• header

Tack Göteborg!

Nu är jag påväg hem till Stockholm igen efter att ha träffat läsare i Malmö och Göteborg.

Det kom jättemycket läsare idag till Nordstan och allt gick skitbra. Alla var så himla gulliga! :) Och helt otroligt att de orkade köa så länge! De tre timmarna gick fort och sedan var det bara att springa till tågstationen. Tack alla fina läsare i Göteborg och tack tack tack för presenterna!

Ledsen att bloggen får lida men det blir ju så.. Imorgon har jag mitt sista Guldfynd-event och det är i Gallerian mellan 12-16. Hoppas vi ses där! ♥

 

Levis, Dilay och Nadia hjälpte mig ta lite bilder idag. Mer bilder, både från igår och idag (och morgondagens event) kommer när jag är hemma igen och färdig med sista eventet. :) Har massor med bilder att visa er!

117 Comments

emilia

Å Kenza jag var där! I göteborg! JAG ville komma fram o ta kort men det var en himlans lååång kö! Det var kul att se dig på riktigt ialla fall å den klänningen var jäätte sööt! ;) Hoppas du kommer till gbg nån gång igen så ja kan komma o ta bilder o så!

Reply
Merna

Hejhej Kenza :) , jag va där i stan kommer du ihåg mig ? jag hette Merna och bad om en autograf till min kompis oxå :) . Iaf så var det skit roligt att få träffa dig och att få en kram :) jag ska rama in din autograf hehe .. Hoppas vi ses igen! och älskade din klänning så otroligt mycket!!

Du är jätte fiin kramar

Reply
Bella

Fan också jag önska att jag våre där! Men tyvär så bor jag i Spanien… Aja hoppas ni hade det supper ♥♥♥

Reply
Sandra :D

Tittade just klart Kenza&Tyra show avsnitt 10 :)!! Den var jätte braaaa!!!<3 Men jag har en fråga: Från vilket land kommer Gago??

Reply
Caroline

Hej. Tänkte komma fram och säga hej, men det var alldeles för lång kö. Sjukt snygg var du i verkligheten iaf, verkar som en riktigt härlig tjej med ett stoort tålamod! Haha. Grym är du. Förresten har du väl Hope intatuerat bakom örat? Isf tror jag att det är du på tattologist blogg. Ha det bäst! Kram

Reply
Linnea

Hejhej! :)
Har ni utsett vinnarna på “nelly.com-tävlingen”? :)
Skulle gärna vill jag veta, eftersom jag själv va med och tävlade :p, hihi

Reply
Hannah

Jag gick förbi och såg dej, det va så coolt att se dej! Haha eftersom man bara sätt dej på bloggen innan kändes det så konstigt att se dej i verkligheten som om du inte var verklig! :D

Men du är så sjukt fin!! KRAM

Reply
Hannah

Jag gick förbi och såg dej, det va så coolt att se dej! Haha eftersom man bara sätt dej på bloggen innan kändes det så konstigt att se dej i verkligheten som om du inte var verklig!
:D

Men du är så sjukt fin !! KRAM

Reply
HANNAH

Jag gick förbi och såg de och va så coolt att se dej! Haha eftersom man bara sätt dej på bloggen innan kändes det så konstigt att se dej i verkligheten som om du inte var verklig!
:D

Men du är så sjukt fin !! KRAM

Reply
Angiih

haha tack för allting det var värd all tid i kön och tack för allt jag började gråta av glädje tårar vet inte varför men så blev det!

Reply
Alice

Hej kenza, ja va där idag köade i en timma men de va de värklgen värt :D

du va ortoligt fin och jätte trevlig.
kan skicka bilden sen som ja tog med dig.

Kram alice :)

Reply
Jenny

Hej det var så kul att träffa dig idag och jag läser din blogg hela tiden !
Idag var du så fin och det det var värt att köa till!<3

Massor med kramar Från Jenny<3

Checka gärna bloggen!

Reply
Nadia

Åhh , det var så himla kul att träffaa dig Kenza du v ar jätte fin . Jag kan knappt tro dig alla mina kompisar är sura för att det inte fick träffa dig hoppas du kommer till gbg

Reply
Cinda

Hej hej Kenza…..
Jag är nadias kompis som du sa till henne att din bästakopis oxå heter så!
Snälla kom till baks för jag missa det och jag vilste inte ens att du skulle komma, och alla mina vänner var där. De fick minst 3 autografer och några bilder var av dig, och jag fick inget och ingen vill ge mig!!
Jag lovar jag tittar på minst 10 bloggar varje dag men du är min faorit!
Hälsningar: Den som älskar dig mest( cinda)
Kramar och massor med pussar!! <3

Reply
Taniaa

Jag såg dig i nordstan idag Kenza, du är nog den sötaste och vackraste människan jag sett! Det lönar sig att vara så fin och ödmjuk människa som du vart, det är därför du är älskad av de flesta. Såg Nadja och Dilay också när dem promenerade runt i nordstan, de var också otoligt söta:)Du förtjänar verkligen denna framgång Kenza, önskar det fanns fler människor som dig. Kramar i mängder från en 18 årig göteborgare:D

