• header

Ha en underbar lördagskväll!

Strosade runt i stan med älsklingen idag! Vi käkade lunch på en mysig restaurang i Gamla stan, köpte lite roliga sällskapsspel inne på BR och handlade en massa mat. :)

Senare ikväll blir det skräckfilm och godis men just nu varvar vi matlagning med Super Mario. Fan vad kul det är att köra flera!! Fast jag kan tänka mig att jag inte är så rolig att spela med, för jag tar det här på blodigt allvar och blir lite småsur när Aleks råkar putta ner mig så att jag dör… Haha..

Ha en underbar kväll! Puss! ♥

123 Comments

javel.

vem tar inte super mario på blodigt allvar? köp ett gammalt hederligt hockeyspel med spakar, så skaru få se på blodigt allvar! i challenge u! ;)

Reply
Jasmina

Spelade med nyss…men jag måste ha snöret runt handleden, annars flyger kontrollen i väggen när jag förlorar…haha!
Vilken värld har ni kommit till?
Kram

Reply
Aevs

KENZA! Snälla se det här!!!

Kommer du ihåg att du hade en spellista på din blogg, duvet med Tokio Hotel? Vilken var den första låten i den listan, det var nämligen den första Tokio Hotel låten jag någonsin hört. Det skulle betyda mycket för mig att komma ihåg vilken låt det var som gjorde mig till ett fan, för ska jag vara ärlig kommer jag inte ihåg det :)

Många kramar Aevs!

Reply
Mikaela

du är bara för härlig jag e verkligen fast i din blogg tycker du har en sån härlig personlighet =) gooo girl <3

Reply
Sandra

Nee stålmannen och catwoman eller något! :D Du var ju fin som katt förra året ;)

Reply
Malin

HAHAHAHAHAH underbart =) bli inte så sur som ja blev när syrran putta ner mig, ja slängde kontrollen i golvet och slängde en kudde och sa fy fan nu vill ja inte spela mer…. jag blev så jävla sne, men jäklar va ja garvar åt det nu efterhand ;) om du blir lika sur så rekommenderar jag att du slänger kontrollen i soffan istället för i golvet ;)

Reply
Polly

Hej Kenza! :)
Vill bara säga tack för att du finns, för t.ex om jag känner mig nere eller är upprörd kan jag läsa din blogg och bli världens lyckligaste person! <3 Gråter faktiskt, (vet inte varför) över att jag förmodligen aldrig kommer att få träffa dig personligen… men jag kan ju altid läsa din blogg! :) kenza zouiten, du har gjort mitt liv underbart! Jag hoppas av hela mitt tjocka hjärta att vi träffas någon gång Kenza älskling! <3

Lev ett underbart liv och hälsa Aleks och Mani att de är underbara med… <3 Love u forever

Reply
J

Vad är det för tröja Aleks har på sig? Har ett förslag till dagens fråga: Tror du att det är lättare att få ett förhållande att fungera om man är rik? Jag menar eftersom man kan göra massa roliga saker ihop, äta ute, köpa spel, gå på bio, kanske resa och så. Är man fattig kan man ju inte göra så mycket roliga saker ihop. Typ kolla på film hemma, laga mat, men inget annat. Du förstår. Vad tror du?

Reply
Kajsa

Haha, måste nog även erkänna att jag kan bli lite väl tävlingsinriktad vad gäller sånna spel.. men det gäller att görsöka dölja det! ;)

Reply
Bella

Tro mig, du vill nog kolla in den här länken, Kenza. Jag letade bilder på Leighton Meester (inspiration från hennes plåtning med Marie Claire) och kom in på någon blogg och i inlägget var det bara massa bilder på skådespelarna i Gossip Girl. Och sen var det en bild på dig. Haha :)

http://kruszynka123.pinger.pl/m/4260092/w-obliczu-prawdziwej-milosci-nie-poddajesz-sie-nawet-jesli-obiekt-uczuc-blaga-cie-o-to

Och jag blir likadan när jag spelar. Super Mario på wii är ju så förbannad roligt! :D

Reply
Marianabanana

Ni är ju verkligen inne i spelet att döma av era miner! Ser så roligt ut att jag själv nästan får lust att Skaffa Wii, bjuda in vänner och ja, ta det som det kommer! Fast jag kan också vara lite tävlingsinriktad ibland, men strunt i det, Mario är alltid lika kul! :D

Reply
Bella

haha shit.. Jag är exakt som du är när det gäller spel, är lika gammal som dig med. Känner mig as töntig som fortfarande älskar sånt här, men det e kul :D !!

