• header

Kenza & Tyra show – avsnitt 6

Här presenterar jag stolt avsnitt 6 av Kenza & Tyra show!

I detta avsnitt ser ni mig gråta av skräck innan jag kastar mig ut ur ett flygplan 4 km upp i luften (föll rakt ner i 45 sek), vi uppfyller en tittares dröm som vill piffa upp sig lite och så träffar vi en läskig coach i amerikansk fotboll som tvingar oss igenom det jobbigaste träningspasset någonsin. Jag trodde jag skulle dö.

(klicka för video)

146 Comments

Ellen&Ebba

Älskar din blogg Kenza, men ett tips.
Blogga inte för mkt om kenzatyrashow. Det gör bloggen mer tråkig, men älskar den iaf. Kram <3

Reply
Mari

Shit, du är riiiiktigt modig. Fy fan !!!!!!!! Att frystorkad mat var gott hade jag svårt att tro, men ja, kanske=)

Reply
Katrin

Jag fattar inte att du gjorde det! Så himla imponerad över hur modig du är! Får panik bara av att se klippet.

Kramar till dig.

Reply
Sofie

Kenza, jag satt här och storbölade när du hoppade! Jag fattar inte hur du klarade! Jag känner som Tyra, har aldrig haft någon dröm om att hoppa fallskärm… Kommer aldrig ha det heller! Men fan vad grym du är! Kram!

Reply
Sandra

Det Tyra sa om att alla går nog igenom den paniken, det är inte sant! Jag har hoppat där två ggr i somras och det var en av de bästa sakerna jag gjort i hela mitt liv! Jag var inte alls rädd innan, jag såg fram emot det!Funderar på att ta en kurs där i vår, du kanske vill följa med? =)

Reply
Veronica

Får bara ont i magen av att se när ni sitter i planet och precis ska hoppa och så ser man alla 4000 m ner till marken. Att du klarade det, respekt för dig! :)

Reply
Kurdisk muslimsk tjej

HAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHHA
HAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAAHAHHAHHA

Tjejen bara jag vill jag vill men jag vågar inte hihi ;)

4 kilometer omg ;)
<3
du hoppaaaaaaa
: ) ;)
mamma !
<3
<3
gråt ej gumman ;)
hahahahah
jag kommer aldrig hoppa !!!!!!!!
;)
:)
jaaa var nöjd !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
:)

Reply
Linda S

hahaha vilket klipp alltså. Jag kände verkligen med dig när du skulle hoppa Kenza, och det där mördarpasset sen.. Nä jag är så imponerad av er båda! Imponerad och mållös!
Ha det bra, kramar! :)

Reply
Sofia

Du kliver upp morgonen och din dag blir förstörd, bara för att du inte kan välja vilken av dina 30 tröjor du ska ha på dig, och på Moskvas gator fryser en 14-årig flicka ihjäl till döds för att hon inte har en enda tröja att ha på sig.

Du går till skolan och klagar och tycker synd om dig själv för alla läxor du fått. I Indien gråter en 10-årig pojke för han aldrig kommer få gå i skolan.

Du går till matsalen för lunch och påpekar den äckliga maten och slänger bort i storsätt allt på din tallrik. I Sudan dör en 12-årig flicka av grov undernäring och vätskebrist.

Du kommer hem och förbannar dina föräldrar för att du måste hjälpa till att ta ut diskmaskinen. Och i Somalia blir en 8-årig pojke slagen för han somnade efter 10 timmars arbete i hemmet.

Din kväll blir förstörd när du upptäckter en finne på hakan, och i Kambodja så dör en 14-årig flicka och hennes lillebror i Aids.

Reply
julia

Åh herregud! Jag kunde verkligen känna spänningen, förmodligen bara en tusendel av den du kände men ändå. Fick gåshud och började hacka tänderna. Fyfan, haha. Och trots det är att hoppa fallskärm fortfarande en av mina största drömmar…

Reply
Sheriilyn

Lätt bästa avsnittet hittills! Jädrar, jag kände din ångest ända hit Kenza innan du hoppade, så, så modigt!
Ni gör ett superbra jobb!

Reply
lisa

awesome, ni är mina förebilder till 100%! Ni är så himla roliga att titta på, ni lockar lätt fram skratt. Keep going!!!

