• header

29e november 2010

God morgon solstrålar!

Har ni haft en fin helg? Jag har vilat ut ordentligt och är nu redo för en fullspäckad vecka. Idag och på onsdag blir det inspelning till Kenza & Tyra show. Långa inspelningsdagar. På torsdag sticker jag ner till Malmö (den 2a) för butiksevent (Guldfynd), vidare till Göteborg (den 3e) och sedan avslutas lilla roadshowen här i Stockholm (den 4e). Ska även försöka klämma in lite träningspass också. Det kommer bli stressigt men kul!! Ser fram emot att träffa er. :)

Nu ska jag och Mani sticka in till Centralen där vi ska möta upp Tyra och Emil (vår kameraman/producent). Vi ska ta tåget till Skövde och sedan bila lite innan vi är framme på stället där vi ska spela in vår nästsista dröm. Hjälp vad hela säsongen har gått fort.

Vi hörs via mobilblogg! ♥

Såhär såg jag ut för några veckor sedan när vi red western! Snacka om att jag gick all-in med kläderna, hehe.. Idag blir det dock….lite halare ;-)

60 Comments

Evelina

Måste man köpa nåt smycke för att komma och få en autograf , och en bild med dig?
Är lite pank just nu.. :(

Kram, och tack för världens bästa blogg!

Reply
johanna

Vad jobbar du med förutom bloggen? Jag vet ju att du jobbar med din smyckeskollektion & så. Och jag har hört att du jobbar som modell? Men i bloggen dyker det inte upp så många modell uppdrag.. :)

Reply
29/11 !! :D:D:D:D:D

Heeej, de är flutra&ivana :) vi älskar dig!!! <3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Reply
Linnéa

Hej!
Du är en så otroligt cool och söt tjej! Du har inspirerat mig till att börja blogga =). Min blogg är mer inriktad mot att uttrycka mina känslor i musik.
Hoppas du har en underbar dag! Titta gärna in på min blogg!
Kram

Reply
Edita

Hej Kenza, du är underbar och jag läser din blogg varje dag. Jag lider av anorexia och går på regelbundna behadlingar, vet inte om ja kommer att vinna kampen mot det monstret dock och genom att läsa din blogg känner jag mig säkrare.

Du är bäst!

Reply
Sox UF

Trött på att frysa om fötterna när du använder tygskor under vinter? Sox UF har kommit med en varm och snygg lösning :)

Spana in vår blogg, hemsida eller besök oss på facebook och du kommer ha en varm och snygg vinter!

Reply
Nelaa

Det är väl Malmö först sen göteborg o sist stockholm? Ska nämligen ner till skåne på fredag och jag missar dig :(:( undrar om du blandat ihop dagarna?(A) om INTE svara har sån lust o åka in till Malmö ba för o träffa dej!! o tro mej det vill ja!! bor i en Stad som heter Värnamo annars hihiih

Reply
Blonde Guiri

Go morron’!
Vi är två svenska tjejer som bor och lever våran lite annorlunda vardag på medelhavs ön Mallorca!
xx Blonde Guiri

Reply
Matilda

Du har skrivit i detta inlägget att du ska till Göteborg nu på torsdag. Skulle du inte till Malmö då, 2/12? Hade tänkt att åka dit så jag blev lite förvirrad nu…
Längtar tills jag får träffa dig!:D

Reply
sara

Snälla kenza svara på det här. Min dröm är att träffa dig. så jag undrar NÄR, alltså VILKEN tid och VILKEN guldfynd kommer du vara på i Malmö? LÄNGTAR SOM ALDRIG FÖRR!

Reply
felicia andersson :)

Gud vad fin du är i de kläderna. Själv har jag varit i texas på en riktig cowboy ranch! Det rekommenderar jag verkligen. Varför vill du inte resa till USA?
Jag lovar, det är världens underbaraste land. Även fast man är under 21 (;

Reply
jenn

Önskar nästan jag var i hemtrakterna runt skövde nu bara för de :) Läs vad som hände mig idag på min blogg..! Haha lite kul faktiskt!

Reply
elvira

Hej!
Jag kan slå vad om att du inte kommer svara, men om du nu svarar så antar jag att du vinner vadet. ;)

Reply
Becka

nu skrev du att det var på Torsdag,
och i det andra inlägget skrev du att
det var på fredag.så nu vet jag inte
vilken dag det är, för jag måste veta
för jag ska boka tåg-biljetter.Och jag
har sett ifram mot det här länge nu.
Snälla svara jag vet inte vilken dag det
är nu.

Reply
Sabahat

hej,undrar varför kan du inte komma till skövde och komma till guldfynd där? jag vill så gärna träffa dej men har inte råd att åka till göteborg elr stockhol,vore så trevligt och jag tror många andra fans skulle bli överlyckliga och glada.Inte ofta någon bloggare kommer till skövde..bara till storstädaerna kram sabahat

Reply
Jaaaa

Ofta ni är i Skövde å jag inte visste om det? :( suuuurt, bor ju nämligen där! Hade stått med choklad åt er på stationen om jag visste:D

Reply
Riim

Hej! Snälla svara ! Är lite förvirrad? Ska du till Gbg på torsdag eller fredag?
Du har skrivit 2 olika saker!:)

Reply
Marielle

hejsan!
jag undrar vart ni var när ni red western, för det där såg exakt ut som ett ställe jag var på förut :)
snälla svara!

Reply
Moa

åh vart köpte du bootsen och hatten? ska på min pappas 50års fest i helgen med western tema och har inget att ha på mig! kram.

Reply
Emelie

Tack för en otroligt inspirerande blogg. Började din karriär genom modellyrket eller bloggen, eller genom något annat? Kram Em.

Reply
ida

Hej Kenza! Jag brukar aldrig kommentera din blogg.
Men jag måste bara säga att jag älskar westernkläder och countrymusik och om du har tid och lust…

Vill du skriva ett mejl till mej där du skriver vart du har köpt kläderna? Framför allt skorna. Så himla fint!

Kram kram Ida

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*