• header

Dagens fråga

Vart träffades du och din pojkvän?

Svar: Jag har tidigare berättat att jag och Aleks träffades på Aftonbladets stora bloggpris, för snart 2 år sedan. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag skrev dagen efter i min blogg att jag hade träffat min framtida man, utan att ens veta vem han var eller om vi skulle ses igen.

Men har jag berättat att det var på Nalen?

“Ja men och?” tänker ni… Men det är faktiskt stället där min mormor och morfar förlovade sig för många många år sedan. Är inte det fint?! Det känns verkligen meant to be.

112 Comments

Elin

Älskar den bilden på er, sjukt söt =) Fin historia, den blir något att berätta för barnen + barnbarnen ;)

Reply
Christina

Men ni har väll inte varit tillsammans i 2 år? Eller är jag helt ute och cyklar! :)

Reply
stefan

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ed-hardy-205/lks-tee-205267-54/
Till min tjej som önskar tjejiga saker och vad kan då vara mer tjejigt än en rosa tröja med ett hjärta på?
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/diesel-215/roloise-trousers-215370-245/
Till min syster som alltid har velat ha ett par Diesel jeans.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/triwa-334/stealth-calibre-334040-14/
Till mamma som inte äger något “armbandsur” enligt henna, haha.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/bruno-banani-976/magic-man-gift-set-976029-108/
Till pappa som har varit extra snäll mot mig i år, haha.
Varför jag ska vinna…
Det har inte varit lätt för mig, min näst sista termin på gymnasiet med alla uppsatser och redovisningar som har varit. Mycket sittande framför datorn, ibland en hel natt, allt för att uppgiften ska vara klar innan deadlinen. Jag känner såhär.. att utan min familj som stöd och deras pushande så hade jag aldrig klarat detta, jag hade inte blivit godkänd, och då hade jag förmodligen suttit med arbetet i handen just nu (istället för att ha gått in på din blogg och sett denna tävling). Tid är pengar helt enkelt… Så därför skulle jag bli Dig evigt tacksam Kenza, om du kunde uppfylla min önskan.
[email protected]

Reply
Fanny

Min är en liten rolig historia ;). Jag var på semester nere i en liten håla i skåne och sista kvällen så var jag ute på en promenad då jag stötte på 3 killar (varav en vart min pojkvän). Dom frågade om jag skulle med på fest och jag följde med på en fest bara sådär spontant, fast jag kunde inte stanna sålänge eftersom jag skulle upp vid kl 6 nästa morgon. När jag skulle hem, så hittade jag inte riktigt tillbaka där vi kom ifrån så han följde med mig tillbaka och han var jättegullig som lånade ut sin tröja när jag frös. Sen bytte vi nr osv. Sen så har det gått lite i vågor. Svårt att ha ett förhållande på typ 40 mil.
Någon som har några tips på hur det ska hålla?

Reply
Helena

Hej jag missförstod dig och skrev in artikelnumret istället för länkarna, har jag fortfarande en chans i tävlingen eller måste jag skriva om det igen? Skulle vara glad för svar :) kram

Reply
annelie berg

Så fina ni är! Härligt med kärlek vid första ögonkastet, då är det meant to be :)

Du! Varje gång jag klickar in på din sida så hänger internet sej, jag måste tvångsavsluta och försöka en eller två gånger till innan jag kommer in på sidan. Jag har inte samma problem om jag försöker med nån annan storbloggare eller andra sidor som skulle kunna vara överbelastade. Jag har även testat olika datorer och olika nätverk men problemet återstår. Är jag ensam med detta problem?

För övrigt vill jag tacka för en bra blogg! Kram

Reply
Stine

Men du forteller jo ikke hvordan dere ble kjent etterpå? Hvordan dere faktisk kom i kontakt? : )

Reply
jenn

Söta! Man tror kanske många gånger att det ska hålla för evigt men ibland blir det bara inte som man tänkt sig…

Reply
Sara

Ni är verkligen så himla fina ihop :) Men det här känns som att du har berättat för ut (förutom Nalen), men det skulle vara jättekul att höra hur det gick till, vem tog kontakt med vem? Ibland kan man se någon man fastnar för men man vågar inte gå fram och så man aldrig personen igen.. förstår om det är för personligt, men om inte så skulle det vara jättesött att få höra!:) Kram

Reply
Anna

Så söta ihop :) Jag har en dagens fråga!
Hur går det med din rökning? Nu när du har börjat träna regelbundet. Om du har slutat, har du bra tips på hur man slutar? Är själv fast men hittar inte motivationen att sluta, fast jag vet att det är skit..

