• header

MUCH BETTER

Nu snackar vi Kenza-style på denna Lanvin for H&M-klänning som satt så jääääkla fult att det var skrattretande… Nu blev det istället en söt liten partyklänning!

OBS – nu drog jag upp den lite väl mycket

 (jag har ej sytt upp den än utan bara rullat upp och knöglat in tyget under det svarta bandet)

Lanvin for H&M – 1499 kr

129 Comments

Lena

Jag är ledsen Kenza men jag tycker inte att den var snygg överhuvud taget.. Varken på dig eller själva klänningen. Skicka tillbaka den och använd något annat av dina snygga kläder!! =)
Kram kram

Reply
Jennie

Snyggt kan inte du lägga upp et inlägg i ur kenzas gaderober t ex vantar och halsdukar? Trvlig lördag kramis

Reply
Nikki

Could you show us please how do the skirts and red dress look on you?
I wanted to order this stuff too, but now I have doubts about this.

Reply
helen

mycket snyggare! men…. Betalar man så mycket för en sådan klänning borde den sitta bra oxå, det är ju faktiskt en stor designer som gjort den. (och det är mycket pengar som sagt, för ett H&M plagg) Går ju å få något mycket snyggare för den summan;) Kenza, jag har ett litet önskemål! skulle inte du kunna skicka några länkningar till dina favorit klädesbutiker, smyckesbutiker och skobutiker (online) med det lilla extra, Dvs, snyggt och priser spelar ingen roll. Du och jag har nog samma smak vad gäller kläder men jag har så svårt att hitta något snyggt, och dessutom bor jag mitt ute i skogen så jag måste beställa genom internet om jag vill ha någonting som inte alla andra har. KRAM på dig

Reply
-

Den satt snyggare, men tycker fortfarande inte om modellen. Du klär bättre i andra färger, men gillar du den – visst! Det kan vara kul att testa något nytt också.

Reply
Lisa

Måste ärligt säga att den inte var speciellt ssnygg nu heller.. (sorry) Men färgen är underbar ;)

Reply
Marina

Nej den var ingen hit! jag tror det bara ar pa tok for mycket material! Kanske sitter snyggare pa en flodhast, men det har jag ingen lust att se! Tummen ner (for lanvin)! Skulle vara skitsnyggt att spara kjolen och gora top-biten svart dock. Black and gold :)

M

Reply
Mari

Jag gillar inte riiiktigt färgen på klänningen…men det blev betydligt mycket finare när du vek upp den lite =)

Reply
Denise

hahahah men allvarligt? först skriver alla att det är skitfult, sen när kenza “ångrar” sig så tycker ni det är skitsnyggt?
väx upp.

Reply
Sarah

Hehe, jag brukar inte vara den som kommenterar negativt, men förlåt… Den där klänningen ser fruktansvärd ut. Färgen, modellen – usch.

Och om den inte ser bra ut på dig så tvivlar jag att den ser bra ut på någon.

Reply
Vicki E.

helt okej ser den ut nu, men man ser fortfarande den dåliga sömnaden. Såg Lanvin for H&M irl idag, fanns massor kvar i malmö, och måste säga att det verkligen var en stor besvikelse. Häftig design men dålig kvalite och sömnaden var ju så att trådar hänger billigt och tacky! Inte alls värt 1500 kr.

Reply
MS CHANNEL BLACK

Blev mycket snyggare, men volangen känns fortfarande överexponerad. Skulle vara mycket snyggare om den inte dolda båda brösten, utan hade smalare bredd så att bara den ena bröstet döljs. (Med tanke på att inte ens fållen är tajt). Looks like a balloon – du passar bättre i tajt ;D

Reply
maariiaaa

supersnygg var lite tantig innan när den var i knälängd.
men när ska vi få veta vinnarna i kenza for guldfynd.

Reply
stort fan

Den ee inte fin vad man än gör med den.Det är inget spec med den. och den är absolut inte värd priset. Du har mycket bättre stil än så kenza :)

Reply
Izabelle

Heej snygg klänning :) Kommer du att ha julkalender i år också? Det skulle bli skitkul :D

Reply
Frida

Jag blev besviken på hela Lanvin kollektionen.. Tycker inte att någonting var speciellt snyggt. Och färgen på den där klänningen tycker jag verkligen inte om. Faktiskt. :/

Reply
mb

så himla fult av dem att göra marknadsföringen så att den inte passar plaggen. för på tv ser det ju ut som att klänningen är mer senapsgul, typ.. varmare i färgen. i verkligheten är den ju asgul och skrikig och blänkande.
men den blev helt klart snyggare nu när du drog upp den och kommer säkert passa i sommar!

