• header

Jag undrar om jag kan gå imorgon?

Hej jag är helt sluuuuuuuuuuuuuut!! Sadik dödade mig idag. Jag bad om lite mer slag & spark-övningar och det fick jag. Aleks och hans bror gick förbi också (de tränar också där) och sa “om hon kan gå imorgon så är du SÄMST!” haha… Så han pressade mig rätt hårt idag. Men nu känns det riktigt bra!

Nästa träningspass blir inte förrän på söndag eftersom att jag är upptagen nu resten av dagarna med inspelningar och Guldfynds-eventen. På söndag ska även Humlan träna med oss! Hon har inte kunnat än men i helgen kan hon.

Nu blir det käk och ett varmt bad, sedan måste jag tvätta. Puss!

Tränade i ett nytt linne från Adidas som jag fick hem, det är från deras kollektion Techfit. De plaggen ger extra stöd och stabilitet, samt håller in/upp och formar kroppen snyggt. Det enda negativa var att det åkte upp ibland (typ när jag sparkade), vilket kanske inte är så smidigt när man har boxningshandskar på och inte kan dra ner det.

Jag fick även med en helbody från samma kollektion men jag vet inte om jag vågar prova den ens, kommer inte se klok ut! :P

1

73 Comments

Kajsa

Du sa att du inte skulle ha julklappskalender iår :( Men kommer du ha tävlingar? Det är december imorgooooooooon! :D

Reply
Sandra

Vad är armani för hundras och vart hittade du honom första gången från början? Var det en djuraffär, vilken isåfalle eller blocket m.m? KRAMIS

Reply
Anna

Goddag!

Mitt namn är Berit Samuelsson, jag tycker du är riktigt HIPP! Grönt är verkligen underbart, jag gillar kanske lite mer orange. Men grön är väldans fint! Hippt liksom!!

Men jag vill att du ska veta att jag vill starta en ny bloggeneration med femtioplussare som styr. Varför ska inte vi femtioplussare få vara med i media och i andra hippa samanhang och varför ska ndet bara vara ungdomar nuförtiden som får visa upp sig? Detta vill jag och mina två andra bloggkollegor ändra på! Skapaen ny stark medlåldersgeneration med bloggar! Hippt!

Varma hälsnignar,
Stolt delägare av http://www.hippt.blogg.se,
Berit Samuelsson.

HA DET!

Reply
Ida

Herreguuud vilken fit kropp du har! Vill med ha! Vad väger du? :) För övrigt tvättar jag med för fullt. Inte så kul! Snygg färg på linnet med.

Reply
Maria

tränar du i smink? :)

Kenzas svar: Nix, har inget smink på bilderna. Eller jo, sorry.. Ögonbrynspenna. Går helt enkelt inte ut utan den haha :P

Reply
Sara

Måste bara säga att du har verkligen fått värsta drömkroppen! :) Jättefina proportioner, allt är bara skitsnyggt! Är så avundsjuk! :)

Kanske skriver ut en bild på dig och sätter upp på kylskåpet som träningsmotivation.. (nej, det är nog creepy:P)

Kram!

Reply
Anonym

Kenza! Kan du inte fråga din tränare hur man ska göra för att hålla brösten i trim?

Reply
Ida

Shit… Är det ett sexpack man anar under linnet?! Wow, känner mig faktiskt lite inspirerad :) Kram

Kenzas svar: Ledsen att göra dig besviken men det översta är mina revben och det understa är lilla bullen under naveln, haha. Men sexpacket finns där under, lovar!! ;)

Reply
elin

det är så konstigt. De som har överdrivet med pengar får en massa saker gratis. De som inte har så mycket pengar, de får betala allt och lite till. Det är orättvist. Och man kan inte säga att du har det svåraste jobbet precis.

Reply
Cassandra

hejsan:)
kan inte du lägga upp en vecka, hur du tränar och äter bara ett inlägg på det lixom ? :)

Reply
Olivia

ALLSÅ HERREGUD. Vilken jävla dröm kropp du har… Blir riktigt pepp på att lägga om hela min livsstil när jag ser den!!

Reply
Sara

Hej Kenza! :D

Jag har också köpt hem “dance” skivan till mitt wii! Tänkte bara säga att jag gjorde det idag och satte på mig min pulsklocka; jag valde att ta såhär tio på raden, så att låtarna väljs ut automatiskt efter varandra, vilket tog ca 40 minuter:) På dessa 40 minutrarna förbrände jag 272 kcal varav 35 % var fett :)
Tänkte bara att det kan vara skoj att ha något att jämföra med! :)

Kram!

Kenzas svar: Visst är det kul? :) Kram!

Reply
a

vart köper du dina snygga tränings kläder skulle också vilja köpa såna, vet du om någon hemsida så skulle jag bli glag:)
ha en bra kväll^^

Reply
Ajlin

Ett plagg som åker upp är ju för litet. Be om linnet i en storlek större så kommer det nog hålla sig på plats.

Reply
sofia

Du Kenza, det ska bli ett helvetes väder här i Skåne på torsdag, dvs att Malmö är inräknat där. Det har tagit flera timmar att ta sig från Malmö till en annan plats som vanligtvis bara brukar ta 1 timme. Tågtrafiken funkar inte heller som den ska. Så för din egen skull, tänk över ditt beslut om att åka till Malmö. Vi vill ha dit dig, men vi kanske har svårt för att ta oss dit, även du. Vi vill ha en hel Kenza! :)
Puss!

Kenzas svar: Fan, jag håller tummarna för att allt funkar!!

Reply
Matilda

Skit snyggt linne! :) Vet du om det går att beställa hem på någon hemsida? KRAM

Reply
Ida

Okey, inget “synligt” sexpack, men jag tror dig :) God damn (med äkta afro-amrican-woman-voice)! Good work in a few weeks!

Reply
Johanna

Hur mkt kostar det ungefär att ha personlig tränare? Behöver någon som sparkar igång med lata röv :P

Reply
malin

fast är det någon kropp som kan bära upp en helkroppsdräkt så är det väl din :)

Reply
valida

du är skrämmande smal, vill inte vara elak för du är ju rätt söt. men hoppas du äter nog

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*