• header

PREMIÄR – TOKIO HOTEL HURRICANES AND SUNS MUSIC VIDEO

Det är med stolthet som jag kan presentera den sprillans nya musikvideon av Tokio Hotels nya låt Hurricanes and suns.

Tusen tack till Universal Music för denna möjlighet!

87 Comments

Sandra

Jag ÄLSKAR den! Dom har verkligen fångat den rätta känslan till låten! Men förstår vad du menar, att det är lite synd att dom faktiskt inte har spelat in något nytt material alls. Kram:)

Reply
Sarah

Hej Kenza!
Jag satt precis och läste lite gamla inlägg på din blogg, från 2007..
Blev lite nyfiken på vad du tänker om du läser dem?
Vad tycker du nu om din dåvarande stil, ditt liv, ditt sätt att skriva? Ja, såna saker.
Kram :D

Reply
CELINE

Herregud jag lipar snart, vilken underbar video! Man blir nykär när man ser den, påmind om den gamla tiden och jag saknar den lite. Dom är bäst! (Känner mig som 14 igen)

Reply
Mydriasis

Bowie gjorde ett bättre jobb med att se androgyn ut för 40 år sen, utöver det så kan man faktiskt inte så lätt komma ifrån att detta är generisk pop som egentligen inte gör nåt intryck alls, förrutom på småtjejer för vilka detta halvplagiat till ‘band’ faktiskt var introduktionen till androgyna popstjärnor.

Nä en vacker dag kanske Kenza lyssnar på the Teargarden eller LOW, då kanske hon meddelar om det häromkring. Sorry att dumpa på ditt favvoband, min kritik är inte informerad, då jag ej lyssnat mer än på denna låt, och behöver ej tas på allvar.

Ha en bra dag!
/D

Reply
Emma

på något sätt kändes det som att videon innehöll ett dolt budskap D:
som ett farväl, liksom.. det spolade tillbaka tiden tills.. början? sorligt, hoppas att jag har fel men jag tror ändå att bandet kommer att lägga av snart.
Älskar grabbarna, och låten <3

Reply
Julia

Vilken underbar video! den visar verkligen hela deras karriär från början till slut. Hur långt dom har kommit och hur mycket dem älskar sina fans. Tack Kenza för att du fick presentera den för oss! hoppas du tar dig ner till Malmö nu… håller alla tummar och tår!

Reply
Chika

I used to absolutely love Tokio Hotel, and somewhere deep down I still do. But this song/music video just rekindled the fire :P …

Love it <3

Reply
Emma

Herregud vad jag älskade den här videon! Man får tillbaka så sjukt mkt minnen från när man börjde gilla dem, som t.ex första gången jag hörde dem och jag kollade på monsoon videon och jag bara visste att jag skulle älska dem en lång tid och jag hede rätt :D serri jag fattar inte att dem blivit så stora som dom faktiskt är nu det är helt sjukt! Älskar låten och videon för det påminner om när jag började gilla dem ! tack kenza för att du la upp videon :D

Reply
Emelie

Jag tycker denna videon är bra, kanske inte det jag väntat mig. Det är ju helt annat än vad TH brukar göra men jag gillar den :)

p.s älskar din blogg Kenza! <3
och jag älskar Tokio Hotel med hela mitt hjärta!!

Reply
cornelia

Jag tycker den är ganska bra.Kul att dom vill visa vilken resa dom faktikst har gjort genom åren som gått.

Jag är inget TH fan men denna låten är ganska bra..:)

Reply
kuss

Oh my god, it was so sad to watch! Seeing old clips from Tokio Hotel makes me so sentimental. I love this band so much, and I will never stop supporting them! Thanks for posting, beautiful Kenza :)

Reply
Linnéa

UWAAAAAH!! <3 :D Asbra!
Jag älskar deeeeeem! <33

Var tvungen att spola tillbaka och kolla på 2:26 några gånger- FAN VAD SÖT TOM ÄR! Aaaaaah!

Reply
kathrin

virkelig fed video elsker den jeg synes at det er så fedt at man ser tilbage på deres tid som Tokio Hotel :)
GO TH <3

Reply
edith

awwwww!!!!! va fin!! värsta coolt att e gick bak i tiden med bilderna. de är så himla fina! fick tillbaks mina gamla Tokio Hotel känslor nu! <3

Reply
jennifer

aaw!! får gåshud! alla minnen typ väcks och kommer ihåg när man satt och lyssnade på dom hela dagarna! gud va små dom var! kommer alltid älska tokio hotel!! (L)

Reply
Albina

Oh, Bill är ju så himla vacker! Men videon, tjaa, dom kunde ju ha gjort en riktig musikvideo istället. Men asgillar ändå!

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Vad bra musikvideon var ! Så härligt att se en massa godbitar från den gamla tiden :D Man blir så lycklig ! Själva låten äger också för den delen (Y)
Dina smycken är otroligt fina by the way :D
Ska önska mig något därifrån i julklapp !

Kram Kram

Reply
Rebecca

JAG ÄR I CHOCK!! Haha :D Fan vilken BRA låt! :)))) Mkt bättre än från deras humanoid album. Inget kommer slå zimmer 483, men det här var det bästa på lääänge!

Puss

Reply
Ine

HERREEGUUUUUUUD! LOVE LOVE LOVE LOVE :D Besta musik videoen någon sinnneeeee! :D Den beste asså!!! :D ååh! Goosebumbs, I tell you! :D

Reply
Elsa H

Älskar att den går baklänges som man kan se hela deras resa i en video!! :D <3
Men önskar att dom kunde gö en "riktig" vidoe nån gång…
TH für immer ;)

Reply
Makda

Fan vad jag älskar låten, så jäkla bra :D
Älskade slutet med bilderna på Bill från nu till då (:

Reply
Tiger

Sjukt fin låt. Videon var fin men liksom… hur mycket tid och energi kan de ha lagt på den? Och dessutom tycker jag inte om att de fokuserar så mycket på Bill (typ i slutet) när det faktiskt är ett band… <3

Reply
Karoline

Ah, den var kjempe fin. Men de kan så mye bedre! Trist å se at de går mot slutten :-( th <3

Reply
Wicke

Satans vad bra gjord, man tänker verkligen tillbaka till när man först upptäckte dom och tänkte hur bra och söta dom var<3

Reply
Fia

Oh god, hade de inte råd med att göra en riktig musikvideo? Var de tvungna att göra en mash-up utav deras tidigare?

Helt ärligt så hade en vem som helst kunnat göra det där bättre.

Reply
Frida

hmm :/ låter inte så mycket som TH :/ men det var en riktigt bra låt :D man hörde endå att det var Bill som sjöng ^^, eller tja jag tycker att det låter som Bill iallfall <3

Älskar din blogg och Tokio Hotel ^^, det var jätteskoj att träffa dig i Göteborg <3

Reply
V I L M A

Äre bara jag elr är det lite dåligt kvalite på ljudet ? o.O

Bliis @ GSM

Reply
Felicia

När jag ser den här videon börjar jag nästan gråta… Kommer ihåg hur kär jag var i Tom när han fortfarande hade dreadsen, kommer ihåg vilka rysningar jag fick första gången jag hörde Rette mich och att det kändes som ett slag i magen varje gång första ackordet i Spring nicht spelades.

Jag saknar det gamla Tokio Hotel så sjukt mycket, men kan inte ogilla det nya… Det är ju fortfaramde Tom, Bill, Gustav och Georg.

Åh.

Reply
Angelica

Underbar video, känner att jag är lite efter alltså för det är första gången jag hör den här låten. Haha smart jag är .. >:

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*