Reply
Maggie

Hje kenza jag ber dig kan du inte lägga ut bilder på exakt alla skor du har, det spelar ingel roll om dem är fula eller du inte använder dem. Snälla haha =)

Reply
Millan

Tycker inte skillnaden är så stor på de två bilderna tyvärr, bara lite kortare på den ena. Klänningen är väldigt mycket tantvarning, lite tält- och gardinstuk, vilket absolut inte är du! Dessutom är gul en av de svåraste färgerna (ihop med aprikos) och den här nyansen var ingen hit trots att du är så pass brun. Svår klänning att bära och till vilket tillfälle är den tänkt? Kör på din coola stil istället, den är så perfekt på dig:)

Reply
Marigona

Men gaaah den är ju GRÄSLIG D:
Du hade lika gärna kunnat kasta dina ett och fem i sjön för den där saken ser ut som någon blandning mellan ett tält och en uppspydd cup-cake ):

Enligt mig då…

Reply
-

Varför ska du ha så korta klänningar?? Snart ser man dina underkläder… wow va snyggt..

not

Reply
D

hej..jag undrar om du har någon förtur eller så när det gäller leveranstiden? vore intressant att veta då jag också beställde grejer från hm lanvin någon minut efter kl 8, 23 nov (dvs typ samtidigt som dig) och trycker man på kollinumret på “mina sidor” på hm’s hemsida står det att mitt paket sorterades i örebro 26 nov. jag bor också i stockholm så undrar bara hur du fick ditt paket så snabbt?

Reply
alicia

Du (och alla andra som bär den) ser ut som påskkycklingar! :) Såvida du inte har någon maskerad runt påsk att närvara på så lämna tillbaka skiten!

Reply
Angeliinaa

Heej Kenzaa! Din blogg är bäst! Men .. Den där klänningen va hemsk! Inte på dej men självaste designen.. Jag tkr du borde lämna tbx den.. Färgen var dock *super* :)

Reply
wemma

den blev snyggare joo, men jag tycker färgen verkar senapsgul-grön? fast så kanske den inte är IRL!
skulle vara finare med en sommars ljus gul färg istället..

Reply
Moa

Ser riktigt snyggt ut :) men när jag såg klänningen i affären så såg den riktigt slarvigt gjord ut i kanterna.. Tycker du att din såg spretig ut i sömmarna?

Reply
elfrida @ popgownia.webblogg.se

Jag är förmodligen den enda här som tycker att den där blåsan är riktigt snygg! Har tyckt det ända sedan jag såg den på reklamen.

Men men, smaken är som baken – delad!

Sedan vet jag inte om den är värd 1500 – men snygg är den enligt min åsikt!

Reply
Lollo

asså…..jag gillar inte färgen. Den var as äcklig. och den döljer brösten.

Reply
katta

älskar färgen! så fint till bruna ben på sommaren :) kenza, kan du inte (snälla snälla) lägga upp bilder på de andra lanvin-kläderna? hade varit kul att se dem på dig, så man kan se lite bättre hur de ser ut “i verkligheten”, om du fattar? funderar nämligen på att köpa kjolarna, och den ena (röda) klänningen! hade varit superduper snällt! :)

kramar

Reply
Marie

Tycker klänningen blev och se slampig ut, för kort i min smak :( lite längre=bättre :)

Reply
daniella

Kenza, en fråga bara? varför måste du ha kort kort, klänning är ju fin i sin längd? eller måste du showa

Reply
Lisamyek

mycket bättre!! Du änna försvann i den förut! (vet inte om det är storleken eller designen men klänningen verkar jättestor..?)

:)

Reply
Nermina :)

hEJ KENZA, JAG VA I STAN FÖR NÅGON DAG SEN, ( NORDSTAN I GÖTEBORG ) & SÅG DEN KLÄNINGEN HÄNGA JAG GICK IN FÖR ATT PRÖVA DEN FAST DEN PASSADE INTE LIKA FIN SOM PÅ DIG HAHAHA :D, Älskar diig Kenza !<333

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*