• header

Kenza & Tyra show – avsnitt 5

1

164 Comments

Bella

Dags att kolla nu ;) Kan du inte lägga upp en video på alex när han gör karate (matchen) ? skulle vara roligt! Kram♥

Reply
Claudia

gud så söt ni är!! fick nästan tårar i ögonen när ni sa hejdå till dom där två tjejerna :) jättesöta!! :)

Reply
Agnes

Älskar er show =) Min bästa kompis fyller år om några veckor, men jag har ingen aning om vad jag ska köpa till henne! Har du något tips??

Reply
Sara

Måste säga att progammet bara blir bättre och bättre! Och idag blev man lite extra peppad och glad när temat var vad man kan göra för att muntra upp en kompis! ASBRA!!!

Reply
FML

ni är för tillgjorda, för falska.. hur ni ska spela “roliga” så failar ni bara och det är inte ens kul. tyra e nog sämsta skådespelaren.. början fick mig o sluta kolla

Reply
Åsa

Hej! Jag tycker att eran show är jätte bra, rolig och inspirerande! Jag undrar om man fortfarande kan ansöka till tittar drömmen?

Reply
Anna

HAHAHAHA det där men den där grejen i slutet! “Men jag har ju redan tagit bort den!” Askul! :D

Reply
Izabella

Showen börjar alltid automatiskt när man går in på din blogg! Utan att trycka på play så sätter den igång sig själv. Tänkte bara säga det.. Ifall det är ett fel, eller att det är en inställning för att dra upp tittarsiffrorna.

Reply
Sara

Kenza, kan du inte lägga upp Ana Gina-show på din blogg :D HAde varit skitbra att kolla på både din och Ginas på samma ställe xD

Reply
emma

såg så fult ut när man fick se bli filmade lite ovanför (när ni skulle springa) :D haha.

Reply
Samuel

Haha, My Ass att jag ska, klockrent !
Sen målbrottsrösten i slutet då du säger: “Hang in there”, haha, älskar er <3

Reply
steffi

HAHAHAHAHAHHA ALLTSÅ KENZA, DU E FÖR SKÖN. JA DÖÖÖÖÖÖRR HAHAHAHAHA… STÖRT SKÖÖÖN ASSÅ !

Reply
Linneak

Vart har du köpt din fina mössa och halsduk du hade på dig när ni åkte limmo och de:)

Tacksam för svar!! :)

Reply
isabell

KENZA, du är ju världens härligaste person!!! as kul att se programmet och se lite mer hur ni är i verkligheten eller hur man ska säga. :)

Reply
Dixi Wonderland

Kenza jag måste verkligen berömma dig! Antar att detta var dagen då du inte bloggade på hela dagen och en massa retards fick utbrott? Tycker det va ett sånt jävla bra avsnitt, spicellt de ni gjorde för tjejen! Och jag tycker de va bra av dig att inte blogga utan verkligen spendera tiden med henne!
Ser fram emot nästa vecka!

Reply
tampie

Nu vill inte jag vara den som är den men nu är jag det.. Jag gillar inte eran show. Kollat och tycker nää den är inge bra.. eller åtminstonde inte för mig. Därför har jag ingen lust att vara delaktig i att ni får betalt för den (reklamen) Väldigt kul för er verkligen! Men varför sätts den igång automatiskt när man inte ens kan pausa/stänga av reklamen? Otroligt irriterande och förstörde mitt väldigt sköna musiklyssnande.. Gillar din blogg. Men inte din show. Vill inte höra att Acos hudkräm är bäst när jag går in här.. Ursäkta mig men nääää.

Reply
Emma

ha ha ha!! Ni är sjukt roliga :) En pantvagn, pistol eller ammunition… Tyras kommentarer är sjukt roliga :)

Reply
isabelle

palla att du har satt att man ej kan avbryta den reklamen och att den sätts igång varje gång man besöker din sida :S

Reply
Line

Jeg synes dette er den fineste tittardrømmen så langt, og jeg håper virkelig at Felicia finner tilbake til seg selv!