Reply
agnes

Kenza ! jag har precis läst din blogg ett tag och den är så otroligt braa !! jag ser verkligen upp till dig och hoppas att jag kan bli som du när jag blir stor :P nu låter jag som värsta freaket men ja blir så glad när jag läser din blogg för du har så otroligt fina kläder och du verkar så snäll och trevlig :) jag skulle gärna vilja byta garderob :P haha
men jag ville bara säga det och vill verkligen att du tar åt dig // en liten 14 årig flicka i den stora världen

Reply
Kurdisk muslimsk tjej

haha jag älskar super mario och spel !
folk brukar säga att killar äskar spel men näää tjejer älskar spel vi med !
haha sov gott gumman ;) kramsisar <3 Ni ser så söta tillsammans ;D

Reply
sanna

jag säger bara: KÖP X-box kinect. du hade älskat det!!! googla det om du aminte vet vad det är. kr

Reply
STILGURUN

STILGURUN undrar varför man aldrig ser dig använda dina egendesignade skor? Tycker du inte om dom?

GILLAR NI MODE/BLOGGSTIL? BESÖK STILGURUN.BLOGG.SE

Reply
♥ MeDinA ♥

det är så skoj att spela tillsammans… jag är nog som du.. blir så arg när jag dör eller när man måste göra samma sak om och om igen haha

Reply
Erica

Ledsen att behöva säga det Kenza… Men på bilden till vänster ser Aleks ut som Donkey Kong ;) haha

Reply
Frida

Hej Kenza! Jag har nyss börjat använda Picassa 3, men jag förstår/hittar inte hur eller vart man lägger in text i ett bildcollage, så som du har gjort. Jag vet att du säkert har bättre saker för dig, men skulle du kunna vara jättesnäll och försöka förklara för mig hur man fixar text? Tack! :)

Reply
Suuzy for president

höhöhö

Tja!
Nu är veckans blogg igång hos mig, va gärna med och nominera din egeen blogg eller någon blogg som du tycker är helgrym! :D Hoppas du är med, och LYCKA TILL!

Reply
anna

Hej Kenza,
Kollar du något på Paradise hotell?? OM, vad tycker du om deltagarna såsom Lin och Melissa?

Reply
anna-sara

LÄS MIN BLOGG OCH KOMMENTERA!:D

I min blogg finns det allt från inredningstips, och mode till musik, tips om hur DU tjänar PENGAR och egna tankar – Läs Den ;D

Reply
Sara

Haha så är jag med ungefär ;) Spelade Kinect igår och när mamma vann över mig på bowling blev jag jättesur och ville helt plötsligt inte spela bowling längre… Haha :P

Vem vann? ;)

Reply
Sofias blogg

haha känner igen mig. det värsta när min pojkvän och jag spelar är när han springer runt och bär på mig i spelet. jag är så jävla rädd att han ska döda oss båda, haha. så fort det är en bana som har svåra hinder som han inte klarar av så säger jag till honom att bubbla sig så jag kan klara det själv. jag är nog inte heller så rolig att spela med ;D

Reply
Eda

Kolla in min video om hur man gör super enkel bananglass enbart på bananer och inget annat!!

nice blogg :)

Reply
ddefrtrtrt

jag och min syrra dampar som fan på varandra om vi råkar kasta ner nån eller putta .. hahahha :D blodigt allvar it is

Reply
Lex

Hehe, min matte brukade spela super mario med sin kusin men hon var så dålig så hon vill inte spela mer.. voff

Reply
SARA MATTSSON :)

haha, älskar super mario på wii! Var sjuk och stannade hemma från skolan en dag, satt och spelade hela dagen och tillslut så klarade jag ut hela spelet, haha :) Jag tar det också på blodigt allvar, när jag är sååå nära att vinna bossen så förlorar jag då får jag frispel, eller när jag dör och sitter i en bubbla så är min kompis kvar på spelet så brukar jag alltid säga: stanna där! rör dig inte du kommer bara dö, vänta på mej! så rör den på sig och så förlorar vi, haha då flippar jag helt ;) Men det är så sjukt kul!

Reply
Mimmi

hahah, digga bilden när du ser helt fokuserad ut och aleks (han heter väl så?) typ “Va?” HAHAH :D

Reply
Malin Pettersson

haha.. jag och min sambo är likadana… jag blir vansinnig om han gör så jag dör så jag kan vara sur på honom hela dan efter det.. haha!!! Men fan vad kul det e…=)

Reply
Lisa olsson

Hej kenza!
Jag har också supermario – wii, ett tips är att du sätter ihop wii kontrollen med din andra kontroll (boxningskontollen som egentligen är till wii-sports)
Då blir det mycket enklare att spela och du vinner lättare, hehe! Lycka till / Lisa olsson, en av alla dina bloggälskare!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*