• header

Den fina dräkten

Men åååh titta vad fin den här konståkningsdräkten är då! Jag ville typ ta med mig den hem haha. Man kände sig verkligen som en liten isprinsessa, fast kanske en klumpig en. Det var nämligen lite jobbigt med taggen som jag inte är van vid (den allra längst ner där fram på skenorna) så jag fick kämpa lite….

Ni måste titta på Kenza & Tyra show på torsdag! Det kommer bli ett jätteroligt avsnitt. :)

158 Comments

daniella

såååå söt!
synd att jag suuuuger på skridskor och sen hemsk ut på banan annars skulle jag också vilja hoppa runt i sånna ;)

Reply
adoverfors

Såg att ni hade vart i skövde, kändes ju lite otur att vi hade idrott då. Annars hade jag velat träffa er något enormt!

Reply
caroline

oj vems konståkningsdräkt ?:) åker nämligen konståkning och gissar på att det kanske är joshi eller viktorias dräkt ?:)

Reply
Maria Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Så vacker du är! :D När jag var liten ville jag åka skridskor och vara lika vacker som alla skridskoåkare, den drömmen sprack när jag väl stod på ett par skridskor, haha.

Reply
anna

vad vacker du är :D
Och sen har jag en fråga: Hur lång är du? Med och utan klackar ;D
kram

Reply
Lovisa

HEEJ!!!

JAg har blivit förälskade i dina ringar i guldfynd… men hur “långa” är dom? för jag vill inte har förstora ringar!! vore jätte snällt om du kunde svara :)
ÄLSKAR DIN BLOGG :D

Reply
Malin

Åhh vad fin dräkt! Ska bli jättekul att se avsnittet med konståkning :D Åker själv konståkning, jag har nästan likadana skridskor hehe… :)

Reply
hedda hennix

hej kenza! :)
jag har åkt konståkning i flera år nu och jag tycker verkligen att dräkten är suuuperfin! har nästan en likadan, fast rosa ^^’
kramar/hedda

Reply
Vera

Guud vad söt du är! Åker konståkning, och taggen störde mig i början med…! Men man vänjer sig! Kommer lungt titta på Kenza & Tyra show på torsdag!!Fierce! ;) lycka till!

Reply
melina

hej =) jag åker själv konståking och undrade bara om det va i nacka ishall ni åkte ? Den var lik den iaf , ska tävla där på söndag btw..^^ kram

Reply
Starks

BESÖK MIN BLOGG VETTJA NI KOMMER INTE ATT ÅNGRA ER DET LOVAR JAG ELLER DET KAN JUE INTE JAG VETA MEN GE DEN EN CHANS OCH GÅ IN NÅGRA GÅNGER I VECKAN OCH SE OM DU GILLAR DEN, SKULLE BLI ÜBERGLAD :D <3

Reply
quizi

kan inte vänta tills du kommer ner till Göteborg! får äntligen se dig! kram ;)

Reply
Behira Madeleine

Vad tycker du om paljetter och spets denna vinter?
Förra vintern såg man paljetter och spets överallt, men det har svalnat lite nu. Tycker du att det är okej att använda det denna vinter också?

Reply
Johanna

Superfin! Älskar att åka skridskor! Bor vid en liten skogssjö så så fort det blir vinter och kallt åks det flitigt, underbart! :)

Reply
Marina

Nice! Hade en period dar jag var lite halvarg pa mamsen for hon inte tvingade mig bli konstakerska! Hahaha!

Oh well, far val bli nat annat da ;)

:)

M

Reply
Sennan

Tibro ishall, kul att du varit där när man tränar hockey där så gott som varje kväll! :)

Reply
My alter ego

Do you really enjoy skating or is it the suit you like? hhaha.
Either way its cuute :)

Reply
ellen

Hej om någon är intresserad av att anlita en modell för ett fotojobb så kan ni gå in på http://avenuemodeller.se/
Jag är på framsidan och om ni klickar på bilden så kommer ni till min portfolio. Kontakta agenturen om ni är intresserade :)

Reply
hanna

gud vad du har gått upp i vikt! Otroligt avundsjuk på dig för att jag har det problemet, att inte kunna gå upp trots att jag käkar som en häst. Haha sjukt snygg är du!

Reply
Malin Carlsson schoeps

Hej! jag undrar bara en sak och hoppas få svar.. för din pojkvän aleks verkar vara perfekt för dig. att du älskar han med hela ditt hjärta. Så, tror du att det kommer vara du och aleks nu fram över. Att aleks kanske blir pappsen till dina barn, när du väl har börjat fundera på det! du är ju fortfarande ung! :)

Reply
HILF MIE FLIEGEN ;)

Jag ÄLSKAR dig min fina blomma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Älskar din personlighet.. din själ.. allt med dig helt enkelt!! Jag börjar minnas nu hjärtat ;) Önskar jag kunde få se torsdagens avsnitt av Kenza och Tyra show redan nu :( Ohhh vad jag längtar tills jag får krama om dig igen! Du är världens bästa gumman.. och världens finaste!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Reply
May

This sport is fabulus, I practiced ice skating during 5years 4years ago. It was my best memories.
I hope you enjoyed it

Reply
Vicky W

Åh, jag önskar jag kunde åka skridskor. Jag är som Bambi på hal is och jag kan verkligen inte bromsa! Störtåker rakt in i sargen, hahaha.

Reply
Jacqie

Det där ser ju ut att vara i Töreshov i Töreboda :D Undra om det är det, annars så är det jävligt likt :) Ha en super bra dag. Kram!

Reply
matilda

ASBRA show, och vääldigt bra att det alltid är ett nytt avsnitt på torsdagkvällarna!
för jag åker och rider några timmar innan och innan varje gång jag sticker iväg så tänker jag att jag kommer dö (vet inte varför, nån tvångstanke av något slag..) men om jag tänker att “jag måste se kenza&tyra show!!” haha så klarar jag mig :)

Reply
Sara

åh kenza kan du inte ta reda på vart den dräkten kommer ifrån? har letat efter en liknande överallt nu!

Reply
Anna

KENZA!!! varför kan man inte titta på din blogg en enda gång utan att bli så otroligt avundsjuk så det inte är klokt.
Måste kännas underbart att vara sveriges absolut vackraste människa!!!!
du är bäst !! ses på fredag !
<3<3<3

Reply
Hiram Callahan

hi!,I love your writing very so much! proportion we be in contact extra approximately your article on AOL? I need an expert on this house to unravel my problem. May be that is you! Taking a look ahead to peer you.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*