Reply
Jessica

Men det här var ingen givande show om man jämför den med tex. ana-gina showen som verkigen levererar. Tråkigt å säga det här men astråkig är showen, ni når inte ut till läsarna och det hela känns bara tillgjort. Varför skulle VI läsare tycka att det skulle vara intressant att se ER pröva olika saker som NI har drömt om? Fattar inte. Jag tror Ana-gina kommer få flera tittare, inte för att det är en humor-show, utan mer för att hon bjuder på sig själv mer och är naturligare i sitt sätt att prata än ni som efter så många avsnitt FORTFARANDE är stela. Ha en bra dag

Reply
Anneli

Tommy är så jävla snygg. Och ni har precis min humor. Jag dör varje gång. hahahh

Reply
matilda

Jag verkligen älskar eran show. Kenza du verkar vara så fartfylld och alltid ha energi! Jag gillar börja också. Du är så rolig. Jag skulle verkligen vilja träffa dej på riktigt! Puss o Kram

Reply
!!!!!!!!!

Hej kenza va inne i guldfynd idag och titta på din kollektion , herregud va DYRT , den ringen jag titta på kostade 750 eller nått ja menar en ring ,, tyckter det är jätte synd för hur ska vi unga tjejer som lever på studiebidrag ha råd med sånt, verkligen synd måste jag säga till och med hon som jobbade där sa ja priserna är sjuka!

Reply
Isabella

Jag älskar verkligen eran show! :D Ser fram emot den sådär härligt varje vecka, du vet som när man va liten och man väntade på nästa avsnitt i julkalendern!

Reply
Saga

Kenza jag dör!!!
Du är såååå jävla snygg i uniform!!!
Skit i bloggen och allt annat och joina armén!!!!! <3

Reply
tina

Ingenting personligt mot dig, Men (!) När jag går in på din eller tyras sida så startar videon automatiskt. Detta är väääädligt störande då jag ofta går in på datan sent och väcker folk som sover hemma hos mig. Är det min data/inställningar det kan vara fel på eller är det så för alla? Snälla ändra det annars. Jag klickar ju på “halebops” annons utan att vilja det. Gillas inte. Som sagt, Inget personligt. kram

Reply
Frida

Jag gillar eran show jättemycket, men det känns som att du tar sakerna på mer allvar än vad Tyra gör, hon går mest och klagar att det är tungt och de går för fort osv…

Reply
...

Eran show är verkligen rolig.
Men en fråga, din halsduk vart är den ifrån? den randiga , svart,brun,vit?

Hoppas du har det kul i Belgrad :)

Reply
nellie

hej!
kika gärna in på min blogg och läs det inlägget som heter “life has its twists and turns” jag kliver äntligen ut garderoben och skriver ner mina tankar och åsikter, sådant som kanske berör många människor. Håller du med mig? om inte, tyck till! :) skulle betyda jättemycket för mig. ♥

Reply
:)

ni är precis som såna vänner jag skulle vilja ha!! ååh borde finnas fler som er! ni är grymma :)

Reply
Alex

Ville bara säga att jag är stolt över att en tjej som du har lyckats så stort och ändå kept it down to earth. Till skillnad från många andra bloggare i din ålder som insisterar på att förlöjliga sitt kön och sin intelligens har du valt att ta en annan väg till success. Även om jag inte är den som läser bloggar varje dag så önskar jag dig ändå allt gott tjejen, vi som inte har den där 100% Svensson bakgrunden hyllar dig!

Reply
Annelie

Såg er show för första gången idag å kan tyvärr inte hjälpa att det känns lite… hemma, två kompisar, 14 år…
Man märker verkligen att ni inte är utbildade eller vana att stå framför en videokamera, men det kanske är det som är tanken?
Det är som att jämföra programledarna på East Fm och P3, hoppas ni förstår vad jag menar.
Hoppas verkligen ni blir bättre, skulle va kul att se om det fanns lite mindre taffel å mer proffs liksom.
Lycka till!!
Kram Annelie

Reply
Jenni

Åh, var har du köpt din mössa och halsduk som du har på dig i avsnittet? :)

Reply
Merc

Äntligen torsdag (iofs igår, haha) och Kenza&Tyra show! I just love it! Kollar på varenda avsnitt :D You rock girls!

Reply
Louise

Postat av: Izabella
Showen börjar alltid automatiskt när man går in på din blogg! Utan att trycka på play så sätter den igång sig själv. Tänkte bara säga det.. Ifall det är ett fel, eller att det är en inställning för att dra upp tittarsiffrorna.
2010-10-28 @ 22:02:23

den börjar inte allste direkt när man kommer in, bara på din datpr isf,Izabella..

