• header

DRESSES

Två nya klänningar från Nelly.com!

Jag älskar stenarna runt halsen på den första, och hålet i ryggen. :)

Acne-klänningen är bara helt perfekt. När är Acne inte perfekt?! Den får mig att längta till våren så jag kan bära den till bara (bruna!) ben och tunna korta skinnjackan.

95 Comments

********

Vad roligt att du gillade min blogg!

Idag har jag en liten bloppis där jag säljer min pussmuntelefon.

Kika in där!:D

Reply
malin

haha faaaan. såg den blåa klänningen & köpte den inte, var en fegis. så när jag bestämt mig några dagar senare så fanns den inte kvar. suck!

Reply
Anonym

Kenza du måste svara det är akut, jag undrar när du beställde klänningen och vart på nelly du hittade den och om den finns kvar? Snälla har letat överallt nu och vill vill vill verkligen ha den klänningen (den marinblåa) svar uppskattas såååååååååååååååååååå mycket <3

Reply
Lena

Åh den blåa verkar riktigt fin! Kan du inte visa den på? Den ser ut att vara på gränsen till tantig men på är den nog skit läcker tror jag =)
Brukar själv vara rädd för att prova liknande plagg för att jag är rädd för att se ut som en liten tant men det är det är sällan så illa som man tror. Ja ett utlåtande från en som inte alls kan detta med mode men ändå ;)
Ha det gott!

http://trollmammanlena.blogspot.com/

Reply
Hedda

Gus klänningen var verkligen bedårande!
Besök gärna min blogg:D
BESÖKGÄRNA GÄRNA GÄRNA MIN BLOGG :D
:D
och kolla in kategorierna Foto och kreativitet eller läs den bara :) skulle vara så kul att på in fler läsare. Uppdaterar ofta och skriver om så intressanta saker som möjligt. Få skönhets tips, se foton jag tagit, teckningar jag ritat, min vardag, mode outfitters mm.. :D
:D
:D
:F

Reply
mika

jättefina klänningar!
hur är acne-klänningen i storleken?
och var kommer den andra igrån? hittar den inte på hemsidan!!
kram, mika

Reply
Vicki E.

båda två är snygga men ser nästan exakt likadana ut som två klänningar jag såg inne på H&M, så hoppas inte du betalade för mkt!

Reply
Louise

Har Acneklänningen själv och den är helt underbar. Har nyss varit iväg på en tvåmånadersresa i Thailand och Australien så den har använts flitigt :)

Reply
Johanna

Hej ! Du, apropå ingenting egentligen men jag undrar om du har något bra tips på brun utan sol som inte luktar unken källare efter att man har haft på den på huden. Tror du vet vad jag menar :P Dom luktar gott till som får det på sig, hua. Jättetacksam för tips :)

Reply
emma

herregud kenza som du shoppar kan du väll snälla snart lägga upp lite kläder på bloggen som du kan sälja. borde du inte ha fullt i garderoberna? ;)

Har du julkalender iår igen?

Reply
Ingrid

Snyggt! Kolla in mina outfits,bla en playmate outfit och en söt första advänts outfit med ett stort hjärta ;)

Reply
zanna

Heej:) Skulle du kunna lägga in en bild när du har på dig den blåa klänningen ? , Älskar din blogg! :D <3

Reply
Julia.

Kenza Kenza snälla länka vart du hitta den svarta klänningen inne på Nelly? Jag kollade runt på nelly och hittar den inte!! Och det är exakt en sådan klänning jag letat efter.

Reply
Isabel

Är klänningen vit eller benvit i verkligheten? Blev supersugen att ha den på min student och tror du att jag kan ha den som studentklänning? tacksam för svar! Tack för en bra blogg!

Reply
Nicolina

Åhh jag såg den översta klänningen på nelly och skulle beställa den. Fast tyvärr fanns den bara kvar i Large :/
Den är jätte fin :)

Reply
alexandra

undrar under vilken flik man hittar den blåa klänningen? Hur fin som helst ju, och jag som letat så efter en ny klänning.

snälla, snälla, snälla. tänkte om det var länge sen du beställde och om den isåfall kanske är slut..?

puss

Reply
hanna

Oooh!! Älskar den blåa klänningen, har sett den på nelly och blev kär, men när jag skulle klicka hem den stog det att den inte fanns i lagret längre(nåt liknande) Blev så ARG!! kan du inte visa hur den ser ut på?? :)

Reply
hilma

Den första, vilket märke är den och vad kostade den?
Hittar den nämligen inte…

Reply
emma

Kan du inte ta på den vita klänningen så man får se hur den sitter? verkar as snygg!

Reply
Josefine

den blåa klänningen har jag kollat in som nyårsklänning, men kan inte riktigt bestämma mig för om den är tillräckligt party?! så behöver ditt råd, vad tycker du? och sen vilken storlek har du i din :) kram Josefine

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*