• header

BLOOPER – lilla apan i djungeln

Drar igång dagen med en blooper! Och jävla Tyra som kletar sin äckliga deoderant på mig, fan i ansiktet och allt haha

 

49 Comments

Sara

Hej! Man kan inte langre kommentera inlagget om smyckerna sa skriver har istallet och hoppas pa det basta.. Halsbandet (2297679) i din kollektion ar sa fint! Just nu ar jag i Kina och undervisar barn och det kanns som att halsbandet verkligen representerar min tid har. Live, laugh, love!

Forlat att jag kommenterar fel inlagg men var tvungen att iallafall chansa. :)

Reply
Sara

Hej! Man kan inte kommentera inlagget om smyckerna langre sa jag tankte skriva har och hoppas pa det basta.. Halsbandet (2297679) i din kollektion ar sa fint! Just nu ar jag i Kina och undervisar barn och det kanns som halsbandet verkligen representerar min tid har. Live, laugh, love!

Forlat att jag kommenterar fel inlagg men jag var tvungen att chansa :)

Reply
Jasmin

Hej Kenza!
Älskar din blogg och har läst den dagligen ända sedan…ja redan när du var tillsammans med Anthony.
Vill först och främst ge dig massa tummar upp för en grym insats.
Men sedan vill jag även nämna att jag tycker att det börjar bli för mycket om eran show inne på din blogg. Du lägger ner för mycket tyngd på det känns det som. Du nämner det i nästan vart enda inlägg och det börjar bli tjatigt. Tittar på showen varje vecka, och det är en bra show. But still, tycker att du ska blogga om annat med. Vet att du har fullt upp och att det blir svårt att blogga hela tiden. Men du är trots allt en bloggare ;)
Lycka till med allt!
ALWAYS a big fan of yours :)

Reply
amanda

Hahahaha, Tyrsas historia var fan rolig!!!! HAHAHHA ni är så sköna tillsammans

Reply
Olivia

haha tyra är för härlig! “jag kände en odör” hahaha, x’) eller den fruktsnsvärt sorgliga historien om fisken

Reply
Ella

Du är så underbart söt! Vet att du måste höra det hela tiden, men man har verkligen respekt för dig! INTE jämfört med den där kissie…..

Reply
sofia

“det var en gång en liten flicka, hon hette kenza. Hon var såå jääävla bra på allt” HAHA

Reply
cockie.

gahahahaha för en gång skull garvade jag faktsikt åt dig! jag talara givetvist endast om början , hahah 8y)

Reply
Linda

hahahah, så jääävla kul! Jag visade min syster det här klippet som är fem år. Så fråga hon vad tjejerna hette och jag berättade. Så sa hon där efter “Kenza och Tyra betalar alltid min hyra”.. klockers unge!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*