Reply
Josefin Nilsson

Vilket köpcentrum var det ni var i? Skorna du hade på dig var det marvelus jaäligt snygga ialla fall?!?:)

Reply
Ida

Jag längtar till den dan jag får hoppa fallskärm, kan tänka mig att det är en härlig känsla :)

Reply
Dixi Wonderland

Gud va modig du va som vågade hoppa! Jag älskar höjder så jag had enog inte haft något problem men kan förstå att du var rädd!

Sen drömmen som ni gjorde för tjejen. jag had enog mer eller mindre dött om jag fick ha haft dig som personlig stylist. Shit va kul de hade varit! Dock tror jag de med klackarna är väldigt olika från person för den “dam” som var på Operah sa att man skulle sätta i hälen först :P

Reply
Duaa neama

Kenza & Tyra, jag måste bara säga att ni har världens bästa show. Läs din mejl nu om du kan.

Reply
Emelie

Hej Kenza, wow, detta var nog den absolut bästa drömmen ni uppfyllde, kanske egentligen inte själva drömmen, men ni öka hennes självkänsla och jag blev rörd. jag såg mig i henne och hade önskat att jag var hon! Fan vad häftigt och shit vad ni skämde bort henne helt otroligt! Helt OTROLIGT! Ni är grymma! Go tyra och Kenza. Och väldigt imponerad av dit hopp. Du är en stark människa! Kram Emelie

Reply
Alex D

Hej Kenza :) gud vilket bra prograaam =)
Du har många pojkvänner har du haft? =)

Reply
Jennifer

Åh jag skulle också gråta något sjukt mycket innan jag hoppade! Jag skulle vara så sjukt nervös att något skulle låsna, typ att man inte sitter fast med han som man hoppar med. När jag åker typ extream och fritt fall på grönan sitter jag jämt och oroar mig för att skiten ska losna. Tänker på hur ont det ska göra att flygga in i berg och dalbanan. och när jag var mindre var jag rädd för att flyggungorna skulle gå sönder och att jag skulle hamna i vattnet bland svanarna. Är sjukligt höjdrädd, därför har jag struckit brandman från drömyrket, har alltid varit det annars!!

men kenza, kom igen nu, Träning är det roligaste som finns. Bit ihop och kör tills du verkligen inte orkar mer, de kommer inte låta dig dö! Så kör steeenhårt!! Du ska va glad att du får den hjälp du får, inte alla som får det! Så kom igen, bit ihop!!!

Reply
shanaz

Hej kenza jag älskar verkligen din blogg jag tycker du har världens bästa blogg och jag älskar verkligen dig och dina kläder jag blev så chokad över att ni va i min gammla skola som jag gick på när jag va lite mindre, gud vad jag längtar till att bli stor nog att va med i ert program o få träffa dig :)
kram/ shanaz :)<3

Reply
Z I N A H !

wtf , HUR VÅGADE DU HOPPA FALLSKÄRM?! :O
så jävla modigt , säger jag bara!

hur många avsnitt kommer det finnas?

riktigt gött avsnitt , btw.
din blogg e super. <3
:D :D

Reply
melinda

FAN vad bra er show är, jag gillar den sjukt mycket! Jag skrattar jättemycket. Du är så jävla härlig Kenza!

Reply
Andrea

Du är grymt vacker, har en underbar stil och är enormt rolig. Hoppas du vet det :)

Reply
hanna

fyfan, jag skulle gå in på din blogg när ja var hemma själv.. Min data är ganska seg ( den är typ i sönder), så det tar ett tag innan man kommer till bloggen. Sålänge medans datan ”ladda” så skulle jag gå & ta dricka. Och det är ganska mörkt ute & jag va lite räddd för jag hade typ hört konstiga ljud men iaf så , när jag skulle ta mitt glas med dricka så kommer det värsta höga rösten : HALEBOP AHA HALEBOP AHA ! FÖRSTÅR DU SÅ FUCKING RÄDD JAG BLEV ? MITT HJÄRTA PUMPADE SKITFORT, FYFAN ALLTSÅ. TACK SÅ FUKCING MYCKET . + JAG TAPPADE MITT GLAS ÖVER HELA VÅR MATTA !!!!!!!

Reply
RONJA

asså nej fan jag börjar gråta snart här fan, DU HOPPADE?!!! okej asså respekt till dig!!

allt det där hon fick… asså fan vad kul! hon blev skit snygg :)

haha mardrömmen, asså jag lider faktiskt med er, sitter anfådd här ju!

