• header

30e oktober 2010

Hej bloggen! ♥

Idag är det vår sista dag här i Belgrad så vi ska hänga på stan, luncha, fika, titta runt och bara ta det lugnt. Igår var vi ju ute, får visa bilder från det sen. Jag passar på att njuta av ledigheten för på måndag är det dags för jobb igen.

Nu måste jag sticka, min pojkvän och min bror väntar. Puss!

108 Comments

Fuuuuuuuuuuuul

men vad gör din bror när ni är ute på kvällarna?! får han sitta själv på hotellet eller?`

Reply
Elin

Vad söta ni är tillsammans. Och på tal om kärlek; Jag och min pojkvän firar 4 år tillsammans nästa helg och eftersom att ingen av oss varit i huvudstaden så tänkte vi åka dit fre-sön. Har du några tips på vad man skulle kunna hitta på samt tips på något mysigt hotell?

Reply
Sophie

Jag har bara en fråga, vad gör din bror när ni festar? Han är väl bara 14/15 år så han får väl inte hänga med? :)

Reply
USH!!

LÄGG NER ERAN TRÅKIGA JÄVLA SHOW! DEN ÄR HELT MISSLYCKAD! INGEN VILL SE DEJ OCH TYRA FJANTA RUNT OCH FÖRSÖKA “UPPFYLLA” FOLKS ÖNSKNINGAR..B O R I N G!!! ANA GINAS SHOW SLÅR ER MED HÄSTLÄNGDER! Hennes visas ju även på svts och = TUSEN gånger större än eran! Inyou FACE!!!

Reply
Matilda

den klänningen som du har på dig är skit snygg, men det känns som att typ alla kända bloggare har en sån. Fast det gör ju inget ;D

Kolla gärna min bloggom ni vill ockå!!!!!!!!!!! :D

Reply
Belgrad

fan vad nice….och alla ni som vill ha mer information om Belgrad –the capital of South East Europe…googla på Belgrad det nya Berlin Barcelona eller Europas New York..

Andra grejer som också händer i Serbien är en av Europas bästa musikfestivaler EXIT i Novi Sad på sommaren, Beer Fest ölfestivalen och den sjukt galna trumpetar festivalen Guca…där man spelar Goran Bregovic och filmmusik från Emir Kusturicas filmer.

Serbien är verkligen ett bra turistland med Vin SPA skidåkning eller bara god mat och dryck som lagas med omsorg och ekologiska råvaror.

Jag tror att fler kommer att upptäcka detta tack vara Kenzas grymma blogg :-)

Reply
Emily

NI ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Reply
Malin

ännu ett tecken med handen från din pojkvän, nu verkar det vara djävulens tecken som gäller, ball :P

Reply
jessica

inte för att jag har något med det här att göra, men jag undrar bara vad din lillebror gör när ni är ute och festar?:)

Reply
12355

Kan inte du vara med på Anagina show?! :D skulle va skiit roligt!
Du e bäst btw! :)

Reply
Gina

Hej, har svar till alla som undrar vad kenzas bror gör på kvällarna när dom är ute och festar. I serbien så är det inga åldersgränser på discotek. Eller jo, småbarn får ju såklart inte komma in. Men är man 12 13 och är i vuxet sällskap på spelar det ingen roll. Är själv från serbien och jag åker dit ofta. I serbien festar ungdomar redan från tidig ålder, det vill säga 12-13 år som sagt.. Och då menar jag festa på discotek, inte sitta hemma och “chillkröka” i smyg.

Reply
Laura

Tråkigt att det är eran sista dag dära :o det är ju så fint dära :( men hoppas ni hare bra de sista timmarna ;D

Reply
THE BLOGG WE ALL LOVE ;) HAHAH

Slicka en pöl.

Eller hoppa från ett tak.

Kanske spotta ett tuggummi på någon.

Få en elstöt / elchock.

Kanske skrämma en städare.

Äta en kotte.

Eller varför inte lukta i en toalett?

Jaa detta är vad vi har att erbjuda bland annat i vår blogg! Vi är två fjotonåriga tjejer som gör olika CHALLENGES eller utmaningar/uppdrag. Nu i veckan kommer vi dessutom spela in ÄNNU mer klipp och ÄNNU roligare! Enjoy!

Galet , kul och spännande. Detta är 2 CHALLENGE GIRLS!

Vi ses , right? // twochallengegirls.blogg.se

Reply
Joanna

HEEEJ KENZA ! GUUD DU ÄR JU SÅ J*VLA FIN ! BLIR SÅ HIMLA AVINDSJUK PÅ DIG KENZA, VILL BARA ATT DU SKA VETA ATT DU ÄR MIN STÖRSTA FÖREBILD ! FORTSÄTT BLOGGA, DU GÖR MIN DAG ! PUSS KENZA ! <3 :d

Reply
Ida Kohlén

Jag måste säga att du och din pojkvän är supersöta ihop och jag är väldigt glad för eran skull! Aleks verkar som en trygg och stabil kille och jag önskar er all lycka!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*