• header

Inspelningsdag

Nu sticker jag iväg till kontoret där vi ska ha frukostmöte med hela redaktionen, sedan ska vi spela in i studion följt av TVÅ träningspass till “Mardrömmen”. Hjälp, lär vara slut när jag kommer hem…haha!

Vi hörs via mobilblogg. Ha en underbar dag! ♥

1

48 Comments

Sandra

Hej Kenza!
Jag älskar din skokollection tycker skorna är såå fina.Dock ett problem,jag kan inte gå i högklackat! Har du planer på att designa ex. finskor utan sån hög klack?

Reply
Tess

Vet att du vet men det är värt att sägas igen: Fy vad vacker du är blir uppriktigt avundsjuk på dig! (sitter som lönnfet mamma och avundas!! :)) Aldrig läst din blogg tidigare nu har jag plockat lite ur den men kan säga att det är bra att du inte längre har så många bilder på dig när du röker för jag förstår att det är många som ser upp till dig! Kämpa på du verkar ju super mysig och duktig!

Reply
sofie

ta det lugnt på träningspassen..

bloggar om livet som gift mamma, tokig i allmänhet men särskilt i skor och choklad

Reply
Sabina

Vilken fin luva det är på den tröjan!! kan du inte visa upp den, tror inte jag sett den tröjan på dig innan :D

Jag önskar dig en underbar dag!! :D :D

Reply
Nicole

Hej Kenza!

Jag minns (tror jag, haha) att jag läste någon gång att du skulle åka runt till olika städer i samband med din smyckeskollektion! När ska du göra detta och när kommer du i så fall till Göteborg? =)

/ Nicole

Reply
Emelie S

snyggaste outfiten på eeeeeeeeeevigheeeeeeeeeeeeeeeter! och då menar jag det verkligen på ett bra sätt

Reply
malin

Hej, varifrån kommer “tightsen” på bilden?
(Pris?)

Tack för den bästa bloggen!!!

Reply
jennie lundgren

hej kenza! vilken modell har du på dina dr marten?? jag vill jättegärna ha sådana men kan inte bestämma vilken längd jag vill ha på de och din längd ser pefekt ut:D är de unisex eller dammodell? och vilken färg är det? många frågor som behöver svar:P kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*