• header

PURPLE

Foto: Johnny Wohlin/Vecko Revyn

Här är (hela) bilden på mig och Mani som är på omslaget av nr 24 av Vecko Revyn. Nu har jag ett par riktiga proffs-bilder på mig och Mani, någon måste jag printa ut och sätta upp! Familjefoto ju, mamma och son…haha!

103 Comments

Linnéa

Har du absolut inga påsar under ögonen eller är dem bortretusherade? Ser lite fejk ut.. Men du är cpsnygg i vilket fall som helst! :D

Reply
sofie

gud så söt mani är

bloggar om livet som gift mamma, tokig i allmänhet men särskilt i skor och choklad

Reply
Linda

Kollade precis kenzatyrashow, du är fan den roligaste bloggaren av alla! Humorbloggar som anagina och egoinga släng er i väggen! Haha du måste visa mer av din roliga sida i bloggen ;-)

Reply
alice

hej kenza! underbar bild som verkligen fångade ögonblicket och förmedlar kärleken till honom från dig, riktigt gött! Undrar om du inte skulle kunna åka ner till göteborg snart eller något, på hösten är det sjukt hur vacker den är..
måste även säga, G-R-Y-M blogg! har följt den länge nu, och tröttnar aldrig! du är verkligen inspirerande och ger energi. all lycka till dig <3

Reply
Vickan

Ja, bilden är så fin, köpte tidningen igår :)
Mina hundar är också som mina söner, det blir ju så :)

Reply
Didi

Hey! Your blog is a big love of mine. May I ask you, where is that lovely top of yours from?
Hälsningar från Finland! :)

Reply
sabina

NEEEEJ GUUUUD VILKEN FIN BILD!!!!! åh jag dör lite just nu!
den är underbar! ser så himla glamurös och vacker ut!

jag vill också bli fotad av riktiga fotografer så att man får fina bilder! :D Skitsnyggt!

Reply
anna-sara

Underbar bild :D Så fin!

LÄS MIN BLOGG OCH KOMMENTERA! TIPS OM JULKLAPPAR FINNS LITE ÖVERALLT PÅ MIN BLOGG, KOLLA IN FÖR INSPIRATION :D

Reply
Smile

GRYMT snygg bild!! :D Haha sådan mor sådan son.

En liten fråga bara, du har ju haft något emot veckorevyn om jag minns rätt och saboterade till och med deras blogawards detta år…..men endå så är du mer än villig att vara med på plåtningar för deras tidning? Lite dubbelmoral där eller har jag fel?

Men iaf, kram!

Reply
Hanna

Fin bild, jag och min kompis kom med i lokaltidningen!:D Det kom en fotograf till skolan häromdagen, den kommer förmodligen att synas i tidningen Mitti i december!!:)

Reply
Sofie

HEI, Kenza!
Synes du har så kjempefine krøller. Jeg lurer på hva som er trikset ditt? Hvilken krølltang bruker du? Jeg blir veldig glad dersom du tar deg tid til å svare meg :)

Reply
- | | Carro | | -

Jo bilden är söt ^^
Men som jag och andra kommenterade förr då du la upp VR-tidningen-inlägget så har dom ju redigerat bort dina armband :O man undrar varför?? haha retarded egentligen :P?

Reply
Sara

Guud så fiin du är kenza!!
Har du bestämt dej vem du ska vara på tyras maskerad?:D
Gryyym blogg!!

Reply
W

Åh, så otroligt vackra ni är! Gud, så fin du är! Haha, lilla Mani är så söt! Ditt hår är riktigt fint på den bilden! Kram!

Reply
Dena

Such lusheous lashes. Wow. Mani is the most gorgeous Chihuaha ever. We have searched but can’t find another Mani. x

Reply
Marianabanana

The camera loves Mani!
Det är ju inget hem utan familjebilder. Och ni är ju som en liten familj, när du tar med honom hit och dit och firar hans födelsdagar och så vidare. Och som häromveckan när du skulle resa mycket för att spela in till K&T show och tänkte på att han nog inte skulle må bra av att resa så mycket. Så omtänksamt! (:

Reply
alice

Jag har alltid undrat hur det känns att vara snyggast i världen , eftersom att du är det så kanske du kan du svara på det ? :D

Reply
malin

Hej Kenza. Din hund Aramani verkar vara himla gullig. Vad är det för ras? Är intresserad av att skaffa en hund :) tack på förhand!

Reply
nyfiken

vart har du köpt din topp`? vill så gärna ha en sådan. skulle vara snällt ifall du svara!

Reply
agnes backman

det är sjukt denna bilden är verkligen snygg ditt hår är ju helt underbart!!!

Reply
Nina:D

wooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, DU ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ UNDERBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3<33<<3<<33<3<3<3<3<33<3<< du är såååååååååååååååååååååååååååååååå hiiimmmmllllaaaaa fiiin!!!! och mani ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÖT!!!!!! SÅ HIMLA FIIIN BIIIIIIIILD!!!<3<3<3<3< ( JAG KAN INTE ENS BESKRIVA HUR SNYGG, FIN, UNDERBAR, VACKER, FANTASTISK, GULLIG, OCH SÖÖÖÖT PERSON DU ÄÄÄR!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3< PS: DU ÄR BBÄÄSSTT!!<3<3<3 :D:D:D:D

Reply
janelle

helt oemotståndligt fantastisk vacker bild! ni är så söta tillsammans :) du är modell, ellerhur? :) för du passar helt grymt bra som det! du har den kroppen, ansiktet och kameran älskar dej! :D en sak till… vad är din hund för ras? :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*