• header

Monthly Archives: November 2010


Mina maskeradkläder har kommit!

Jag berättade ju för ett tag sedan att Tyra ska ha temat film/tv på sin 25årsfest som äger rum nästa helg. Min pojkvän ska såklart med och jag gav han några förslag på vad vi kunde vara. Vi vill ju vara fjantiga och matcha varandra, hehe…  När han valde Hattmakaren så fick jag bli Alice. Jag ville så gärna vara Tinkerbell men han ville inte vara Peter Pan och ha på sig tighta trikåer. :P

Idag fick jag iallafall hem kläderna! Jag har dock inte vågat prova dem än. Tänkte göra det när Aleks kommer hem så han får vara smakråd. Fast den är ju kort så han lär ju gilla den, haha! Jag valde en tyllkjol att ha under också eftersom att klänningen ser ut att vara jäkliogt kort, men tyllkjolen var ju inte så lång den heller. Vi får se hur det blir.. Annars får jag väl vara slamp-Alice!

Gud vad kul det ska bli med maskerad iallafall!! I vår när jag fyller 20 vill jag också ha maskeradfest!

Kläderna kommer från evasunderklader.se  

FRÅGA

Kommer du ha en julklappskalender i år igen?

Svar: Många av er har frågat detta och jag har även svarat på det bland kommentarerna (där jag brukar svara på frågor) men många har missat det så jag skriver det här också!

Jag har ju haft en jätterolig julklappskalender här i bloggen i två år i rad, där jag varje dag öppnade en ny lucka och det som låg bakom luckan var det ni alla fick vara med och tävla om. Förra året var det allt från skor, skinnjackor, smycken och smink till vibratorer, presentkort & iPod.

Det var så himla kul att dela ut en massa julklappar till er! Och jag vet att det var väldigt uppskattat från er sida. Men det låg en hel del jobb bakom det och i år har jag tyvärr inte hunnit fixa inför det. Allt har ju gått så himla fort och jag har inte ens tänkt på det, jag har varit upptagen med showen och mina andra jobb, och så åker jag ju till Thailand innan jul. Jag är jätteledsen men i år blir det ingen julklappskalender. :(

MEN däremot så vill jag ha lite tävlingar såhär i juletider, så några jultävlingar kommer jag att ha!! :) Kika in här redan imorgon!

PS. Nästa år är julklappskalendern tillbaka.. Om ni är snälla! Hohoho

Förra året gjorde flera av er fina bilder till mig som jag kunde använda vid varje lucköppning :)

TEASER INFÖR AVSNITT 10

 Snart är det torsdag vilket innebär att det tionde avsnittet av Kenza & Tyra show visas! Här får ni en liten smygtitt! :)

“Ja vad har ni för snopp?”