• header

Mini-lussebullar!

Imorgon är det ju första advent, så vad passar då bättre denna mysiga kväll än lussebullar? Nadia hade med sig en massa söta små mini-lussebullar till mig som hon bakade igår. :)

Ska försöka komma ihåg att gå ner till källarenn och plocka upp adventljustaken också. Tänk att det är jul snart! ♥

107 Comments

amanda

åh så gott! en fråga.. är du i Gbg den 3:e? vart då? nordstan? när tar du tåget dit? haha förlåt för många frågor men jag& en kompis vill jättegärna träffa dig och så :)

Kenzas svar: Som ni kanske sett/hört på reklamerna. Malmö entré 2a dec 15-18, Gbg nordstan 3e 15-18, Sthlm gallerian 4e 12-16. Inne i Guldfyndbutikerna kan ni träffa mig :)

Reply
Emmy

ååååååååhh vad härligt du måste ha det jättebra, jag är en stor beundrare av dig kenza, kram på dig <3

Reply
Sofia

Hej, jag vet att det verkligen inte passar in.. men kan du kanske tipsa på vart man kan köpa fina jeans shorts? Åker nämligen till Thailand i December. Kram :)

Reply
Denise

usch och fy, nu blir jag avundsjuk! har själv inga grejer till mitt rum så jag måste vänta tills nästa vecka haha :( i-landsproblem, men ändå.
sjukt mysigt med jul dock! det bästa faktiskt.

Reply
Lowa

jag ska julbaka heeeeela december!! Köpt ett fint nytt förkläde jag ska ha på mig. Så sött! Älskar julen.. <3

Reply
mimmi

hej kenza!
jag ska åka ner till något varmt land nu snart ;).
har inte en enda bikini kan inte du säga en bra affär som t.ex gina lr något där jjag hittar billiga bikinisar.
Hjärtligt tacksam för svar! :)
Älskar din blogg&dig otroligt mycket kram!<3

Reply
Emmaaa

hej , låter gott!
jag har en fråga, visst har du gjort en klädkollektion? när kommer den ut i såfall . Jag bara älskar dina kläder & smycken så jag är väldigt nyfiken på grejerna :)
hopppas på svar (a)
kramar

Reply
maria

KEEENZA! blir det någon julklappskalender i år? jag e nyyyyfiken =) vore kul om du hade en iår igen!:)

Reply
www.malincammero.blogg.se

hej kenza, i denna komentar vill jag bara fråga dig, snälla hade inte du kunnat läsa denna bloggen: http://malincammero.blogg.se

denna bloggen är om en tjej i trelleborg, som levde livet förut så bra och fridfullt, och nu lider hon av obotlig cancer, hon är 21 år gammal och jag gråter varje gång jag läser hennes blogg. denna tjejen bor i samma hus som jag (lägenhet) och hon har en fond som går till cancerforskning, hade inte du kunnat ge henne en länk eller fondens länk eller vad man ska säga? för jag tror att på detta sätt, genom att du har många besökare kanske hon både skulle bli glad då hon inte har länge kvar o leva och även att fler skulle skänka pengar till hennes fond :)
hoppas du förstår det jag försökte säga eller komma fram till med denna kommentar. kram

fonden: Malins insamling till Cancerfonden

Du kan sända in gåvor via Bankkort, internetbank eller SMS:a

SMS:a Besegra 4545 ditt namn till 72988 (Exempel: Besegra 4545 Malin Cammerö)

henes blogg: http://www.malincammero.blogg.se

Reply
gösta

DE HETER FÖRFAAAN INTE LUSSEBULLAR!!!! DE HETER LUSSEKATTER, FATTA!! hihi:):):):):)

Reply
alex

Firar Aleks jul eller är han muslim? =)
Fast han kan ju fira lite jul trots att han är muslim, men ändå :)

Reply
Cathrin

Hej! De tär nog första gången jag kommenterar på en blogg hehe… Men hur som helst. Många av dina skor är otroligt snygga och särskil dom från den nya kollektionen med kilklack, fanns väl i beige och svart? men vart får jag tag på dom??? Jag bor i oslo så måste nog köpa dom på nätet men jag hittar dom ingenstans! hade vart supedupertacksam för svar, är ju också en skooholic ;) ha en fin första advent! Mvh Cathrin

Reply
Pauline

Hej kenza, jag vill fråga dig en sak angående julen.
Varje dag i december månad 2009 delade du ut ”julklappar” till dina läsare.

Vore skitkul om du kunde anordna ett sådant i år med. Kanske lite sent för att fixa nu? men men :P

Reply
Ingrid

Kolla in min dagens outfit och kolla också in gårdagens playmate outfit ;)

Hjärtlinne-Somewear
Shorts-Lindex
Knästrumpor-H&M

LovePink :)

Reply
amanda

HEJ! Jag gör just nu en dokumentär om kärlek och behöver alla möjliga tips och idéer från er alla. Ni kan läsa mer om det här (: http://dokumentarenomkarlek.tumblr.com/post/1705732568/om-er-igen) och här (: http://dokumentarenomkarlek.tumblr.com/post/1684880634/om-er). English readers? Hey, I need your help! I’m doing a documentary about love and I need to ask you something. Look it up here (: http://unicornhurricane.tumblr.com/post/1703514608/searching-for-your-help)
Puss på er alla.

Reply
Nancy

Hej jag ser att du tidigare varit i thailand samt att du ska dit igen. Jag har länge velat åka dit men problemet är, vilken stad är det alla åker till?. Jag vill ha SOL och bad, men även lite shopping, nattliv och mat.
Jag älskar när ett land är fylld med människor så jag vill absolut inte vara isolerad från folk utan ju mer människor desto bättre :D

Skulle du kunna rekommendera en plats som är värd att besöka i thailand? // tack i förhand Nancy

Reply
ida

hej kenza!
när får man reda på hur de har gått i tävlingen?
du skulle ju skriva de igår…
kramkram <3

Reply
Malin

Underbart med lussebullar och hembakade är ju så goda (köpte vet jag inte, typ torra?) det är som med pepparkakor. Hemmagjord deg är så himla god :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*