• header

Mina maskeradkläder har kommit!

Jag berättade ju för ett tag sedan att Tyra ska ha temat film/tv på sin 25årsfest som äger rum nästa helg. Min pojkvän ska såklart med och jag gav han några förslag på vad vi kunde vara. Vi vill ju vara fjantiga och matcha varandra, hehe…  När han valde Hattmakaren så fick jag bli Alice. Jag ville så gärna vara Tinkerbell men han ville inte vara Peter Pan och ha på sig tighta trikåer. :P

Idag fick jag iallafall hem kläderna! Jag har dock inte vågat prova dem än. Tänkte göra det när Aleks kommer hem så han får vara smakråd. Fast den är ju kort så han lär ju gilla den, haha! Jag valde en tyllkjol att ha under också eftersom att klänningen ser ut att vara jäkliogt kort, men tyllkjolen var ju inte så lång den heller. Vi får se hur det blir.. Annars får jag väl vara slamp-Alice!

Gud vad kul det ska bli med maskerad iallafall!! I vår när jag fyller 20 vill jag också ha maskeradfest!

Kläderna kommer från evasunderklader.se  

121 Comments

Kajsa

Hej, vart i Thailand ska ni? Hur känner ni inför havet när det nu är så uppmärksamat med kubmaneterna?

Kenzas svar: Man måste alltid vara försiktig! Vi ska till Bangkok och sedan blir det någon ö eller två innan vi spenderar sista veckan i Krabi. Kram!

Reply
Rin

Hej. Jag undrar lite hur du känner för att du faktiskt är en reklampelare mer än en människa? Att du knappt har något privatliv utan är offentlig och används endast av reklambranchen, du får dock feta pengar för de….och kanske är du värd de när din själ är sold. Det låter väldigt hårt men detta blogginlägg av Underbara Clara förklarar det bättre i sin blogg “Vi är inte till salu”.

JAg undrar bara hur det känns. Om du är helt bekväm med de?

Kenzas svar: Jag har mycket privatliv. Jag håller mycket utanför bloggen och bloggar bara om en liten procent av allt som händer i mitt liv. Jag förstår inte varför annonser/reklam på min blogg skulle göra mig mindre människa? Och att min själ är såld? Haha, va?? Jag menar absolut inte att håna dig nu men det där var bara skrattretande. Det är bara en BLOGG, och jag är så himla mycket mer än det. Men det är klart att ni inte kan veta det för ni känner ju inte mig. Kram! :)

Reply
diza

åh maskerad! Kommer ihåg när jag var liten och jag och en kompis alltid klädde ut oss till små prinsessor. (:

Reply
Prussi

Men vad trodde du egentligen??
Dom kommer ju från evas u n d e r k l ä d e r, klart att den kommer va kort då *daah*

Aja good luck :)

Kenzas svar: Haha, det har du rätt i.. Men det finns en hel del maskeradkläder där som inte visar rumpan. ;P Kram!

Reply
RONJA

Men åååh jag som ville att ni skulle vara Super mario och Peach! :( Aleks ser ju ut som super mario… Jaja, det blir säkert bra det ni tänkt nu också! :p

Reply
sanna

verkligen skit kul med maskerad! du kan ju ha korta shorts i någon matchande färg under kjolen, så du inte visar trosorna haha, dom kommer ju ändå inte synas :D

Reply
josse

Hej kenza skulle inte du kunna lägga upp ett inlägg med 5 vardagskor som du gillar mest och 5 fest skor?
Du är en as fin tjej och jag älskar kenza&Tyra show!! Kramis

Reply
Jenny

Men det blir ju skit snyggt :D Äh att det blir kort, du har en vacker kropp och ska kunna visa upp dig :)!

Reply
M I C H A E L A

Ska bli jätte roligt att se er med kläderna! :D Tror det kommer bli bra! Måste bara säga att du är så himla fin och så och att din blogg verkligen är otroligt bra! :D
kram!

Reply
Emilie

Haha.. om det inte hade stått så skulle jag aldrig anat att det var Alice i underlandet! Jag sydde en bättre dräkt när jag var alice, med knälång kjol! :)

Reply
Ketchupmamman

Tja, Leg Avenue är ju en liten ledtråd om vad man får se ;-)De där kläderna ser ju onekligen lite annorlunda ut än de i mina barns film, men jag tippar på att det blir skitsnyggt.

Reply
Ingrid

Kolla in mn blogg där jag nyss skrev ett inlägg om elaka kommentarer på internet. Kolla in och tyck till om vad du tycker är okej att skriva,och vad som är kränkande.. ;)

Reply
Frida

Haha, slamp-Alice =P. Det låter ju väldigt intressant måste jag säga… Dräkten var snygg i alla fall, även om den är lite kort kanske ;)

Reply
Camila

Du har en så jävla snuskig humor…humor, stavas det så? Fyfan vad fult. Anywayz.herregud. “BAKOM MIG VAR EN STOR, ENOOOOOOOOOOORM SKALBALLE!!!” :O MEN DÖÖÖÖH KENZA, VAFAN HÅLLER DU PÅ MED.

