• header

29e oktober 2010 – i Belgrad

Jag är helt paj. BELGRAD VAD GÖR DU MED MIG!?! Men det är ok. För igår hade vi så jäääkla kul!

Efter den mysiga middagen med hela gänget var vi bara 4 stycken som var taggade och ville dra ut. Vi tvekade lite först eftersom att de andra inte ville med men vi hoppade in i en taxi ändå och åkte till klubben Freestyle. Som var stängd. Vi promenerade längs vattnet och hörde musik. “Följ efter musiken!!!”

Vi hamnade sedan på en klubb som var på en…en stor fiskebåt typ. Haha, jag dör!! Innan vi gick in tittade vi på varandra, sa “vart fan har vi hamnat? det här blir spännande” och så gick vi ner för trapporna sjungandes på Girls just wanna have fun.

Partybåten var BÄST! Det var så glatt och avslappnat. Det spelades mest gamla godingar (och lite punk) som Grease-låtarna, I love rock n roll och andra gamla sköna hits.

Vi drog vidare när vi hade som roligast för att partybåten skulle bli ett bra minne, haha. Vidare till klubben Plastic där vi var inne en liten sväng, jag och Gustav hann med att skalla varandra innan vi drog vidare till Mr Stefan Braun – som var grymt bra igår. Tillskillnad från i tisdags då djn spelade serbisk house/schlager så spelade han nu musik man kände igen så vi dansade som galningar.

Ramlade in på hotellrummet halv fem och klockan åtta gick vi upp för att hejja på Aleks på Karate VM igen. Hur tror ni att jag mådde då?

Dejan (Aleks bror), jag och Gustav

Samer var glad haha!

75 Comments

Maria

Hur skuggar du dina ögon? Jag menar, vilka produkter använder du? Det ser så naturligt ut på dig. :)

Reply
K :)

Kenzaaaaah jag är så jävligt glad att du är i min hemstad och att du verkligen har jävligt kul också! Hoppas att du verkligen lär känna vår varma kultur och att du får en massa goaa minnen därifrån! :D Kraaaam katta! <3

Reply
Bella

Du skulle mått väldigt illa kanske! Hur gick det med Alex da vann han llr något?? Hälsningar från Spanien♥

Reply
Milica

Håller med ‘serbisk schlager’ e bara skit ärligt talat även om man översatte till dig vad som “sjungs”… kan nog inte kallas serbiskt eftersom det är musikgenre, oriental snott från turkarna… och låttexterna med, de bara sjunger om sex, otrohet, alco etc. bara propaganda o de började på 90 talet under kriget, innan dess var det mkt euromusik men idag tyvärr är det mkt nationalismmusik med. Det är det som är synd med Belgrad, fler och fler sådana klubbar kommer upp och folk vet inte vad riktigt kulturmusik är och kallar det serbisk musik fast det inte är det nåväl…
Lyssna på gammal serbisk rock, o de bra rockband/punk som finns… det finns massa duktiga band där ute tex ekaterina velika, oliver mandic etc… det spelas ju självklart inte på klubbarna. Men jag är glad att du hittade klubbar du tyckte verkade ha bra musik iaf!

Reply
Nina

Fattar inte hur du kan springa ute och festa med din pojkväns kompisar utan din pojkvän.

Reply
Borjana

Oooo I just realized that your boyfriend is from Serbia,right?I’m from Bosnia (I hope you heard of it) and I’m writing you for the first time.Are you surprised that you have a fan here?;-) I’ve been following your blog for few months now, but now I like you even more because I know about your boyfriend;-)
Kisses to you

Reply
erica

verkar sjukt egoistiskt att vara ute och festa med hans kompisar när du ska vara där och stötta o heja på honom. Hade jag varit honom hade jag varit ganska irriterad.

Reply
Lisa

haha vad gör din brorsa när ni är ute och festar? är han alldeles ensam då ? :)

Reply
Denise

förstår mig nt på alla brudar nuförtiden.
när man åker utomlands så ska man uppleva, nt supa, spy och må dåligt varje jävla dag.

grymt tråkigt!

Reply
Jennifer

Hej Kenza!
Varje gång jag kollar på din och tyras show så blir jag så glad. Skrattar alltid åt dina roliga miner och skämt. Sist så dansade du i slutet av programmet, hahah gud va jag skrattade. Ni två gör ett fantastiskt jobb, me like!
Pussar och kramar!

Reply
madde

jag tycker väl att du ska stanna hemma på hotellrummet om du är i Belgrad för din pojkväns skull och inte gå och festa :P

Reply
Sthlm/Beograd

Belgrad är känt i världen för sitt nattliv som ex Palstic/Mint stänger på morgonkvisten…

Googla på Belgrad nya Berlin Barcelona Europas New York

Reply
tamy

“båtarna” ja! fyfan vad jag hatar dom, efter en sån nattklubb fick jag min första panikattack haha så nu ogillar jag dom starkt. men dom kallas i vilket fall “Splavove” och det är INTE fiskebåtar ;P det är typ som vanliga hus fast byggda ut i vattnet

Reply
elle

var gör du av din bror, lämnar du han själv? för han är väl ändå inte med när ni festar???

Reply
heeeeeeej

waaaaaaaaaaaaah va tråkig blogg du har, det händer ju ingenting, varje dag e likadan. å du e nog inte så party som du verkar i bloggen. kyss i röven

Reply
Karro

Fan vad respektlös du är. Du har åkt till Belgrad med din lillebror för att heja på din pojkvän i VM men du är bara ute och festar? Vad gör din lillebror? Vad tycker Aleks om det?

Reply
Julle

Hej Kenza! Älskar din blogg men jag undrar en sak. Vart tar din lillebror vägen när du är ute och festar?!

Kram

Reply
Anna

Du har en otrolig kille om det är så att han inte påverkas av att ni är ute och festar varje kväll. Man tävlar ju inte i vm varje dag och jag skulle tro att man behöver ett otroligt lugn och en rätt så seriös tillvaro under tävlingsdagarna. Även om han inte är med er ut och festa så måste han ju påverkas av vetenskapen att ni är ute och att ni sen sitter på hans tävlingar och är halvtrötta och bakis även om ni försöker vara glada och heja på honom.

Reply
Emelie

Hej jätte fina bilder!

Vart är ditt linne ifrån?? det svarta med silver bultar eller vad man ska säga igrån, det var super snyggt!

Kramisar Emeliewiden.bloggplatsen.se :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*