• header

Cute socks

Shorts köpta i Belgrad, linne från Weekday, halsband från Guldfynd by Kenza (live, love, laugh), pistolörhängen från Item, boots från Jeffrey Campbell och söta små strumpor från Urban Outfitters.

213 Comments

susanna

snygg outfit! två tummar upp för de snygga shortsen! och klart för de fina jeffrey campbell skorna som jag inte har råd med men drömmer söta, fluffiga drömmar om!

Reply
♥ AMANDA ♥

Åh va snygg du är, man får ju dåligt självförtroende.. hehe! Skorna är btw as snygga på, de trodde jag inte =)
En fråga: Va har du för vinterjacka? Har inte sett dig tagit något bild på den!
Kram

Reply
Ellen

ofta du inte fryser rumpan av dig :o
jag har jeans med tjocka leggings under och jag fryser som in i helvete!

Reply
Emma

snyggt men har du missat att det är -17 grader ute hehe?

Kenzas svar: Nja här är det inte riktigt så kallt.. Speciellt inte i studion haha…. :P Förstår inte varför ni tror att allt är så kallt hela tiden.. Man har ju tjock stickad kofta och varma vinterjackan över också… :)

Reply
Mimmi

Har du gjort någon typ “top model” photoshoot någon gång ? Asså typ med något sjukt tema eller med massa färgsplash o liknande :)

Reply
Rebecka svantesson

Snygg outfit Kenza! :)
Längtar som bara den tills på fredag
då du är i Göteborg. Ska bli så roligt!
Men när avslutas tävlingen med Nelly?

Kram Rebecka♥

Reply
rebecca

Asså hur kan du gå sådär nu när det är så kallt ? XD Jag dör typ i jeans !?

Reply
Maddis

Jag är 10 år och kollar på varje avsnit av era Kenza och tyra show. Din blogg är grym och jag önska jag hadde en sån blogg!.
Du sjunger fint i första avsnitet! haha! Du är bara bäst! Jag skulle vilja vara precis som du! Kram//Maddis

Reply
Jennyfer

Jag har inte riktigt sett det vackra i de där skorna… förrän NU! Skitfin outfit! :D Strumporna blev pricken över i:et också!(:

Reply
Louise

När jag såg dom där skorna första gången tänkte jag “euw”. Inte HELT oväntat bär du dom helt fantastiskt, ingenting du använder blir fult, du matchar allt så jäkla snyggt Kenza!

Reply
emilia pedersen

Hej. vad heter din kamera som du fotar med? du och tyra höll i en kamera där du kunde se dig själv. Canon PowerShot A620 – 7.1 Megapixels… Är det den? Mvh emilia

Reply
elin

Driver du????
Shorts och strumpbyxor i den här kalla vädret???
Du kommer få jäkligt ont i benen när du blir äldre ifall du fortsätter så.
Men visst vare en snygg outfit. Men inte till denna årstid.

Reply
Julia

Jag som alltid trott du har varit rätt så alldaglig och inte alls anmärkningsvärd på något sätt eller vis . . . men det du . . . så himla snyggt så det inte är sant!

Alltihop sammansatt – ryggen på linnet, tyget på de högmidjade shortsen, tightsen och de söta strumporna – blir en grymt läcker outfit, fint fint!

Reply
Patricia

va det inte kallt utomhus med bara shorts? hahaha! :D

hur kallt är det i stockholm ?

ha det bra, <3 :D

Reply
Johanna

Shit!! Det var assnyggt men är ju 25- utomhus! såg att du svarat att det inte är så kallt där, men jag skulle frysa röven av mej även om det var -17. Har på mej fyra tröjor(en stickad) å två par leggins över mina jeans. Fattar inte hur du överlever:o Men kanske är lite väl kallblodig med haha :P

Reply
gabbi

brrr det såg kallt ut. fast i och för sig här i småland är det typ -15 grader, så inte konstigt att jag tycker det !

Reply
Ida

Satan i gatan vad snyggt! Brukar inte gilla shorts på vintern, men de där var ju ursöta och du har matchat så himmla snyggt :D älskar allt, shortsen, linnet med snygga ryggen, skorna, de sööta strumporna och färgerna :)

Reply
Denise

herreguuuud haha jag fattar nt hur tjejer vågar gå runt med sånna feta klackar :S jag klarar inte ens av.. eh.. någon klack faktiskt haha :(

Reply
Olivia

Loove ur outfit! CHECK OUT ufjustincase.blogg.se. praktiskt, chict fodral anpassat för att förvara kvinnans intimprodukter säkert och utom synhåll i handväskan! Bilder och beskrivning finns på bloggen
justincase – A GIRL´S NEW BESTFRIEND!!

Reply
Jenny

Skitsnyggt!
Haha man ser lite av din free bra på sista bilden.. Jag älskar din stil!! :D Om jag hade pengarna skulle jag också vilja ha de kläderna!

Reply
hejjhejj

Hej Kenza ,gillar verkligen din blogg! Men det är en sak jag undrar. Eftersom du är hälften arab då eller aa Marockan, är du hälften muslim? Ifall du är det brukar du nånsin fira Eid :) Kanske du inte tillhör någon religion men du firar Jul så jag undrar om du nånsin firar Eid :) skulle vara tacksam för svar :D Love your blogg (L) puss. Bästa bloggen har du

Reply
jenn

Skorna sitter SÅ mycket bättre på dig än på en viss annan bloggerska! Brunt är även det sjukt mycket snyggare än dom vita… Kika in på min blogg, kommentera om ni gillar något eller ej :D

Reply
selma

du är en falsk djurplågare och jag fattar inte att du är en modell, kan ju typ int ens le med ögonen!