Reply
Elina Olsson

Vad kul! Men Kenza jag har en fråga. Har du något tips på vad man kan ha på sig på en maskeradfest med temat Disco (70tals)?! Kramar

Reply
smilla

Jag måste bara fråga: Kenza, du som är djurägare och allt.. varför använder du dig utav äkta mocka och läder? Du som har lite inflytande kan faktiskt göra skillnad. Det finns så himla bra material att ersätta läder och mocka med idag. Kom igen, försök!

Reply
Cherie

Haha gud vad jag hatar de där kostymerna. Man ser ju inte direkt att det är Alice i underlandets klänning… som du sa, mer slamp-Alice :P

Reply
eleni

hej kenza!
jag tycker att du har otroligt fin och annorlunda stil. Min skola ska nämligen ha skolfest(jag går i åttan, det r inte drekt disco som det var i trean typ, det är mer seriöst om man säger så). Jag undrar om du har något tips på vad man kan ha på sig till det, något snyggt men ändå udda.:)

Reply
Amanda

Gud vad kul, för när jag och min pojkvän skulle på maskeradfest för en månad sedan så var det EXAKT likadant! :D Jag ville att vi skulle vara tingeling och peter pan, men han gick inte med på det. Sen körde vi Alice och hattmakaren istället. Helt sjukt att det var exakt lika för er :D

Reply
ann-sofie

Hej
Jag gillar verkligen din blogg och nu har jag en fråga till dig; Du ser ju bra ut i allt du har på dig såväl snygga klänningar till vanliga träningskläder men får du någongång elaka kommentarer av folk kanske på grund av att de är avundsjuka? :)

Reply
nadja luong

skriv gärna en recension om storleketen och sånt sen. För jag har med beställt en sjuksköterska dräkt därifrån, och storleken var inte alls bra. ändå var det s jag köpte.. msåte nu sy in det och allting,,som jag ännu inte gjort.. haha

Reply
Lollo

Angående “Rin’s” kommentar: det hon menar är nog att även om vi inte känner dig så är den Kenza vi “känner” en person som drar in feta pengar på annonser, reklam och kopierade skor/smycken. Ehuru det bara är dina närmaste som verkligen känner dig så har ett par hundratusen andra en annan uppfattning om dig – vilket är nackdelen med att vara en offentlig person.
Du verkar inte riktigt förstå när folk skriver att du borde vara mer personlig. Enligt dig är det att visa upp en knasig min och berätta att du spelar cs (precis som alla andra gör). Du har ju berättat att du tycker om historia – skriv om det då! Eller är det för personligt? Då kanske du ska fortsätta lägga upp mer lättklädda bilder eller skriva om när du och din pojkvän får till det, för det är ju mindre personligt och privat.

Reply
Hanna

Snygga maskeradkläder, men så tråkiga!=/
Ni som verkar vara heltokiga =D, varför valde ni inte roliga kostymer? Som t ex Heidi Klum och Seal brukar göra.

Reply
Josefine

VAD GLOR DU PÅ VILL DU HA BRÅK ELLER? JAG KÄNNER EMIL NYLANDER!^VAD SKRATTAR DU FÖR, JAG KÄNNER EMIL NYLANDER.. HAHAHAHAHAHAHAHA SÅ JÄDRANS KUL, ASGARVAR VARJE GÅNG!

Reply
Rin

LOllo tack för att du förtydligade min kommentar lite. Jag är ganska dålig på att uttrycka mig!

Reply
nina

juggar gillar inte slampor, just so you know. kortkorkokrorkotkort uppskattas EJ in public, inte av juggekillar ELLER deras släkt, som for the record får veta allt sånt, tyvärr så går allt runt bland juggar, jag menar att dom snackar JÄVLIGT mycket, dvs att om du som tillochmed offentlig person bär lite för kort eller beteer dig på ett speciellt opassande sett, kommer det snackas runt bland hans släkt och jugge-vänner. Jag säger inte det här för att vara elak, och jag hittar inte på, för jag är själv jugge MEN har tagit avstånd från juggekillar och juggar förutom såklart min familj och närmsta släkt just pga att det snackas så otroligt mycket och sånt skit, men jag tipsar dig att passa dig och ditt språk i bloggen, att “han kommer gilla det” och att du “överraskar honom med röda underkläder” kommer inte göra hans bror och pappa glada liksom (honom kommer det säkert göra, men du fattar), och sen alla juggar som kommer TYVÄRR se dig som en slampa. Jag säger inte att man ska passa in i den där mallen, men liksom, du står ut LITE för mycket (inte med din blogg eller så, men jag menar med ditt språk när du säger sånt där och ibland dina superkorta kläder) och det kan och kommer bli jobbigt för dig… juggar är motsatsen mot svenskar, dom är vääääääääääldigt hårda och starkt dömmande. bara så du vet.

