• header

SENASTE

Har ni någon favorit? Min är utan tvekan 2an, bara för att byxdressen är så jäkla snygg! Och skorna då… Men gillar även 5an för att den är så enkel men ändå snygg och 4an såklart, för att den blåa kavajen är så läcker. :)

1

292 Comments

Kajsa

1an och 5an. 1an för att den ser så mysig ut och 5an för att den är så snygg :P köpt samma linne, tyckte det var så snyggt!

Reply
Jenni

Det är tufft att du vågar gå med högklackat fastän du är så lång! Många skulle inte göra det. Du blir ju över 180 ju. Själv är jag 175cm och med högklackat suuuperlång. Kram :)

Reply
Elisabeth

Hej Kenza! Jag undrar varför du alltid har klackar på dig, själklart är skorna dundersnygga men är du inte nöjd med din storlek? Tycker du är fin som du är :)

Reply
Nikoline fredskov

Kenza!!! Vilken tjej, tänk er hur många människor hon inspirerar dagligen. Hon kämpar på och är grym på det hon gör, och hur vacker är hon inte då? Alla vänder sig nog en extra gång för att få en extra titt;) sen verkar hon vara en så jävla fin vän!!! Ställer upp och visar var hon står för sina vänner:) inget skitsnack i bloggen heller och det gillar jag, visar bara hur stark hon är och hon behöver inte bekräfta sig, så jag vill bara säga att du är en förebild för mig och jag läser din blogg flera gånger om dagen. Alltid lika nöjd!!! Kenza är ett bra exempel på den moderna självförsörjande kvinnan! Och btw jag älskar nr 4!! Hade varit kul att få svar av dig:) kram

Reply
Erica

Femman är ju bara för jävlla snygg och enkel, älskar verkligen den tröjan! Vart har du köpt den?? :D

Reply
Mathilda

älskar den svarta jumpsuiten!! önskar jag hade liiite mer pengar så man kunde köpt en själv! :)

Reply
Sofia

4an helt klart! Det är nog det snyggaste du haft på dig enligt mig. Den skulle absolut platsa på Serena i Gossip Girl, känns helt hennes stil, och det är en jäkligt bra komplimang tycker jag. Älskar både korsetten och kavajen!

Reply
W

Min favorit är nog trean Jag älskar även jeansen och skorna på femman (jag tror att jag har sådana jeans) Skorna på ettan är också jävligt snygga! Kram!

Reply
Merna

4an är dööläckeer!! Men 5ans Byxor är så snygga de ee lite svårt att välja när du har så snyggt hela tiden .. Kramar längtar till på Fredag! :)

Reply
hanna

Du är så jävla perfekt!!
Du har grymt fina kläder och du ser helt perfekt ut!! Önskar att mna kunde se ut så!
din blogg är grym!

Reply
Frida

Jag undrar om du skulle kunna visa upp alla dina skor? hur många har du egentligen? snälla gör det :D

Reply
therese

du har säkert redan svarat på detta, men jag har glömt bort det… hehe. vars kan jag hitta koftan du har på outfit nr 1? :)

Reply
NattisPattis

Håller med dig helt och hållet den här gången!!! :D 2,4 & 5:) Kraaam

Reply
andrea

hej, måste bara säga att jag älskar din blogg!! du är så himla söt :o
men tänkte om du ville tipsa om snygga klackskor med kilklack och ganska höga nu til vintern, har letat efter ett par men inte hittat några jag vill ha :(
snälla hjälp mig! :D

Reply
rebecka

jag tycker att 2 och 4 är snyggast fast du passar i allt.
när är det du ska komma till nordstan?
kram.

Reply
zassa

nr 1 och nr 2. Älskar att det är så ledigt fast med en edge på 1an och 2an, gash byxdressen är ju galet snygg! Speciellt på dig, på mig skulle den se ut som på galgen; hängig..

Reply
Gabriella

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA kan inte du skriva i ett inlägg vart du har köpt ditt underbart fina byxdress,, har velat ha en sån men inte hittat en finn =( vore jätte snällt kram

Reply
Nathalie

alla outfits var jätte fina!
men jag fastnade för 6an. Får man fråga vars du har köpt den där stora mysiga koftan? :)

kolla gärna in min blogg, skriver typ krönikor om allt möjligt.
skrev nyligen om hur det känns att playa och bli playad!

värt att kika på om du är intresserad tycler jag! :)

Reply
Nathalie

Alla outfits var jättefina, men min favorit är helt klart 6an!
Får man fråga vars du har köpt den stora goa mysiga stickade tröjan? :)

Föresten jag har en blogg (som jag nyligen startat att skriva på) men jag kommer defenitivit att fortsätta skriva på den.
Jag skriver krönikor ,alltså BARA mina åsikter.

Nyligen har jag skrivit en krönika om att playa och att bli playad. Ganska intressant tycker jag, och om fler tycker det så är det bara att kommentera min blogg och säga vad ni tycker! ;D

Reply
johanna

Jag är helt kär i offiten nr 5, det linnet är otroligt snyggt och dom där jeansen är helt underbara och sen med dom svarta höga skorna blir det helt… SKIT SNYGGT!!! Brukar inte gilla den stil av skor men med dom kläderna så blev verkligen skit snyggt! ;D Du har en otroligt skön stil, och bara älskar din blogg! You´r amising girl!! :D <3

Reply
beatrice

skitsnygga allihop !! men absolut 5an !! vart har du hittat det ursnygga linnet ? :D:D U go girl !!

Reply
Ida

Jag diggar outfit 5 som fan. Vart har du hittat jeansen? Är på jakt efter ett par ljusa, och har inte riktigt börjat leta än. Men de du har på dig är en självklar kandidat!

Reply
Josse

Svårt att välja en favorit när alla var så galet snygga! tror dock jag gillar 5an mest :) sjukt snyggt linne! vars har du köpt det? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*