Reply
Rebecka svantesson

Asså helt otroligt att jag fick se dig!
Du var så fin.Ska rama in din atugraf!
Helt klart var det värt att köa i en timme
och 30 min.Du var så otroligt fin.♥ :)

Reply
Anna

ÅH DET VAR GRYMT :D tack så jäääätte mycket finaste vackraste cooolaste bästaste KENZA!!! :D:D:D:D:D::DD:D:D:DD: <3333333

Och kenza, snääääälla på något sätt svara mig om du har tid eller ork att göra det. Det var jag , Anna , som sa "Kenza , kom ihåg mig" Kommer du ihåg? snälla säg att du kommer ihåg :'D
den blonda tjejen du vet!

i alla fall, du är bäst !!!! <333 tack för att jag fick träffa dig :D

Reply
Eda

ÄR DU EN SOM KOMMER HEM OCH INTE HAR NÅGOT ATT ÄTA ELLER ÖNSKAR ATT DU KUNDE LAGA NÅGOT GOTT OCH ENKELT PÅ FÅ INGREDIENCER OCH INGET RECEPT SOM DU BEHÖVER KOMMA IHÅG?? TITTA HÄÄR!!!

http://edisens.blogg.se/?tmp=03211457

JAg såg dig i nordstan idag men kom inte tillräckligt långt fram så du kunde se mig :( hoppas du kommer igen

Reply
miranda

Jag kramade dig, minns du typ ja va med några så var de killar o ngn höll på med en kanin brevid dig o typ höll på dig dig så sa en tjej “aa vi fick henne o skratta iallafall” haha var så sjukt glad, alla sa att ingen orkade köa men jag stog o vänta, var helt sjukt glad. du stanna över 6 ändå och allt, du är så otroligt vacker, jag skämdes men sa åt dig: du är fin hejdå :$ hahahaha puss på dig, världens finaste!
/www.mirandadeeken.blogg.se

Reply
felicia

Jag och min kompis Agnes var där, guud vad roligt att träffa dig även om det bara var en snabbis! :) Stog säkert i kö framåt en timma, men det var det värt. Hoppas vi ses igen någon gång!
Jag skickar bilderna som vi tog :) kraaaaam ♥

Reply
Ronja

jag va där jag ställde mig i kön och vi stog där 40 minuter och det rörde sig ingen ting så vi gick ur kön och gick farm och tog ett kort bara:) Du är jätte fin det va kul att se dig i verkligheten=)

Reply
isabella

Hej Kenza, jag skulle vilja skriva en sak i ett mejl till dig, till vilken mail kan jag göra det ? :) kram, stod en meter ifrån dig idag, Mejla gärna mig ett mejl och så kan jag ju svara det jag skulle skriva. Kram.

Reply
emilia

helt sjukt hur bra du är Kenza! Verkligen bryr sig om sina läsare, var jättekul att äntligen få träffa dig !! tack för en jätte jätte bra dag världens bästa Kenza <3

Reply
Issa

Hej!
Det var så kul att få träffa dig!
Jag var den sista tjejen där på slutet som gav dig en lapp och en marabou mjölk choklad ;) hoppas du blev glad ;)
Vill bara säga att du en stor förebild för mig, men många andra också! Det hade varit jätte kul om du kommer till Göteborg snart igen! Kram

Reply
andrea evelina andersson

Hejhej, det var jätte kul att träffa dig och inte bara se dig på bilder. Din klänning var så himla vacker!!
Du skulle ha sett min lillebror ansikte när jag visade bilden på dig och mig.. “Men så ni såg henne seriöst, trodde du bara skojade. Fyfan va tufft” och han är ju bara 11år (:

Reply
bea ♥

Hej Kenza! :D

Jag tänkte komma till stan och träffa mig men jag visste att det skulle vara så himla lång kö. Kom du ihåg den gången du var i Göteborg för att hålla den där modell saken? Jag var där då och då så kom jag fram och tog kort med mina kompisar. :D

Mina kusiner & kompisar kom till dig idag. De va 4 st tror jag. En som kallade sig “Keii” men heter egentligen Karin, Sonja, Sofia och Julia. :D Det är så himla konstigt att se dig på verkligheten när man bara sett dig på bild och sånna saker.. men du är sjukt fin/vacker/snygg!!!

För oss läsare är vår största dröm att få träffa dig eller en annan bloggare, för dig är det att träffa typ Tokio Hotel (fast det har du redan gjort men ja..), skillnad!

Älskar dig, din blogg, “din” show, din söta ARMANI! ♥ och ja.. hela dig!! :D Hoppas du kommer tillbaks ganska snart igen.