Reply
Ida

Hoppas den blir bra! Jag beställde en flygkapten dräkt från buttericks som skulle vara one size, men visade sig vara en m/l när jag väl fick paketet ett par dagar innan halloween… Snacka om besvikelse då dräkten var ett tält på mig. Inte speciellt sexig alls :P

Reply
sandra

men Lollo? vadfan de e hennes blogg hon får ju skriva o vad hon vill? förstår inte varför du är så upprörd? Vill hon skriva om sitt privatliv så låt henne, om hon nu inte vill det så är det ju upp till henne eller? :P hahaha..

Reply
j

Hej Kenza! Var kan man köpa sammetsleggings i lite större storlekar, som inte är så dyra?

Reply
Miley

Måste bara ge dig beröm för dina otroligt fina ringar hos Guldfynd! Har precis köpt mig tre stycken och jag fullkomligt älskar dem. Snyggt jobbat!

Reply
Julia

Håller med Lollo till max. Det är inte som om man kan göra alla glad när folk kräver saker av dig i nästan varenda logginlägg, men det skulle vara så himla roligt om du berätta något mer personligt.

Någon rolig liten historia som du minns, eller saker som påminner dig om speciella tillfällen som du har redan tagit upp (har följ dig i snart ett år, inte alls långt) eller glömt. Visst var Kenza & Tyra roligt i början, men det blir så himla långtråkigt när du berättar i princip vad som ska hända i avsnitten (inte din avsikt förstår jag, du berättar bara om dagen) vilket blir rätt så synd långsiktigt.

Och du har så jädrans mycket du ska göra, det sympatiserar vi alla med. Men kanske skulle dina läsare bli gladare om du berätttade något utöver dina fest nätter där ni “slår klackarna i taket” eller att du ska dra till Nacka för att se din mamma – saker som är redan rätt så tydliga.

Inget blir ju PERSONLIGT. Man vill veta vem du är, åtminstone på en liten nivå, och allt jag har sett de här närmaste 11 månaderna jag har följt dig är en tjej som gillar att festa, har inga planer på att fortsätta skolan, gillar att resa, är jordnära, gillar tv-spel och är nästan beroende av att vara nyttig, har en pojkvän, bor i Stockholm, har en show som drogs i gång etc etc.

Du vet vad jag menar, vilket är jag vet inte alls vad som är Kenza. Jag vet inte vem du är, vad du gillar. När du var i gymnasiet var det plugg som distraherad (har tittat tillbaka i arkivet) på sommarn så var det carpe-diem mode, man måste njuta av det och inte vara fast på datorn. Början av Augusti var det förberedelse för allt som pågår just nu, så man får ju liksom aldrig en break, om du fattar vad jag menar.

Bara kör på något, några småsaker om speciella saker, saker du gillar (musiksmak, favoritmat, t.o.m frågor vi kan fråga dig, eller din bror eller dina vänner) och jag är säker på att det blir uppskattat.

Jävlar . . . läste nyss igenom det här. Förlåt om jag låter krävande eller att jag är trött på den bloggfacaden du håller uppe, men det är jag verkligen inte. Jag gillar verkligen din blogg, men skulle gilla uppfriskningar då och då. Kram!

Reply
Nivi

Hejsan Kenza.

Jag tycker att du har en grym klädstil. Du vet vad som är ok och vad som inte är ok. Jag är nu ute efter något till julen. Jag älskar mode, men jag har inte hittat något alls till julen eller nyår. Skulle inte du vilja ta fram några exempel på klädval till julen och nyår? :)

Reply
bajjssie

Jag har haft sex med en i TH och med Brad Piitt.. Alla härmar mig. Alla blogare har fått allt från mig, bajjssie .. aja, hej

Reply
Rosanna såklart!

ja blir det för porrigt är det bara tacky. ha typ ett par tights under iaf, som slutar strax ovanför knäna. tänk på dem stackars barnen.. min brorsdotter heter fan Alice^^

Reply
Stephanie

Kenza, jag har stora problem!
Okej det är några veckor kvar till jul & nyår men jag vill verkligen inte vara en sista minuten människa som förra året! Har du lite råd och tips på vad man kan ha på sig under jul eller nyår? Snälla hjälp! Jag gillar snygga o korta klänningar. tack på förhand
pussar!

Reply
Christie

Lol, that’s gonna look awesome. :) Don’t know why someone called it slut/sexy Alice – the dress is the same length as the yellow dress you were wearing a few days ago! It’s just in a playful design.

