• header

Yesterdays outfit in black and white

Jag hade absolut ingen aning om vad jag skulle ha på mig igår innan vi stack ut och dansade, så jag slängde bara på mig mina nya brallor (köpta i Belgrad), linne från Acne och även skor från Acne. Örhänge från JFR

59 Comments

Angelica

Snygg outfit! Skulle du kunna skriva i din blogg om du vet om det finns något liknande dom byxorna i någon affär här i Sverige? :))

Reply
Johanna

Jag lyssnar på Darins låt microphone nu.. Men jag tycker inte den är ALLS lika bra som när du sjunger! Tycker du skulle få sjunga på den istället för darin ;) Darin sjöng den ju självklart bra absolut, men tyckte faktiskt låten var bättre när du fick sjunga :D Kram från Johanna

Reply
linnea

fint :)

Har du fått biljetter till HP7 premiären än?
vilken föreställning ska du gå på?

Läs gärna min blogg och nerräkningen till Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 and 2.
skriver om annat oxå :D

Reply
Alessandria

du går mer och mer mot elin klings stil, och jag vet inte om jag gillar det. vad hände med nitarna? eller var det bara för att det var trendigt? trodde att det var din grej!

Kenzas svar: Haha va? Nitar har jag ju fortfarande. Men man behöver inte ha det på varenda litet plagg. Vänta bara tills du ser en av jackorna jag gjort till våren för Jofama. Nitar över axlarna!! :)

Reply
annie

känns som att jag ser samma stil varje dag.tajta brallor-slappt linne-höga skor-vågigt hår. mycket tråkigt!!!!

Kenzas svar: Okej jag ska börja klä mig annorlunda så att du blir nöjd (?)

Reply
Lillan

Supersnyggt!! :)
Vart någonstans har du köpt Acne linnet ? :D

Kenzas svar: I deras butik för ett par år sedan. Kram!

Reply
claudia

läser din blogg typ 10 gånger om dan :)
din stil är så fin !!,
kolla in min blogg om du gillar min stil,
har tagit lite av dej faktist :)

Reply
sandra

jag måste bara fråga en sak, kanske liiiiiiiiiiite privat, men har du någon bh under linnet? Om du har det, hur funkar det, för på ryggen har du inget bh-band :P för övrigt är du jättejättevacker kenza! :D

kramar och pussar <3

Kenzas svar: Antingen har jag ingenting under, nipplecovers eller freebra (som igår). Puss och tack!

Reply
claudia

har tänkt på att köpa din jacka men är den tillräckligt varm ? kommer det ut några finare , tacksam för svar :D

ps. älskar din blogg !

Reply
Dixi Wonderland

Tycker de är kul att folk klagar på din stil förstår inte varför du skulle ändra din stil bara för att dom inte tycker om den? Vem är dom att säga va någon annan ska ha på sig HHAHA helt sjukt ju.
Jag personligen tycker de är sjukt tråkigt med folk som bara klär sig i svart. De är de värsta jag vet men jag sitter inte och klagar på din eller någon annans outfit för de. Det är ju ingen som tvingar mig att läsa tex din blogg och om du gillar svart så får jag ju välja att antingen sluta läsa eller bara låta bli och kommentera.
Man behöver inte vara elak som de flesta anonyma är! Och sen borde folk lära sig vad kritik är. Att klaga är inte kritik de är påhopp. Kritik är något man får som man ska förbättra men att sitta och “ge kritik” till en person man inte känner funkar inte!

Reply
Margeret

Ser bra ut där Kenza =). Snygga skor förresten och taack så otroligt mycket för Guldfynd by kenza älskar deras smycken så sjukt snygga! jag är liksom kär i Ringar :)hoppas ni kan designa stora armband utan lite färgade diamanter och sånt :D .. hehe <3

Reply
rocky

jag älskar din blogg som alla andra gör :)
de blev bara lite lustigt att du hade en jättefin acne klänning till vardags men en tråkigt outfit för utelivet , du kunde tex oxå tagit den söta spetsklänningen från serbien …

Reply
¨sanna håberg¨

om det hade varit kissie som inte visste vad hon skulle haft på mej hadde hon sagt ” jag visste inte vad jag skulle ha på mej så jag köpte upp hela Bik Bok”

gud vad jag stör mej på henne -.-

Reply
kkk

älskar den här stilen. high heels, slappt linne i stoppat i sjukt snygga skinbrallor. hittar du några liknande byxor i huvudstaden skulle nog jag och många fler uppskatta om du skrev det! i övrigt ser du bara för bra ut!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*