• header

I min fina blåa kavaj

Såhär såg jag ut i lördags när vi var ute och dansade! Jag älskar min fina blåa kavaj! Och det syns inte på bilderna men i öronen hängde det små silvriga pistoler. :)

Skinnkorsett – H&M
Kjol – Zara
Kavaj – VeroModa
Boots – Acne

99 Comments

emma

hej hej !
Undrar om su skulle kunna ge förslag eller berätta på hur “bra bilder” ser ut om man ska skicka in en bild till t.ex. en modellagentur/tävling m.m. :) Man brukar ju ha en ansiktsbild och en helkroppsbild tror jag. Och du kanske kan tänka på att man inte har värsta jättebra studion hemma ;) Tackar för svar :)

p.s. Du har superfin stil! :)

KRam

Reply
Hanna

haha, jo alltså det var SKITSNYGGT som vanligt;) men jag skrattar för att det ser ut som du har typ världens smalaste midja… haha:D
men grymt!
kram♥

Reply
elin

för hur länge sen köpte du den kjolen på zara? :D det var ju assnygg! om den finns kvar då kanske ;D

Reply
Anna

måste bara fråga, vad kör du på för vinter jacka i år?
Använder du canada goosen?
Är nämligen sugen på att köpa en sån för just nu bryr jag mig inte om något snyggt utan vill bara vara varm!!
Är bara nyfiken! :)
kraaam

Reply
Jasmina

snyyyygggt!!! hahah men på bilden ser de ut som du har pytteliten midja :D hahaha så kan det bli ibland xD

Reply
Maja

Hej! Har frågestund på bloggen nu, kika gärna in! Frågorna kan handla om allt möljligt som min vardag, min fritid (sysslar med cheerleading för er som inte vet det), mode eller något helt annat! Kram <3

PS snygg kavaj!

Reply
Marielle

skulle du kunna setta en bild på dej med det svarta läppstiftet? :) älskar din blogg <3

Reply
Julia (:

Det var länge sen du la inte ett videoinlägg, vet att du har mkt och så men snäll Snälla SNÄLLA kan inte du visa hur du sminkar sej till vardags, eller aa, mascara ögonskugga o.s.v, please, Please PLEASE!!! :D

Kram julia :D<3

Reply
emma

dina pumps som är svarta, med typ som nitar på hela klacken i silver? va är dom ifrån & va kostar dom? dom är grymma, som du! :D

Reply
my

jag hoppas verkligen du förstår vilken vacker människa du är, både utsidan och insidan(så som jag “känner” dig) kan inte säga det för många gånger.. massa kramar!

Reply
Gabriella

hej:) jag vill vara med och tävla om dina fina smycken. jag hoppas det går bra att skriva det här för det går inte att kommentera på det andra inlägget:(

Jag älskar dina ringar men tyvärr är det för dyrt för min budjet.
Den jag fastnade för är ringen i äkta silver med onyx och kubisk zirkonia. Den är så så fin och så mig:D
Art.nr:2315950

Tack för att du tar din tid att läsa detta:D
Best wishes

Reply
ELIN

hej kenza!
det går inte att tävla om dina smycken på det andra inlägget men det går inte.. hur ska man göra då?

Reply
Olivia

Snyggt :D
men du.. jag vill som (inlägget ovan) vara med och tävla om dina underbart snygga smycken men som sagt… man kan inte kommentera där… så hoppas att det är okej att jag skriver här… :$ Jag vet att jag är en nål i en enorm höstack men det är värt ett försök.
Det var nämligen såhär… jag hade tjatat på mina föräldrar om att jag skulle få köpa en ring av dig och så en dag så fick jag pengar för att köpa den:D jag blev jätte glad eftersom att det var det som jag ville ha mest :) men när jag stod i affären och skulle ta fram pengarna… var dom borta :O:O jag vet inte hur dom försvann.. :( antagligen hade dom ramlat ur fickan.. :S när jag berättade det när jag kom hem blev mina föräldrar arga såklart och sa att jag inte fick nya pengar eftersom att ringen är ganska dyr… jag blev såklart ledsen :'( men nu såg jag denhär tävlingen och tänkte att jag skulle prova :) har otur i spel och tävlingar men nu kanske det vänder :P snälla kenza… du skulle göra mig överlycklig:)
tack för en bra blogg !!
Artikelnummer: 2315950
Typ avlång ring i äkta silver och med onyx och kubisk zirkonia.

Reply
Veronica

Hej där min favoritbloggerska :)
Art.nr: 2315950 är ringen som jag önskar mig av tomten. Men varför inte ta chansen att försöka att vinna en sån här bloggtävling :) har aldrig vunnit något fint så nu är min chans inne. jag kunde nämligen inte kommentera på det fältet man skulle antar att det är fullt, men jag tycker att alla dina läsare ska ha en chans så därför skriver jag här. Ha det underbart kära du!

Reply
Helena

loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee it <3

Reply
Marianabanana

Vilka snygga bilder! Vilka linjer! Du måste ju vara en duktig modell. Hur tar du dina outfitbilder, förresten? Med laptopens webcam, eller kamera med stativ, eller tar Aleks de åt dig?
De ser i alla fall väldigt proffsiga ut. Och läcker outfit också, såklart!

Reply
maria

Du visar nästan underlivet, men det är väl meningen iofs. Ser sjukt slampigt ut i alla fall, men du kanske inte har råd med längre kjol?

Reply
Anna

verkligen skitsnyggt!! har letat ihjäl mig efter en snygg korsett man kan ha till fest men hittar verkligen inget! va det längesen du köpte den du har på bilden? :)

Reply
:)

Hej, jag har letat överallt, både internet och ute i butikerna efter denna kavajen, undrar hur längesen var det sen du köpte den?(:

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*