Reply
hellen

Seriöst jag blir galen, måste du ha så att showen börjar direkt man klickar in på din blogg !? Vill man se den (som jag) så kan man trycka igång den själv faktiskt … :)

Reply
Kitsu

Du har verkligen jävligt mycket stake nog att kasta dig ut sådär trots du är lite höjdrädd. Jag hade aldrig gjort det för är det något jag är skiträdd för så är det höjder.

Reply
julia

haha ååh vad jag älskar den här showen!
Men jag har en fråga, har du/ni märkt någon skillnad efter alla mardrömmspass, har ni kommit i form? fått bättre kondition?

Reply
Sanna

Jag köpte Ben&Jerrys till detta avsnitt och dricker indiskt te, hehe inte helt fel, till en bra show! fuck vad impad jag är Kenza att du vågade hoppa, jag vill med hoppa, det är ju typ bästa minnet för livet (: ni tjejer är riktigt söta!!!! bra avsnitt <3

Reply
amanda

Och jag som tyckte er coach Tommy verkade supersträng och bestämd, men när man nu fick se ledaren på den där övningen… haha jävlar. Då är ju Tommy en gullig ängel i jämförelse(a)

Reply
Sara

Gud jag skulle aldrig orka det där träningspasset!! När han sa den dr övningen när ni skulle göra 10 (jobbiga!)armhävningar, sedan springa fram, göra 9 sedan 8 osv – gud jag var typ: What da…?! Haha, skulle inte vilja möta Janne :P
Måste ge dig ett grattis för att du hoppade! :D Fy vad läskigt det såg ut.. starkt gjort! ;)

Reply
lollo

shit blev nervös bara av och kolla på att DU skulle hoppa..
jätte modig verkligen! :)

hahah älskar när ni är på glitter och dyker upp i spegeln , oh hi there, cheers! så sköna

Reply
Fanny

Hallå kenza! Jag skulle bli så himla glad om du skulle kunna kika på din nya blåa kavaj vad den heter och vad den har för artikelnummer?! Det vore grymt! Kram, Fanny :)

Reply
emma

det är avsnitten var nog det bästa hittills! :D
och fan vad modig du var kenza som vågade hoppa, score till dig!!! kram

Reply
jennifer

Gud vad du var modig Kenza, sjukt! Jag blev typ rädd själv när du stod där på kanten, haha.
Någon gång när jag blir äldre vill jag och hoppas fallskärm, men fan vad läskigt det skulle vara! Men det borde nog kännas superbra när man kommit ner igen! :D

Reply
sara

gaaaah! fick nästan gåshud när jag allt tjejen fick av er! makeovern, smyckerna, skorna & jackan! hade allt velat vara i hennes skinn alltså! precis det jag drömmer om! nästan iallafall.

& det där med fallskärmshoppen, var så inne i programmet att det kändes som jag hoppade själv! även där fick jag gåshud, usch hade aldrig klarat det! modigt gjort!

kram

Reply
Aleksandra

Kan man fortfarande skriva drömmar till er? I sånna fall vart ska man maila? :)

Hoppas att jag får ett svar :)

Reply
Johanna

ÄLSKAR DIG KENZA! Du är så jäävla härlig satt det inte är SANT! <33 HARE BÄST!
Kramar Johanna <3 (a big fan)

Reply
Lottie

Jag trodde jag skulle svimma bara av att kolla på när du hoppade! Och sen började jag gråta när tjejen fick sin dröm uppfylld och slutligen.. Janne, damn han var ju superhot! Läskig som fan, men come to mama!

Reply
Julia

Hej kenza,
kul att se att du hoppa!
Det är helt underbart! hoppas vi ses nästa år där!
Hoppar där! :)

Reply
PLASTIKHORAS blogg

Söta tjejer! :)

Läs min blogg om allt ytligt, jag ger tips på plastikoperationer och har full koll på vilka som gjort plastikoperationer. Slå en pling och kommentera!

Reply
louise

du är så duktig , jag tror inte ja skulle göra så! :O skulle varit skiträdd, och ska kolla på varenda avsnitt nu av eran nya show. den verkar skitbra! :D

Reply
Alexandra

Asså, så jäkla coolt asså. Någon dag ska jag också bli galen och hoppa fallskärm! :D

Reply
Carro

HAHA men gud jag sitter här med hand/fotsvett. helt hyper nervös typ. you go girl! älskar erat program, shiiiiiit! hade varit ännu bättre om ni kom upp till oss i norr å hittade på nå kul, typ jagar i skogen efter älg/björn, kör skoter osv HAHAHA! :D

Reply
Alexandra

Det var verkligen modigt av dig att hoppa ur planet. Du har säkert inspirerat många att jaga sina drömmar också. Jag skulle fega ur om jag skulle pröva på, har varit höjdrädd i nästan hela mitt liv, så det skulle nog inte gå så bra. Men bra för dig att du hoppade och uppfyllde ännu en dröm! Go tjej!

