• header

30e november 2010

Hej bloggen!

Visst har jag berättat förut att jag ofta drömmer att jag försover mig natten innan jag ska göra något speciellt? Ska jag resa bort drömmer jag att jag försover mig och missar planet, samma sak innan plåtningar och sånt.

Men inte fan visste jag att jag skulle drömma att min PT Sadik ringer och skäller ut mig och undrar var fan jag är. Inatt drömde jag en sån dröm TVÅ gånger, att jag försov mig till dagens träning och vaknade upp typ 3 timmar senare och fick panik. Så sedan klockan åtta imorse, när jag tog ut Mani och sedan försökte somna om, har jag legat och tittat på mobilen för att hålla koll på klockan och att alarmet inte ringt än. Haha…

Nu blir det en stor frukost så att jag orkar med ett jobbigt träningspass sen. Ska köra klockan två…

En cool bild på min pojkvän Aleks och Sadik. Jag vet inte vad som är knäppast.. Att Sadik har muskler som jag inte ens visste fanns, eller att Aleks kan sparka upp till månen :P

74 Comments

R

Can’t wait to see you in Malmo. Have a nice day…btw, your boyfriend is so hot! hehe :)

Reply
Catta

Usch, jag drömmer också sånt därt ofta. Det är jätte läskit och man får inte någon speciellt bra sömn. BUU på det!

Reply
Johanna

GRym bild!!! Och så fina ni är du och din pojkvän!! GRym blogg du har.. oj nu blev d mkt haha ha en fin dag Puss & Kram!

Reply
sofia

jävlar vad coolt! jag önska jag kunde sparka så..med lite övning och fantasi så kanske jag lyckas!

Reply
DArling

Wow så cool bild!! Hoppas det går bra nu, fan vad duktig du är, och jag känner mig duktig som ska ta tag i körkortet:p haha

Reply
Kristina

Dina drömmar kanske betyder att du stressar upp dig? Du kanske borde ta det lugnt :) Kenza du är bäst!<3

Reply
Cossy

Åh vilken porrig bild, haha! Muskliga killar är det manligaste och snyggaste som finns tycker jag. Ha en jättefin dag Kenza!

Reply
ida

Jag vill påpeka att ni måste vara världshistoriens snyggaste par!! Hur stora är oddsen att två så otroligt perfekta människor lyckas hitta varandra?? Smala, vältränade och med perfekta drag! Och så tittar man på mig och min kille, småknubbiga och grisröda haha… Jaja, det kanske också är otroligt att såna som vi två hittat varandra? ;P Hehe, nejmen du är otroligt snygg Kenza!! :D

Reply
karin

Hej kenza! Undrar hur acnes skor är i srtl är de små,stora el normala?? Tack på förhand! Ha de fint

Reply
Anna

Jag är precis lika dan, kan inte somna på kvällen om jag ska göra något speciellt dagen efter och drömmer oftast att jag missar det, det är ju hemskt haha men man är ju otroligt glad när man vaknar att man vaknat i tid och kliver upp på en gång när klockan ringer, så en liten fördel är det ju också! :)

Reply
Sofia

Haha jag brukar också drömma så! Eller att jag utfört något riktigt dåligt, dagen innan jag ska göra det, eller att jag glömt något som jag lovat göra på kvällen dagen efter.

Reply
sara

åh herregud, detta måste jag bara fråga :D kan din pojkvän gå ner i spagat och split? han är ju uppenbarligen himla vig! (jag är dansare och sjukt imponerad av viga människor)

Reply
Elena

Jag drömmer alltid sånna drömmar med, vilket kan vara störigt. Nu när jag praktiserar (måndag-fredag) så är det VARJE morgon som jag vaknar kl fem för jag tror jag ska komma försent (ändå har jag alarm på, så varför oroa sig?!?!) men ja… stress på hög nivå :(

Btw, snygg bild ;)

Reply
Fia

jag tycker det är lite knäppt att man kan HOPPA upp till månen!!! UTAN STUDSMATTA! (skulle visserligen också vara konstigt om han kunde hoppa upp till månen MED en studsmatta…)

Reply
Yudith

Nice picture.

Min lillebror har tränat karate med sadik när han bodde i varberg. Lillbrorsan brukade kallas för Lillsadik hihi. Lite kul att du är vän med honom nu.

Hälsa honom Från ALvin…
Kram

Reply
Emelie

Du skulle ha sett “Efter tio” för någon dag sen där dom pratade om drömtydningar! Riktigt intressant och du hade haft nytta av det! Finns säkert på tv4play om du skulle vara intresserad!

Reply
Christie

That is such a cool picture! You should do a video of them doing karate together!

Reply
Merna

Hej Kenza varför skriver den där Kurdisk muslimsk tjej smileysar hela tiden det är lite irriterande , hoppas du ser detta..

Reply
Mona

Alla som tränar kampsport är oftast så viga :) Själv tränade jag teakwondo förut och jag var lika vig som din bf :P

Tack för en bra blogg! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*