Reply
elvira

ohwow sjukt snyggt! ulimat outfit! :D :D
hiho tänk om du läser detta nu, å så får jag självaste kinza att le lite ;) du är en stark tjej! fortsätt så! peace :)

Reply
Theres Engberg

Super snyggt! Och jag är verkligen super kär i sånna där Lita skor! Älskar dom. Vill mer än något annat inom mode väg ha ett par.

Väldigt snyggt Kenza!

Reply
Emelie

OMG! Det där kallar jag ett av de snyggaste plaggen! Kul ide med srtumporna som ser sjukt bra ut med skorna. Du är bäst Kenza!

Reply
Liisa

Var har du köpt dina fina bruna shorts? Gillar dom verkligen!!
kolla gärna min blogg, om du vill så klart:)
MÅNGA KRAMAR!!

Reply
Pernilla

Riktigt snyggt! :D
en fråga bara,
är det inte svårt att gå på snö/is med klackar?
eller är det sandat eller något? ^^

Reply
jenna

får du inte ångest när du köper massa skor som du bara använder en gång? :S

Reply
Vivo

Åhh älskar kläderna, stilen passar så jävla bra till vintern.
Jag börjar också köpa liknande stil med shorts och fina toppar till. Har gått ned i vikt nästan 20 kg så nu är det sjukt roligt att shoppa snygga kläder som äntligen passar :D.

Reply
Kristin

How cute! Pretty outfit Kenza, one of your best. I just miss a jacket, especially when I look outsite…brr

Reply
Lisa

hur gör du med sånna linnen? Du kan ju inte ha någon bh, snälla säg. tycker det är skit snyggt med sånna linnnen!! :o du är grym

Reply
Jessica

Jättefint :)
men du menar väl inte att du ska gå ut i det där nu? I så fall får du sätta på dig ett par termobyxor också, va 19 minusgrader hos mig förut, och jag bor i stockholm.

Reply
ida

åhhh, hade tänkt att fråga var du hade köpt dem skiitfina shortsen, men sen såg jag att dem är köpta i Belgrad! :( du är i allafall jättefin!

Reply
Maria - mode&fotografi

Hej Kenza! Så himla fin Outfit! Men det är ganska tunnt för ett sådant dåligt väder, fryser du inte? Jag vill kunna ha på mig linnen osv, hur håller du dig varm trots att du har shorts och linne? Skulle vara sjukt tacksam för svar! Kram :)

Reply
elvira

jäääääääkligt snygg outfit!!!!
fast det har du ju jämt., inspirerande., :D

Reply
Bea

MEN ALLTSÅ KENZA….. OKEJ “SNYGGT” – MEN FRYYYYSER DU INTE????

Jag skulle iaf ha tittat på dig som om du inte vore klok om jag passera dig på gatan, det är för sjutton ca -20!

Reply
sara

älskar skorna! men är inte outfiten kall nu? hur håller du dig varm trots att du är tunnt klädd! :o

Reply
"S"

Snyggt! Dock skulle mina lår dö av kyla och så skulle jag va nere på rumpan varje kvart typ :p haha
Hur klarar du av att gå i klackar när de är halt ute?

Reply
em

Men Kenza :O Är det inte de skorna som är gjorda av äkta hår? Eller är det bara Alexandra (kissie) som hittar på nu igen.. :O :(

Reply
Bernice

hej Kenza! Vill bara säga att din blogg känns äkta att läsa…Älskar när du skriver om tv-spel, känns som du är en vanlig människa då :o).. som gör saker som vi andra gillar med :D… sen älskar ja när du skriver om Tokio Hotel o så… :)… e inte nån modemänniska, så det där med mode, de kan ja inte så mycket :D.. hehe men de gör inget för jag har fastnat på din bloggsida ändå :D.. ha de bra :D

Reply
bella

ibland går jag in på din blogg för att få lite inspiration, tex om jag inte vet vad jag ska ha på mig så går jag in för att kolla igenom lite vad du har på dig osv. men de går ju inte att ha de kläderna som du har haha! hur kan du ha tunna strumpbyxor när det är en halvmeter snö och 18- grader ute?! jag MÅSTE ha leggings under jeansen, tjock vinterjacka och mössa på mig. hur gärna jag än vill ha strumpbyxor, skinnjacka och bara en halsduk! :P

Reply
Denise

är det sant att skorna är gjorda av ponnyhår? om det är det är det ponny skin och allt? jag fundera på att köpa skorna, för domär ju sjuukt snygga. väldigt tacksam för svar :)

Reply
annelie

älskar shortsen! Men.. alltså, skorna. Dom ÄR inte snygga. Färgen är grym och klacken också, men plattån? What’s up with that?

Läs btw gärna mitt inlägg om kissie och hennes nattlinne, alla ni blogg människor :P

Kram!

Reply
☆ m a l i n .

Du har så otroligt snygg stil!
Dessutom är du en av de få som kan göra den posen utan att se ut som om du sitter och skiter :) Ursäkta språket haha..

Reply
Christina

Guuuuud, du er så himla fin Kenza! Veldig fint outfit på en utrolig søt jente :)

Reply
Ellinor

Gud, den här outfiten var verkligen superfin :) (fast det är dom ju jämt :D )

Kram Ellinor :)

Reply
iasimone

JÄTTEFINA MOCKASHORTS!

Vet inte hur länge jag har letat efter ett par liknande… vill ha ett par röda också med snörning!

Lockar du alltid håret förresten? Förstår inte riktigt hur du kan orka göra det varje morgon, men det är verkligen beundransvärt!

http://www.iasimone.blogspot.com

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*