Reply
JULIA

Kenza & Tyra show!!!!! Asså jag älskar det….. Och gud vad modigt att hoppa från ett plan, på ja vad var det…? 4 km höjd? :O Och vad fin dagisfröken blev!!! Jag tycker såååå mycket om din humor! Jag döflabba när du och Tyra spelade amerikansk fotboll xD Ni såg ut som små pinnar som sprang runt :) ÄLSKAR DIN BLOGG!!!!!!!

Reply
olivia

jag grät nästan en skvätt av avundsjuka när sanna fick din jacka, åh.. :D
Kenza , du är så otroligt snygg , det syns ännu tydligare på video än på bild, och jag undrar hur du gör när du sminkar dina ögon? skulle bli as glad om du kunde berätta/visa det i bloggen eller om du redan har gjort det om du kan länka inlägget? :)

Reply
forouhar

HEEJ ja skulle fråga vart man kan skriva sin dröm nånstans
pusss blir väldigt tacksam ifall du svarar! :D

Reply
Emma

Blev så sugen på att hoppa fallskärm nu!
Fast jag lovar att jag skulle ändra mig i planet haha!:P

Reply
Jonna

kan inte ni 2 ge igen på janne eller vad han hette som tränade amrekanskfotboll med er, typ att springa in där han bor på morgonen för att hälla iskallt vatten på honom när han ska vakna och gömma alla handukar. eller hållafast honom och sminka honom, snälla det skulle va kul att ni gav igen på honom så mycket ni hatade honom. eller hatade och hatade men han var ju så jobbig, skulle va kul att se det i ett pogram

Reply
Erika

SERIÖST KENZA!! Jag grinade när du tog steget ut ur frlygplanet. Nej föresten.. jag GRÄT! haha jag är en ganska blödig människa och att se dig göra något sånt där va stort. Jag brukar inte kommentera din blogg men jag läser den varje dag och skulle kunna säga att jag är ett av dina största fan.. inte för att skryta ;) Men jag diggar dig som fan!
Min största dröm just nu är att få träffa dig och bara ge dig en kram.
[email protected] om du vill kontakta mig och ha med det som tittardröm i showen ;)
You rock!!!

Reply
Tina Fey

Asså vad tänkte ni när ni la upp programmet och dess innehåll ? Har ni ingen själv kännedom alls ? Isåfall, planerade ni att genomföra alla dessa saker med ert konstanta gnäll i förväg ? vem tror gnäll är bra tv ?

Herregud, ni har ju inte genomfört EN ENDA träning eller ”dröm” utan GNÄLL GNÄLL GNÄLL.

Reply
sandra

älskade avsnittet det var jätte bra!
jag tycker du ska vara jätte stolt för att du vågade göra det där. Jag tror inte att jag skulle ha gjort det.
Fasst det e som att man vill göra det men ändå inte,
Hoppas nästa avsnitt blir lika bra , btw jag tycker din blogg har blibit lite tråkigare sen du började spela in till det här programmet.
Men du har väll så mkt att göra så jag förstår. :)

Puss<3

Reply
cat

KENZA, snälla kan du hjälpa mig!

Jag ska köpa de dö läckra acne bootsen på internett, och behöver hjälp med storleken. har hört att de ska vara ganska små, stämmer det? Snälla svara.

Reply
Emelie

Hej! Var inne på guldfynd för någon vecka sen och såg din kollektion (eller vad jag nu ska kalla det :)) Ville bara säga/skriva att jag tyckte det var jättefint! :)

Reply
olga :)

Kenza, jag är normalt ingen känslig person men när jag tittade på detta avsnitt så grät jag. Jag grät! Det var så jobbigt att se… Du är modig! you go girl!

Reply
Julia

Hej Kenza!
Måste bara fråga dig vad du har köpt klänningen som du har på dig när det gäller vissa reklam bilder för er show, det är den blommiga jag syfta på. Hittade den på en hemsida men kommer inte på nu vilken hemsida detta var och har letat som en galning. Hade varit rikigt tacksam för lite hjälp!
Tack för en bra blogg.

Reply
elli

Fy fan vilken känsla det måste ha varit! Jag grät mig igenom klippet, då jag också är flygrädd. Efter detta tänker jag *aldrig* göra det där.
Bra jobbat Kenza!

