)

Minns mycket väl min älskade jeansväst som jag dekorerade med en massa nitar, pins och ett stort Sex Pistols-märke på ryggen. Och min Dead Kennedys-keps som jag hade på huvudet när jag inte orkade fixa upp tuppkammen.

128 Comments

Mari

Shit, jag har svårt att tänka mig att du har sett ut så. Eller gått klädd så rättare sagt, men jag menar inte att det är något fel med det men du har ändrat dig något radikalt :)…Du är bra !!!! Ha en bra resa nu…

Reply
Ellen

jag har en fråga som jagvill att du svarar på! ;p
när du var yngre hade du ju lite punk/emo stil.. inget elakt men skärde du dig någon gång på armarna eller någonstans? :)

Reply
amelia

varför umgås du inte med henne längre? Eller det kanske du göra fast inte skriver om det i bloggen? :)

Reply
fanny

hej! jag hade verkligen ingen aning om att du har haft den här stilen! oj vad förvånad jag blev, men ganska coolt vad man kan förändras! vem av de är du på bilderna? och synd att det inte finns fler bilder! :(

Reply
Malin

Vet du hur man gör när man ska förtidsinställa inläggen??? Snälla svara :D
kram <33

Reply
Hanna B

hahaha assså det är nästan omäjligt att tänka att du har sett ut så, haha.

Förretsen känner du dig som ”samma person” nu som när du var 13 år? (klart du har mognat osv, men samma ”tänkesätt” eller vad man nu kan kalla det, haha)

Kram

Reply
sandra

Vad var det som fick dig till att ändra din stil egentligen? var det bara att du växte upp och mognade eller vad va det? :P

De flesta har ju haft en så kallad emo tid, även jag, haha :P Hade inte tuppkam men färgade mitt hår svart från platina blont och gick runt och sa till alla att jag skärde mig för lite uppmärksamhet även fast jag inte gjorde det och började röka, tider det alltså, haha ;P

Reply
Sandra K

Hejsan Kenza! Lika bra att jag frågar istället för att det blir något ramaskri kring det. Vad är det röda på din underarm på första bilden? Antar att det inte är ärr från skärsår men ser lite ut så på bilden tyvärr så vore ju skönt att höra från dig att så inte är fallet :-)

Reply
jessica

JÄVLAAR!!
Stor förändring kan man säga ;) Verkar knappt som samma person fan xD

Reply
Jessica

Fan vad kul :D Skönt att du ska till Serbien också, hoppas att du får en skön semester, själv kom man precis hem från Gran Canaria, där var det varmt o skönt!

Reply
bella

har en fråga som du kanske skulle kunna svara på här i kommentarerna eller på bloggen, för de kanske är fler än ja som undrar :D vad lyssnade du på musik då? var det bara sex pistols och dead kennedys eller var det fler musikstilar som tex metal eller glamrock? Och lyssnar du på den musiken fortfarande eller är det typ hiphop och house som gäller nu? ^^ KRAM

Reply
Sylvia

Jätte söt ju! =) Tycker det är ganska ballt att du av alla människor (med risk för att ha lite fördomar :P) har vart en liten punkare. Det kan nog inspirera små svåra ungar :)

Reply
Christie

Haha, you look good as a little punk. :) Do you still hang out with Nikki? Or did you lose touch?

I always like it when old friends start hanging out together again. It’s sweet. :)

Reply
Nikki

AHAHHAH
fyfan vad sköna vi va då!

men.. vad gör Elijah Wood på min dörr xD
och varför färgade vi mitt stubb rosa? hahahaha de va tider de

Reply
Maria

Usch jag blev nästan lite arg utav en kommentar som lydde.

“jag har en fråga som jagvill att du svarar på! ;p
när du var yngre hade du ju lite punk/emo stil.. inget elakt men skärde du dig någon gång på armarna eller någonstans?”

För det första så va det inget emo överhuvudtaget med den stilen Kenza hade på fotona i detta inlägg och för det andra varför skulle man skära sig i armarna bara för att man har en alternativ klädstil? klädstilen och livstilen i sig har ju inget som helst med att skära sig i armar och vara självdestruktiv att göra, tycker folk kan läsa på och tänka lite innan dom uttalar sig…

Och Du har en kickass musiksmak Mob 47 å Dead Kennedy ASBRA!