Reply
sara

DET LÅTER GULLIGT MEN KAN DU BERÄTTA MER DETALJERAT HUR NI TRÄFFADES, ALLTSÅ HUR NI BÖRJA TA KONTAKT MED VARANDRA OSVOSV..SNÄLLLAAAAAA

Reply
sara

VAD GULLIGA NI ÄR MEN KAN DU SNÄLLA BERÄTTA DETALJERAT HUR NI TRÄFFADES OCH VEM SOM TOG KONTAKT MED VEM.. SNÄÄÄÄLLLAAA

Reply
Manda

så romantiskt <3
men bara så du vet, du skulle kunna få vilken kille du vill ;P

Reply
dddddddddd

hur fick ni kontakt? TOG DU KONTAKT MED HONOM? eller han? =D haha berätta lite mer!!!!!!!!!!!! det är intressant och tror många vill veta :-) Ni passar sjukt bra!!

Reply
Montse

Lovely couple! That lasts.
I 10 years with my pair he he he..
I wish the better thing you.
Question: Buys Nelly in España?
Montse

Reply
E M E L I E

Söta ni är tillsammans <33;)

… Vet någon hur man får understruken rubrik med bara ett streck? Så som Kenza har det. Jag har försökt hur länge som helst, men verkar aldrig få till det …

Tacksam för svar

Reply
Gabbi

Aww, ni är så söta! Vart kommer den där bustiern från som du har på dej på den där bilden där du har en luciakrona på dej? Typ till din julkalendern. xxx

Reply
Moa

Naww så söta…..

och så har jag själv en fråga:
vilken bloggsida bloggar du med?
snälla svara jag vill ha en blogg och vet inte vilken bloggsida som är bäst
Kramizar Moa;)

Reply
Patricia

kan du visa inlägget där du skrev om dig och aleks för ca. 2 år sedan, jag hittar det inte fast jag sökte längre bak i arkiven! :)

Reply
m

men, hur hittade ni varandra igen då, när du inte visste vem han var och sådär?

Reply
Sonia

Åh va fina ni är ihop!:) Ni passar så sjukt bra ihop ni två:), Hoppas han snart bestämmer sig för att: PUT A RING ON IT haha:), Och va sött att ni träffades där din mormor och morfar förlovade sig!!:) Tänk va sött om Aleks skulle fria där..åååh:D:D. All lycka till er:D Kram Sonia

Reply
anna

Så himla fina! Men fortsättningen på historien – när och varför räffades ni en andra gång? Gemensamma vänner och så eller slumpen? :)

Reply
just me

du har verkligen tur kenza! du borde ha mer sånt här när vi frågar och du berättar eller att du bara berättar utan att vi behöver fråga ;)

Reply
Alexandra

Men hallå det där var ju som att se en trailer till en film. Nu får allt berätta filmen :P haha

Reply
Sofia

Jag har tittat tillbaka i dina arktiv? Jag hittar inte något du skrivit om att du hittat din dröm prins eller något sådant?

Reply
Malin

Hej Kenza! :)
Röker du fortfarande? Jag har sett bilder när du röker(ganska gamla tror jag) så jag undrade om du fortfarande röker ;)

Reply
A

So sweet… Hoppas att man träffar den rätte trots allt… nån gång. Ni två är typ bevis på att äkta kärlek inte är endast möjlig i filmer & böcker)))))) right

Reply
Sara

Kenza ni är såå söta o ja älskar skalballe videon haha det dummaste är att när du sa skalballe så tänkte ja so, det heter ju skalballe.. haha lite seg:P ja älskar tyras tillgjorda smile där haha..

Reply
P

Hej! Jag tänkte bara fråga hur ni egentligen gör, alltså med erat förhållande och förtroendet för varandra, för du är ofta ute och modellar, reser, håller på med shower, jobbar, festar plus lite till, men vad tycker han om det? eller… hur har ni förtroendet för varandra att den ena inte råkar göra något på en fest eller att du kanske har en väldigt tunn tröja och har bikini att man ser lite “too much” m.m. reagerar han på det någongång eller är han bara sådan som tycker allt sånt är OK?

Skulle gärna bli glad av svar :) (Inte alls så att jag vill snoka!) skulle bara vara härligt att få höra hur erat förhållande fungerar för min pojkvän kan vara lite så att han inte gillar när jag blottar föör mycket, vilket jag också kan förstå men ja..

Kram P

Reply
Kelly

hej! jag kan inte kommentera i tävlingsinlägget IGEN, asså jag kan gå in i inlägget men inte kommentera alls… skit jobbigt :/

men jag har bestämt mig för dessa 4 julkappar:

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/carrie-782017-17/
– för att belöna mig själv med en snygg nyårsklänning :D

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/one-teaspoon-127/the-liberty-shirt-127068-29/ – en snygg och rockig sliten jeansskjorta som min syrra har tjatat på!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rarefashion-475/polka-skirt-vest-dress-475186-162/ – söt liten klänning som är till min bästa kompis :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/calvin-klein-170/cuddle-robe-170556-14/ – och sist till min mamma som behöver en ny och skön morgonrock!

jag ska vinna därför att jag inte har råd med alla dessa kläder och köp, jag går i gymnasiet o måste klara mig på studiebidraget som inte kmr räcka till alla dessa julklappar. det finns massor med mer släktingar och kompisar som jag behöver köpa till och jag skulle verkligen uppskatta att vinna detta så att jag slipper oroa över mig om jag ka ha råd elr inte!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*