Kram från lilla asiten bea. ♥

Reply
amanda

TACK SJÄLV KENZA! Jag var en utav de 2 tjejerna som var hos dig 2 ggr, hehe. Var en utav de sista 2. kan säga att jag var så himla nervös och jag hoppas du inte märkte att jag skakade,(haha) men du var iallafall jättetrevlig och hoppas vi ses igen någon gång! Kram :)

Reply
jasmin

Hej kenza , det var verkligen jätte kul att träffa dig idag och så söt var du ! jag var inte alls nervös i början vi stog i en timma sen när vi kom fram och det var 3 st före mig då blev jag verkligen skit nervös och börja skaka haha men jag fick en kram och en bild med dig ifall :D
kram på dig kenza ! <3

Reply
Martina

Hej Kenza :-) Jag var en bland alla som köade till dig idag. Var nog äldst av alla ;-P ( 22 år ). Du är en väldigt jordnära människa. Helt underbar som orkar att bemöta alla oss tjejer precis som om vi vore den första i kön. ( Jag frågade om du var trött nu efter den långa dagen och du visade att du hade fått ont i fingret av pennan som skavde ) Förstår att du inte kommer ihåg detta, så många som du har träffat idag. I alla fall… Jag tycker att du är helt underbar ifrån det man har sett ifrån dig :D Önskar dig all lycka till! ( Hade velat säga detta idag men tänkte att du hade nog inte att prata så länge med varje person ).

Kramar / Martina

Reply
alice

mina kompisar var där. bad min kompis fixa en autograf åt mig med, men när det väl kom till kritan orkade dom inte köa.

min kompis är han som “är ditt allra största fan” och fick en kram precis när du skulle gå, haha.

är dock lite besviken för att jag inte fick min autograf men… det kommer fler gånger! :D

Reply
AA

Jag hade tänkt gå omkring i affärer och kolla idag HAHA men de va omöjligt med alla människor som var där :O

Reply
Riim

Hej!
Jag stog i kö i nästan 2 timmar. Sen när jag väll va framme, kund jag bara säga hej! Jag är lite blyg.
Men du är grymt söt o snäll:)
köpte ett av dina smycken!
Jag köpte ormen! Den är jättesnygg:) fortsätt designa ringar!

Reply
Jessika

Kenza, du är verkligen den finaste jag vet. Du är så naturligt vacker. Blev så glad när jag träffade dig idag i Nordstan. Du är en mycket trevlig person också. Kram :)

Reply
Louise Nyberg

wie kenza du är sååå otroligt fin! när jag såg dig idag o kollade på dig kändes det precis som att du skulle kolla på mig o känna igen mig, det är väl antagligen eftersom man har läst din blogg så länge så det känns som att man känner dig haha. I alla fall är jag otroligt glad över idag, hoppas att du var det! När jag kom fram till dig verkade du inte så glad men du kanske inte mådde bra just då, för senare verkade du va glad! hoppas att du har det bra puss puss!

Reply
Mathilda

Det var så roligt att få ge dig en kram och få träffa dig. Du var verkligen precis så söt som jag trodde att du skulle vara!

Reply
Malin

ÅÅå va roligt med så mycket folk =) lycka till med smyckeskollektionen, det kommer säkert gå skitbra =)

Reply
Sara

Alla som kommenterat att hon skulle komma ihåg er, sorry. Det tror jag inte att hon gör, hur många pers var det inte där liksom?

Reply
Louise

Hej Kenza!
Jag och min kompis hade planerat att träffa dig, vi längtade sjukt mycket, och tyckte att det skulle bli ENORMT kul att träffa dig i verkligheten!! Men så hände en grej… jag fick halsfluss och fick aldrig träffa dig, fick inte ens gå utanför dörren och ta lite luft för mamma :( Jag älskar verkligen din blogg (och dig :P )!! men jag fick aldrig träffa dig . jag satt hemma med en kopp te och grät för att jag var så ledsen, du är min stora idol, och min förebild, och när du nu kommer till Göteborg(där jag bor) så kan jag inte träffa dig för jag får f*cking halsfluss!! min kompis ville inte gå själv, så hon fick inte heller träffa dig :( nu undrar jag… kommer du till Götet nån mer gång? SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLAA, gör det!! jag skulle hoppa och studsa av lycka, du är verkligen min idol!
ps, du är skitvacker, älskar din kollektion, och din smak av kläder och skor!! :D

Reply
ida :)

det var en dröm som blev sann när jag äntligen fick ge dig en kram! att träffa dig var en av dom sakerna jag ville få göra innan jag dör, och du kan nog inte fatta hur glad jag är nu :d
Du är så himla vacker och jag ska rama in din autograf på väggen!
kram <3

Reply
sara

min killkompis e typ besatt av dig, så kul och se att han äntligen fick en bild tesammans med dig.. han såg så lycklig ut! så har han den som sin profil bild på facebook också! haha var tvungen och säga de :)

Reply
Ellen

Du ska veta att det ALDRIG är så mycket folk i Nordstan/Göteborg när det är någon “kändis” på besök. Men när du var där, ja då var det gör knökat! Du är väldigt populär tjejen :) Njuuuuut

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*