• header

Blooper! Barnmat för vuxna!

49 Comments

matilda

tjotjo!

Jo jag undrar vart du har hittat den där otroligt fina och mjuka halsduken som du hade i T&K avsnitt 5? (:

Ha´de bra i Belgrad!

Reply
s

hehe sorry, men när avslutas mobiltävlingen?
din blogg får mig alltid att må bra.

Reply
Danni

Hej kenza !
Jag gör lumpen en bit utanför Linköping och efter två veckor i skogen utan riktig mat kan man knappt titta på en sån där påse man trodde man skulle vänja sig men det blev bara värre och värre. Ville bara säga att det var ett kul klipp om Lumpen, ni kämpade på bra !
Kram

Reply
Robin

Jag har nu läst igenom en hel del av din blogg, och jag måste säga. Vilket makalöst liv du lever! Otroligt, jag hoppas att jag kommer lyckas som du och får möjligheten att resa och leva som du gör!

Reply
Anonym

Hej kenza! Du verkar så smart och så, undrar om du kan hjälpa mig med en sak? Jag har varit bästa kompis med en tjej i ett halvår, men hon har börjat bete sig på ett sätt mot mig som gör att jag känner mig ful och dum. t.ex. drar hon upp hela tiden att jag var ihop med en kille då jag var 10 år och säger “hur kunde du vara ihop med han? hahahahhaha, han är ju helt konstig och ful.” och en liten stund efter: “Fast ni passade ganska bra ihop”. Hon har på andra sätt försökt vara rolig på min bekostnad. Jag hade ganska bra självkänsla innan men nu har den börjat åka neråt. Snälla hjälp mig, vad ska jag göra? Tack på förhand! :)

Reply
Anna

Hej! du har verkligen en jättebra och fin blogg! kika gärna in på min helt nystartade! :) ha det bra, puss!

Reply
Anonym

förresten, kan du låta bli att svara på min förra kommentar? kom just på att kompisen läser din blogg. Förlåt för allt tjorv! puss och kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*