• header

Dags för träning!

Nu är det dags för ett träningspass med Sadik. Jag är riktigt peppad! Redo till tusen.

På tal om träning.. Ni måste bara kika in Coach Tommys blogg. Han skriver så jäkla roliga grejer om oss och våra träningspass. Och på sida två så har han även skrivit vad han tycker om oss. Jag trodde att jag skulle bli grillad eftersom att jag ibland inte är så peppad inför träningarna, men tydligen tycker han om mig, haha!

Men egentligen.. Vem kan motstå det här ansiktet?

Bild från Tommys blogg. Han har alltid de finaste bilderna.

PS. Be honom lägga upp en bild på hur hans skrivbord på datorn ser ut! :D

43 Comments

selle

Tjena , vad tkr du om alla anklagelser emot NEMO? märks det inte hur han utnyttjar tjejer ? , men varför ska KÄNDA personer försvaras i vad dem än gör ? :(

Reply
sofie

Haha du är så jävla skön Kenza ;D
Men duu.. Skulle du inte kunna ge lite förslag på bra sidor där man kan hitta en fin fin nyårsklänning? :)

Reply
Emelie

Hej Kenza, jag gillar verkligen dig men jag har en fråga. Det är så att på en video “bitterfittan” tror jag den heter så säger du rakt ut att det inte är din grej att synas överallt och att dina vänner inte heller vill det. Och att du kan må illa av all media. Hänger inte med. Varför syns du överallt mer eller mindre då? Det känns lite som dubbelmoral när du säger så.. Kan du inte göra ett inlägg om detta och skriva vad du verkligen tycker? Jag och säkert många fler är lite förvirrade.

Reply
Vickan

Cimon – what?! she have extremely wonderful long nice lashes naturally.. hahahaha, *laughing*
She don’t wear fake lashes! (not during training I’m sure) XD

Reply
josefine

Åh, jag tränade också idag, innan skolan, haha. Men jag och en kompis har kommit in i en riktigt träningsperiod, så härligt! :)

Reply
cimone

Vicky – what’s so funny? i didn’t really address this question to you ;]. i may be wrong though, just asking, it seems like she always uses fake lashes or 20 layers of mascara for me, so i was askin

Reply
sara

jag har alltid tyckt att du verkar vara en sån härlig och söt tjej men har mer och mer börjat tycka att du är sjukt egoistisk! Det enda du vill visa på eran show är hur söt och rolig du är, även här på bloggen. Du ska framstå som så perfekt hela tiden. Till och med på tittarnas dröm ska det hela tiden vara du som ska vara i fokus! Sjävkär??

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*