Reply
Lotta

Satt här hemma med tårar i ögonen när du skulle hoppa.. tönt jag vet! Haha ^^, Men jag tycker du är GRYM som gjorde det!
Showen var för övrigt bra som alltid, ni kompletterar varandra otroligt bra & är fruktansvärt underhållande.
Tack för det!

Reply
Johanna

Alltså, all honour to you Kenza, att genomföra det där hoppet gjorde MIG som höjdrädd också sugen på att hoppa!!!! Ska nog ge det till mig själv som belöning när jag har lyckats gå ner mina kilon som krävs ;-D

Puss pårej

Reply
ShapeUp

Snyggare outfit?

Kolla in hemsidan http://www.shapeupuf.se!

Ett företag som säljer ett riktigt smart BH-clips som för ihop BH-banden så att de inte syns när man använder till exempel brottarlinne. Perfekt julklapp! :D

Ha det bra!

Reply
tinski

hahahah, du ska dö i varenda ett avsnitt :D Men kul show, fallskärmshoppning är absolut något jag kommer att testa nångång (:

Reply
elise

kenza vart har du köpt dina gråa byxor som du har i vinjetten (eller vad det heter, i början när du går efter tyra när hon e drottning haha) ! kram ! :)

Reply
Linnea

Skulle oxå vilja göra det där. Den fallskärmsklubb du hoppa på är min brosa medlem. tyckte jag såg han i klippet ska fråga om han har hoppat med dig =)

Reply
Gulle

asså jag ska verkligen hoppa fallskärm någon gång i mitt liv.. det står på “to do” min lista!!!

Reply
Linn

Vem betalade för allt som Sanna fick? :O Hon fick hur mkt som helst :D Lyckost! Kul att hon blev så glad!! Jag tycker det är jättebra att ni uppfyller läsarnas drömmar!

kram! ♥

Reply
Hanna

tycker det är härligt att ni är så avslappnade och verkligen vågar visa era personligheter! Ni båda verkar vara så genuint snälla o härliga människor! =)

Reply
Amanda

Jag älskar verkligen eran show !
Du är den bästaste bloggaren !!
Tyras blogg har jag aldrig läst men jag kan slå vad om att den också är bra !
Kram
Älskade avsninet.
PS. om jag var du skulle jag DÖTT, hatar höjder!
Och att ramla ner från en stor höjd och i en jätte snabb fart så hade jag dött lovar !

Reply
nathalie

Haha fan vad ni är roliga! Älskar på sättet ni talar & kan skoja till det ibland!^^ Istället för såna shower då folk ska prata & typ inte säga *fan* Haha!^^ :)
Men iallafall JAG VILLLLL OCKSÅ HA SMYCKEN & SÅNT FRÅN GLITTER!!!!! :D

Reply
Viva

“Ni ser mig, ni ser mig, mig, mig, mig, mig och mig”. Ursäkta är de KENZA-show eller är det Kenza OCH Tyra-show? Du är ganska självupptagen om jag ska vara helt ärlig.

Reply
Alexandra

Vist är man så snygg i sånna hoppa-ut-från-flygplan-sparkdräkter? Och flygmössan! Det är som pricken på i’et! Men härligt att du gjorde det! Välkommen till klubben :P

Reply
Moa

Hej Kenza(och Tyra) , jag vill bara skriva vad jag tycker , eran show är underbart bra , jag älskar när ni gör drömmar verkliga , man blir så glad utav att få se andra bli glada och överraskade !
Ni är bäst!
Ett tips som ni gav med “gå i höga klackar” var ju att börja med tårna o inte hälen först , jag har svårt att gå i klackar och det var ett jättebra tips jag övar och övar här hemma , jag vill ju kunna gå i klackar (haha även fast jag bara är 12 år)
era bloggar är jättebra måste jag få säga ! Går kenza & tyra show på tv:n? vilken tid ? och vilken kanal isf? ,har letat efter rätt kanal heeela långa kvällen igår(jag vet inte om det är på torsdagar men jag har för mig att ni har skrivit det)
skulle vara tacksam för svar :)

Kramar till er båda !!

Reply
julia

bor i sollentuna och har haft de värsta fyspassen i hela mitt liv på sollentunavallen, där ni hade mardrömmen. jag har också sprungit upp och ner för de där trapporna ett x antal gånger så jag led verkligen med er när jag tittade på klippet!!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*