• header

Dagens träning

Nu är jag hemma från dagens träning, vilket även var första träningen med vår PT Sadik. Det var rätt tufft, men var kul och det gick jättebra. Ja, förutom att jag var tvungen att ta en liten paus för att jag var säker på att jag skulle kräkas vilken sekund som helst.. Haha.. Men det gick över när jag andades ordentligt (jag glömmer ibland bort att andas när jag anstränger mig) så sen var det bara att köra på igen.

Sadik är vänlig, peppande & bestämd. En tränare behöver inte vara arg och skrika på en för då blir man bara förbannad och får lust att gå därifrån, endast pga tränaren. Så kände jag när vi körde amerikansk fotboll med Demonögat som coach. Det är väl olika för alla men jag vill hellre höra “kom igen nu, du klarar det!” än “GÖR DU INTE FÄRDIGT DET HÄR SÅ FÅR DU GÖRA OM DET FRÅN BÖRJAN. TVÅ GÅNGER!”

Eller vad säger ni? Vad vill/behöver ni höra när ni är så trötta och tänker att ni inte orkar mer?

I slutet av träningen, tröööööööööööött!

Stretching

Fina handskar va? :)

61 Comments

CAROFLINA ♥

“I slutet av träningen”, och du har inte ens enda svettdroppe? Vad var det för träning egentligen? :P

Kenzas svar: Som jag har sagt förut så svettas jag inte så mycket i ansiktet om det inte är jättevarmt (som det var i salen vi tränade i sist vi spelade in till Mardrömmen, visas på tors), utan mest ryggen och så. Kanske skulle fotat den istället? ;-)

Vad det var för träning – en timmes intensiv träning med några få korta vattenpauser. Kondition, massa slag & spark-övningar i högt tempo, styrkeövningar m.m. Kändes som fan!

Reply
Kicki

Jag behöver massa pepp om jag verkligen bara känner för att lägga av. Inte ett typ “hot” haha ;D

Reply
Helin Akkus

Vad hände med tävlingen där man kunde vinna ett smycke från guldfynd by Kenza?

Reply
yyy

undrar bara en sak, vad har du får religion?
gissar på att du är antingen kristen ( alla dina kors smycken + kläder) eller muslim (din bror heter ali, + att jag har hört det..)

Reply
Hanna

Snygga handskar! (:
Vad kul,
känner oxå för att träna..
ist för att bara lata mej här hemma hihi.
Ska iväg på basketmatch imorn iaf:D
Ungefär hur ofta brukar du träna?
Knasig fråga men.. aa :D Kram!

Reply
Elin

Duktig du är, håller med dig om att man hellre vill ha peppade kommentarer när det börjar bli riktigt jobbigt! Hoppas du håller i med den här träningen!

Reply
Elin

håller med! om tränaren säger att man måste göra allt från början ger man ju bara upp istället för att man vet att man inte pallar :P
“min tränare” (ledaren på vattengympa och aerobics) skriker mer OH, NI ÄR SÅ BRA!! KOM IGEN NU, NI ORKAR! och just det här att hon säger att vi är så bra blir man ännu mer peppad tycker jag :D

Reply
Malin

Man måste vara posetiv när man tränar annars så blir det ju inte roligt. Kul att du hittat en posetiv tränare :)

Reply
manni

ja e extermt lat!
ja bestämmer att ja ska börja träna för att få muskler och bättre kondis och så men ja orkar bara inte träna så fort ja tänker på de blir ja lat och trött och bara inte pallar att gö de.. vet inte hur jag ska börja så ja blir van. behöver lite tips :)

Reply
airaM

Nej, jag föredrar mer tränare i Bob- & Jillian-stuket, från Biggest Loser. Då klarar man mer, om man inte är en quitter. :)

Reply
David

Personligen gillar jag när en tränare lyckas dra fram det där lilla extra som gör att man verkligen ger allt! För min del finns det inget som slår ett riktigt skönt fyspass med lite sparring på på slutet. Själv kör jag karate, fast i Borås med en annan landslagskille :)

Reply
Jossan

Du har så rätt. Jag ÄLSKAR fotboll, men hade en tränare som blev arg om man försökte men misslyckades, han var anledningen till att jag slutade.
Men som tur var slutade han också, så jag kunde börja igen. Och under de tre senaste åren har jag haft underbara tränare som Peppar en på bra sätt.

