• header

28e november 2010

Glad första advent allihopa!

Jag vaknade vid tio och tog ut lillen på en långpromenad. Sedan tog jag upp adventljustaken & lilla julblomman från källaren men när jag såg hur skitigt det var på fönsterbrädan började jag städa, kunde inte sluta förrän hela lägenheten var ren typ. Fast Mika låg fortfarande och sov så jag kunde inte dammsuga, men ska göra det snart.

Nu är det rent och titta vad fint det blev i mitt fönster! Hade en bukett med blommor i vasen i…ja, några veckor haha. Det var liksom en demonstration för att min pojkvän skulle överraska mig med nya blommor, men icke…. De var helt torra men inte fan visste jag att blommor kunde mögla? Hela vattnet var helt grönt och stank och det var mögel på stjälkarna. Haha, man lär sig alltid något nytt… :P

51 Comments

Angela

FÖRSTA ADVENT. Ett steg närmare jul. Älskar dig Kenza, du är verkligen grym! ♥

Reply
Agnes

Haha, måste tvinga mamma att gå upp på vinden och hämta upp adventsjulstaken också, så mysigt med tända ljus hemma :)

Reply
Forkan Karim

Kenza du är så duktig och vacker!!!!! jag vill börja blogga men vet inte hur man bloggar eller jag vet men hur den ska bli en intressant blogg och att folk vill läsa ??

Reply
Julia

Hhahha, visste du inte att blommor kan mögla? xD Ja, men som du skrev, nu lärde du dig någonting nytt ju! :D Btw, glad första advent!

Reply
Luucy

Det blev riktigt fint :D Jag har en vas med rosor av plast (ser mycket äkta ut) det kanske du kan satsa på? :D haha

Reply
Diana

Glad första advent på dig med:) HAHAHAHHA jag har också lyckats med det där, visste inte heller att dom kunde mögla:O
Kram

Reply
Emi

Haha Kenza…nästan så jag vill skicka dig ett par gardiner.
Ha en fet 1.a advents dag.
Peace.

Reply
Therese

Tycker att det är så mysigt med första advent. DÅ börjar man känna att julen närmar sig och då känns inte snön och kylan så jobbigt. Är dock väldigt avundsjuk på dig som ska åka iväg över jul, hade med velat göra det!

Reply
Sanna

Glad första advent!
Måste credda dig lite, du verkar vara den enda bloggerskan som kan stava ordentligt ^^

Reply
amanda

hahahah när jag läste att du tog upp blomman från källaren började jag skratta för den såg ju så äkta ut på bilden ;)

Reply
Catrin

Du måste ta bort alla blad från stjälkarna som kommer att hamna under vatten. Då möglar det inte och blommorna håller längre. ;) Bara ett tips.

Reply
Marja

Säger det igen, ÄLSKAR DIN BLOGG!
Förresten, har undrat länge om du fortfarande röker?
Är kanske efterbliven. Hoppas du har haft en bra första advent.
:) KRAM!

Reply
Lottie

Haha, jag körde också “jag-låter-blommorna-vissna-och-rutna-tills-du-köper-nya” .. men jag har fortfarande inte fått några nya jag heller =P

Reply
Maria

Hej!

Vilken fin adventsljusstake du har, vart har du köpt den??

Glad första advent =)

Reply
Catrin

Har likadana ljusstakar fast vita :) Så himla mysigt när vintern kommr och man kan börja julpynta!! Ha en bra dag :)

Catrin

Reply
Marianabanana

Skinande rent! Jag tycker faktiskt om att städa, just för att allt blir så rent. Det är bara att sätta igång lite musik och sjunga med medan man strövar hit och dit och gör det fint och fräscht! Det är i alla fall vad jag tycker. :D

Reply
Linnea

måste bara säga att jag var i sthlm i helgen och såg dina skor på en äffär guuud så himmla snygga dör typ för dom du är himmla duktig + att jag avgudar dig du är finast på jorden kenza!!!!
puss och kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*