älskar verkligen eran show! :)<3

Reply
-

Hejhej Kenza! =)
Din relation till vatten är inget vidare enligt dig, så jag har en fråga till dig. Hur gick det för dig på simtesten i högstadiet? Var du bra på bröstsim och ryggsim? Jag har det en aning kämpigt med ryggsim och andningen. Vad har du för tips?
Ha det bra!

Reply
emelie

Jättebra show igår, nog den bästa hittils. Bra rakt igenom liksom! Känner även pepptjejerna eller vad man ska kalla dem så det var roligt :)

Reply
Dixi Wonderland

Ana Ginas show suger och om ni nu inte gillar Kenzas och Tyras show ge fan i att kolla då? Vafan är problemet jävla bitterfittor!

Sen Kenza så kommentarer folk i ditt namn. Jag har fått 2 kommentarer nu där personen som skriver kommentaren låtsas vara dig. Jag antar att du bara svarar på kommentarer i kommentarsfältet här. Men nu vet du iaf inte så kul liksom ;(

Reply
maryanne

HAhahaha…

“ska jag hålla pistolen?”
“vad sa du att den hette?”
“pistolen? geväret…ammouuee” HAHAHAHAHA
Fyfan vad kul och blåst Tyra är.

Jag själv är nybliven soldat och man kände igen sig så jävla mycket i er.(tjej)
Haha, tyckte allt var så jävla garvande kul.
“Dom här hjälmarna är så tunga, lutar man sig så bara….”

Men det är verkligen inte ett lätt yrke, speciellt inte för oss tjejer.
Vi har precis samma krav som killarna att leva upp till.
Vilket kan kännas helt omöjligt ibland.
Men en sak har jag lärt mig och det är att man klarar alltid mer än vad man tror. Bara man har viljan.

Reply
anki

Hej idag fyller jag år å ska försöka slå paows rekord i grattis kommentarer :) hoppas du vill vara med :) kram anki

Reply
eda

kul att kolla på er varje vecka? och allt roliga” när ja istället kan välja att uträtta händelserna själv precis som ni, det är så att ni har bättre omständigheten men snälla låt folk få egen uppfattning om de rolia, och kom med en omväxling,,,

Reply
Anna

Hej! Din blogg är så bra och du är så fin! Besök gärna min blogg med. Den är helt nystartad så skulle jättegärna behöva lite hjälp på traven! :) puss!

Reply
Ebba

Hej!! din blogg är superdupermegajätte bra!! Jag la märke till i showen att limousinen hade registrerings numret EFL och det är mina initialer! :D
Tack för ett jätte bra program! Kram :P

Reply
Agnes

Bästa avsnittet hitills!!!!!!!!!! Fan vad ni är roliga :D det enda negativa va att tjejerna som fick drömdagen, var lite otacksamma kändes det som…. Men du och Tyra var aaaaaaaaaaaaawesome ;)

Reply
Sara

Hej fina Kenza! Måste bara säga att jag tycker du verkar så otroligt trevlig och rolig, och helt galet knäpp! Jag tycker det är tråkigt att folk ska klanka ner på dig och försöka få dig att känna att du inte är värd alla saker som händer i ditt liv just nu, för det är du. Fortsätt med ditt, du kommer gå långt, ser fram emot att följa din utveckling.

Och för att säga något om programmet så var det bästa än så länge. Och alla ni som klagar på att det börjar på en gång och att det skulle vara fusk.. Ehm, ni är knäppa i huvet. På min dator har det aldrig startat automatiskt, och att man inte kan pausa i reklamen, det kan man inte på någon sändning av reklam, varken här, aftonbladet eller tv4 till exempel!!

Alla lyckönskningar till dig och alla i din närhet Kenza!
//Kramar från Sara

Reply
Josefine

kenza o tyra, ni verkar vara hur goa och roliga tjejer som helst och jag älskar att se hur ni e i verkligheten för det syns inte i bloggen. Men det är kul att se att det finns sådana roliga människor:D

KEEP IT GOING!

Reply
Josefine

sedan tycker jag inte att tjejerna förtjänade det för dom var inte så tacksamma om allt ni gjorde, vilket var synd

Reply
Mia

Haha det mest korkade jag sett på länge, att hälla ut vattnet för att lätta på lasten! Jag fixade lumpen galant och jag är i Kenzas storlek.

Reply
lee

kan tyra nåt annat än att klaga? visst det kanske är jobbigt ibland, men vem orkar höra på någon som klagar?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*