Annars, när man inte orkar/kan tycker jag det funkar med (har nämligen gått in med den inställningen själv nu den senaste tiden) “det här är vad som Krävs för att bli Bäst – nu jävlar!”
Och det funkar om man är en tävlingsmänniska och hatar när det går dåligt.
:D

Reply
Anna

Hej! Kan inte du ha en kalender varje dag i december i år igen? skulle vara så roligt :) ha en bra dag KRAM!

Reply
fridakanske

Kampsport är nog roligaste träningen att träna! Gillar boxning och kickboxning mest, så grymt bra träning och som du sa på något klipp där ni tränar kampsport, så svettas man ju som faaan. Aldrig gjort något jobbigare ärligt talat, haha!

Reply
Pania

jag är en sån som behöver en som verkligen skriker på mig och nästan hotar mig, jag tycker att det är jätteskönt. Samtidigt som jag vill få beröm för det jag gör.
Det bästa minnet jag har måste varit näår vi körde idioten på en träning och jag tillsist gick ut och spydde. När jag kom tillbaka till hallen sa tränaren att jag missat två runder och att det bara var för mig att börja köra igen.
Mottot var alltid “kör tills du spyr, sen kör du mer”

Reply
erika

Vart har du hittat boxningshandskarna? Har sökt som en tok efter ett par rosa! VILL HAAA :)

Reply
Sara

Meeeeeen gud vad jag saknar det stället! tränar där karate :D eller gjorde det innan jag flyttade hit till ungern för 3 månader sen..

Reply
Vicky

Hej Kenza. Måste bara fråga: Vart har Du köpt boxningshandskarna? Sååå fina!! Kram

Reply
Julia

Ja Gud! Det sista exemplet är bara så störande! Man tänker bara att man inte orkar med, det är ändå inte lönt det liksom.

Reply
Nicoline

Var det boxning idag ? Boxning är så jäkla effektivt ska jag säga ! Idag när jag ställde mig framför spegeln så såg jag att musklerna försvunnit efter bara 2 veckor !! Sjuk och slö, ingen bra kombination. Nu ska jag börja träna igen. Dans på måndagar, boxning på tisdagar och sen träna gym eller kondition en till dag ! Taggad !

Reply
Christie

Do you sing the Rocky tune when you train? :D

I don’t think I’d be able to resist the temptation.

Reply
Kajsa

Jag är precis som du när det gäller peppning!
Om någon “hotar” (alltså typ “om du inte gör detta…”) mig så vill jag hellre sluta än att fortsätta.

Reply
minimoma

Har några som taggar upp mig både på plan och i löparbanan, dock är det några saker som jag sälv måste skrika… ;)

KOM IGEN DUMJÄVLAR
AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH
NU JÄVLAR
spring spring spring spring (i takt med att jag tar ett steg)
DU ÄR FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET (funkar innan jag ska träna hehe)

Sen brukar musik tagga upp mig, jag är mer typen som hårdtränar tills jag vill dö. Jag skriker helst på mig själv, jag är min egen choach kan man väl säga.
Kommer oftast inte överens med mina tränare faktiskt..

Efter träningen känns det skönt med beröm :D tex en bra match :):):)

Låtar som taggar upp mig som fn:
Shake that – nate dog o eminem
baby baby baby – make the girls dance
louder – chris willis
song 2 – blur
stamp on the ground – italo brothers

david guette funkar alltid, men endast vid löpning, vid styrketräning vill jag ha typ lordi eller nått hahaha

Reply
Milla

Hej Kenza!
Tycker både du och Tyra är super duktiga med era träningar. Jag skulle också vilja köra lite boxning, har en PT på Sats just nu men finns det någon hemsida till där du tränar? Skulle också vilja träna det :)

Reply
Amanda

Det är sjukt hur fin du är kenza, verkligen helt sjukt! Ofta när jag kollar på ditt&tyras pogram ser jag verkligen hur rolig du är, sitter och skrattar för mig själv för du är så rolig! Kram

Reply
Emma

Såg att någon frågat om varifrån linnet var, precis som jag tänkte fråga :) Men jag undrar också vilken storlek du beställer dina Kan Dee-linnen i för att få dem sådär härligt oversized? Grymt val av träning förresten :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*