• header

AVSNITT 9 – REPRIS

För er som inte har sett avsnitt 9 än av Kenza & Tyra show, här har ni reprisen!

I vår dröm testar vi på att vara skådespelare, med svenska skådespelaren Torkel som ni sett i b.la. Jalla jalla & Kopps. Det var så himla kul!

I tittardrömmen uppfyller vi den vanligaste drömmen vi fått in, nämligen att modell-drömmen. Lejla blev lucky number one och fick fotas för ett modereportage i en av Sveriges största modetidningar – SOLO! Hur coolt är inte det?! Hon var så duktig!! Ni måste se det. Ni hittar även resultatet av plåtningen i numret är ute i butik nu.

I Mardrömmen fryser vi rumporna av oss när vi ger oss ut i skogen och leker Tarzan.

53 Comments

DANIELLA

hej hopp :D vill du adoptera mig ? hör av dig genom att kommentera inlägget som heter ” NGN SOM VILL ADOPTERA MIG ? ” på min blogg och lämna namn och mejladress :P tack på förhand!!

Reply
Heaven

Hahah, jag älskade det här avsnittet! Du och tyra var ju så roliga under skådesspeleri lektionen! :D

Reply
Nathalie

Hej kenza!
Jag är enormt sugen på att köpa en liten hund och nu när man ser Mani så blir man ju bara ännu mer sugen på en sån liten hund, så därför undrar jag vad Mani är för ras ? :D
Kram Kram

Reply
Stella-Kim

Du får ta bort denna kommentarom du ogillar reklam…

Gå gärna in på min blogg och hitta fina begangnade och egandesignade kläder :)

Reply
Anna

Din blogg suger och du är sjukt tråkig och irriterande. Hitta på nåt nytt förfan. Helt klart sista gången jag går in på din blogg. Du har inventing som är beundransvärt. Du har bara utseende, thats’s it.

Reply
angelica

Gud så kul att ni ska testa på konståkning i nästa avsnitt!
själv så tävlar jag i det (: <3

Reply
Cassandra

Hej! Bra avsnitt! :)
Undrar vart Tyra har köpt sin mysdress, som hon har i början av avsnittet, den med USA;s flagga på? Ser riktigt mysig ut! ^^ Du kanske kan fråga henne och sen lägga upp här på blloggen! :D Puss o Kram, Skumbanan!

Reply
sara

Guuuud, ni får alltid göra så roliga saker…jag blir alltid så sugen på att träna och kämpa, trots att jag egentligen är en RIKTIG latmask….suck….Och jag måste bara säga… WOW, vad Lejla är vacker ^_^

Reply
Erika

Hej! Jag vet inte om du tillåter att man gör såhär, så du får gärna ta bort kommentaren om det är så! :)

Jag och min kille är med i den hör tävlingen på apollo om att få resa utomlands och jag undrar om du inte vill låta mig få ha kvar den här kommentaren vars länken till mitt bidrag är så att folk kan rösta! :) Vore jätte snällt. Vi har nyligt firat ett år och jag är så stolt över att ha honom som pojkvän som finns där och stöttar och tycker att han nu äntligen skulle förtjäna lite avkoppling med mig utomlands!

http://mythos-beach.apollo.se/BOZcWb

Rösta gärna! :)

Reply
thtltn

Hur får du såna ”perfekta lockar”? Vet inte om du sagt att du använder locktång dagligen, eller om du sover med en toffs? Hur har du toffsen eller så, och hur får du det sen att hålla? När jag lockat mitt hår med locktång går dom ut när man går utanför dörren. Tacksam för svar=)

Reply
Cici

Jag o min 2½ åriga dotter tittade precis. Nu tjatar hon om “mera dom leker bebis på tv”. Haha.

Reply
Lisa ♥

Undra en grej, när jag var i spanien så såg jag en butik som hette “KENZA” haha tänkte på dig då, undrar om du har något med den affärer att göra ;)?

Reply
Zoe

Haha längtar tills nästa avsnitt.
Hörde dig säga att du aldrig svettats så mycket i hela ditt liv, då skulle du testa på mitt liv.
Tränar nämligen en typ av kampsport och om 2 veckor är det dags för SM!

-Bloggen är under tillfällig reparation-
Men kolla den gärna efter det! xd

Reply
Elin

:D Lejla är så fin!! riktigt vacker! både innan och efter modellsminket! hoppas ni hade kul!:D
och, snälla, kan nån svara på min fråga:vart går man om man vill bli modell? nu är jag om möjligt ännu mer inspererad av detta jobb, tror jag är fin nog att bli modell… snälla? det skulle betyda så mycket för mig om jag fick chansen att bli modell!! altså…min mamma var modell i japan…hon är rätt lik mig…om nån är intresserad av det, vilket jag gissar ingen är…men…iaf….hehe…så stolt! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*