Reply
N

Men guuud Kenza, Mob 47!! Shit va kul:D
Vilka fler svenska punkband lyssnade du på? Lyssnar du fortfarande?? :D åh, snälla säg!

Reply
Malin

kan verkligen inte föreställa mig att du sett ut sådär när du är så himla vacker nu;) du har ju iallafall snygga thights om man ser till dagens trender;) kraaaam

Reply
Annicat

Men vad söööt du var! Jag har också lagt av med min punkstil, iaf lite grann. Pga ett antal psykiska besvär som jag varit så duktig och samlat på mig så pallar jag inte uppmärksamheten det innebär att klä sig uppseendeväckande. Har dock kvar min jeansväst som jag bär när jag känner för det:)

Reply
M

hm hängde inte du med en tjej som hette ff också? då tror jag typ jag visste vem du var way back! haha

Reply
Diana Antonia

Underbar stil du hade. Fullkomligt älskar när man vågar vara sig själv. Det finns alltid något som gör en glad när man tittar på din blogg. Kram

Reply
laale

asså vilken skillnad!

Kan inte du någon gång skirva om vad som fick dig att “ändra” stil? hade varit kul & intressant!

Ja, menar från cool punkstil den här stilen du har idag. Du är sjutk vacker!

Reply
Mydriasis

Jag önskar du kunde hitta fler gamla bilder. Vissa av oss kommer nog mest hit för att titta på dig.

Dead Kennedys är väl en halv stilpoäng, och nån typ av uthållighets poäng med, om han jello låter någonting när han sjunger som på hans föreläsningar. Snacka om att demagog, åtminstånde en demagogisk ironi, om det ens är en sak.

Ha en bra dag!

Reply
Denise

Hmm.. Undrar varför alla säger att de också varit “emo” någon gång (eller klätt ut sig till “emo”) när detta inte har något med “emo” att göra? Du var ju punk, det ser vem som helst. Dessutom så tror jag nog att jag träffade dig x antal gånger back in the day.. Känner igen dig på bilderna!

Reply
NINA

Haha gud vad roligt att see dessa bilder! du var riktigt där då också!!

btw, besök gärna min blogg!

Reply
Jessicapersika

gud, man känner inte igen dig! En hellt annan stil,
kul att få se en annan sida av dig Kenza ;)

Reply
Rebecca Hahn

Punkartider! Det är fint, jag har inte läst din blogg så mycket men när jag kollar på bilder så är det en väldigt stor förändring utseendemässigt. Snygg både då och nu i alla fall! (Y)

Reply
Petra

helt sjuuuuuuuuuuuuuuuuukt.. haha.. hur tänkte du? och vad hände egentligen?
Tänk att du blev den du är idag genom att ha sett ut sådär en gång i tiden. Men det är ju bara kul att se tillbaka på :)

Reply
Emelie

HON ÄR INTE FUCKING JÄVLA EMO. Lär er skillnaden ffs >.<

Inget illa mot varken punken eller emo-stilen, älskar båda. Men någon måtta får det vara!

Älskar alla bilder på dig från den tiden. Det är så jävla viktigt att inse att vem som helst kan vara punk/emo/fjortis/B-girl/hiphopare, det är bara vad man har på sig (lyssnar på?) som avgör det. Folk som ser det här kanske tänker en eller två gånger innan ber emokids gå och dö eller kalla punkare för äckliga.

KÄRLEK <3 <3

Reply
A

kan inte du snälla berätta lite saker vad du gjorde under din tonårs tid? det skulle vara jätte kul om du skrev en liten berättelse om det haha. själv är jag tretton år och jag bor i en liten stad där det händer absolut INGENTING så det skulle vara verkligen jätte kul om du kunde berätta lite om det!

Reply
M

men va fan haha, jag har ju gått i samma klass som Nikki,inte visste jag att ni va polare haha

Reply
Matilda

Åh, vad söta ni var! :) Jag har gått igen samma resa, jag var metalhead när jag var runt 15 år och gick klädd enbart i svart, hade svart hår och pandasminkning. Idag är jag naturligt ljusbrun i håret, klär mig efter humör och sminkar mig naturligt. Men visst måste man få prova på olika stilar innan man hittar sin egen! :)

Reply
Jonna

Hej ! nikki är min syster och vi har massa bilder på er (på pappas dator )!!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*