Reply
amris

Nice! Föresten, umgås ni fortfarande med jayson? känns som det skrevs mycket om han förr. :)

Reply
johanna

Haha, om du köper från en underklädssida kan du väl ändå inte förvänta dig så långa/icke “slampiga” grejer? (A)
“evasunderklader.se” ..

Reply
nina

Uh.. du kommer se slampigare ut än vanligt. Alltid har du för korta kjolar. Testa att klä på dig lite, du skulle vara MYCKET snyggare då! Börjar dessutom bli tjatigt med att du visar så mycket lättklädda bilder på dig själv hela tiden. Gissar att du har dåligt självförtroende och hela tiden behöver boosta det genom oss läsare, men seriöst – skärp till dig!

För övrigt skall det bli skönt när er urusla show (som väl iofs vänder sig till barn och inte vuxna) tar slut – verkligen urtråkig och flamsig.

Snygga skor har du dock, därför jag läser den här bloggen för att få inspiration. Så köp mer skor! :)

Reply
Johanna

Jag har en fråga gällande dina skor:
jag är jätte sugen på att köpa ett par skor på Brandos.se

Wildflower: Stunning by Kenza
Artikelnr: 23835

Men grejen är att jag är lite rädd att köpa dom med tanke på hur dyra dom är och över internet och allt, för att jag har jätte hög vrist. Jag har storlek 36 egentligen men ibland måste jag ta 37, t.o.m 38 för att det blir för trångt för vristen. Frågan är, vågar jag köpte en storlek 37 av denna sko eller är den trång vid vristen?

Reply
Malin

Vad konstigt!! Ett år när du inte skrev på bloggen vad du skulle vara så var du katt och då var jag också katt… snaste maskeraden jag var på var jag tinkerbell…. vi måste ha typ samma smak när det gäller maskeradkläder!

Reply
Anonym

snyggt! Jag var faktiskt hattmakaren(tjejversionen) på halloween, var skit kul! :)

Reply
Linnea

Haha det är ju exakt det jag hade på haloween! Fantastiskt bra smak måste jag meddela :)

Reply
Ida

Så himmla kul med maskerad :D Det är ju extra kul om man kan ha det ofta eftersom det finns så mycket kreativt ha klä ut sig till, hehe

Reply
Dein liebling :)

Ich liebe dich mein schatz ;) Ni kommer vara såååå fina på maskeraden :) Eftersom Alex älskar dig av hela sitt hjärta kommer han nog låta dig vara tingerbell den här gången ;) Han kommer offra sig och ta på sig trikåerna ändå.. hehe..
Mycket kärlek till dig från mig <3 <3 Ps.Du är väääärldens finaste och bästaste *haha* Kuss kuss

Reply
Lina

Jag skäms när jag läser de kommentarer som bara handlar om att försöka trycka ner Kenza (slampigt etc). Kenza, jag hoppas att du inte tar åt dig alls och kommer ihåg att de tjejer som skriver så är själva alldeles för osäkra och bryr sig för mycket om vad folk ska tycka för att våga sätta på sig det de vill. Sorgligt att TJEJER ska se ner på andra “sexiga tjejer”, det är ingen som ser ner på en kille som är sexig. Det är absolut inget fel med att vara sexig. Syna er själva i stället för att leta fel hos andra. Och Kensa, du ser aldrig tacky ut, bara sexig och vacker, oavsett vad du har på dig!

Reply
theres

“Nina”

om juggar och att dem dömer.

Vet du varför? Dem har inte kommit alls lika långt i jämnställdhet som vi i Sverige och accepterar inte en tjej som får visa trosan eller whatever, medans killarna kan springa runt o skrika om hur stor hans kuk är.

Om jag vill får jag väl ha hur jävla kort kjol som helst? En kille kan vara PRECIS lika slampig.

Reply
NINA

“theres”

du, alla får göra som dom vill, du får, kenza får och alla andra får tycka, klä sig och betee sig hur dom vill, MEN det är sant att juggar inte alls kommit lika långt i jämnställdhet som sverige, och JUST DÄRFÖR borde kenza tänka på hur hon framställer sig själv, klär sig och beteer sig för juggar är väldigt snabba på att dömma och väldigt svåra att ändra uppfattning om folk, så för att underlätta för kenza skrev jag det där, att aleks släkt och vänner kommer skämmas och få en ful uppfattning om henne när hon skriver ut vitt och brett hur hon kommer få till det med sin pojkvän – jag skrev inte att JAG STÖDJER DET.
juggar är som dom är, dom är väldigt kvinnodömmande ja, och om du theres tror att bara för att kenza vågar visa sina svenska sidor så kommer dom ba “aha” och göra en tvärvändning och sluta tycka det är slampigt så har du FEL.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*