• header

Vi ses i Gallerian!

Jag säger bara en sak… Vilken TUR att jag fick för mig att kolla mobilen, för jag brukar alltid lita på att alarmet ringer.. Men min mobil hade dött och jag skrek till min pojkvän “vad fan är klockan?!?!?!?!?” men det visade sig att vi bara hade försovit oss tjugo min.. Tur det… Fan vad pinsamt om jag hade vaknat upp typ efter tolv.

Men något som är ännu mer pinsamt var det jag gjorde igår, jag gick nämligen in i butiken BREDVID Guldfynd och sa “hejhej nu är vi här, kan vi lägga våra grejer i personalrummet?” och hon i kassan ba… “eh… du är nog inne i fel butik” – hahaha fyfan…. Det värsta är ju att mina vänner skrek innan jag gick in ba “men Kenza det där är fel!” och jag fatta ingenting. Vadå fel?? Haha..

Nu ska jag in till Gallerian för att ha mitt sista Guldfynd-event där, mellan 12-16. Jag hoppas vi ses där! ♥ :)

PS. Grattis till Emma Sara Linn Elin Camilla som vann Nelly-tävlingen!

Igår i Nordstan!

149 Comments

sara

men guud det e ju min killkompis! så kul och se att han äntligen fick en bild tesammans med dig.. han ser så lycklig ut! så har han den bilden som sin profil bild på facebook också! haha var tvungen och säga de :)

Reply
Elin

Hej Kenza, var det jag som vann nelly tävlingen ? alltså med den här mailen ? för jag kan inte öppna den, så kan du skicka ett svar till mig på [email protected] men jag och min pappa ska försöka fixa så jag kan öppna min andra mail.
Tack på förhand

Reply
Sofie

Det var helt magiskt att få träffa dig kenza!!!!!! Det var det enda jag tänkte på hela fredagen!! Skickar gärna bilden till dig om du skulle vilja det, you go girl , love ya!!!

Reply
sandra

Heej kenza ! kan du skriva vad deras blogg heter för att kika in i deras blogg :) Besök min blogg och kommentera där gärna :) puss och kram <3

Reply
elin

Hej bruden!

Var med och tävlade i Nelly tävlingen och såg nu att en Elin var med i utlottningen. Kan det vara jag med lite tur kanske?:S Mejlar du de som vunnit eller hur går det till (har aldrig vunnit så vet ej)?

Ha det gött!!

Reply
Evelina

Kenza, skulle inte du som är Tv-spelsnörd kunna skriva lite om olika spel du testat och vad du tycker om dem? Skulle vara jätteroligt att läsa!

Reply
Carro

Hej Kenza! Undrar bara, var kommer din klänning som du har pådig på bilden från? Jag vet att du köpte den från nelly.se men hittar den inte. Vilket märke?
Tack för den bästa bloggen :D
/Carro

Reply
Elin

Ett par förnamn säger oss nog inte så mycket om vilka som vann.. vilka är dom? :)

Reply
Ines

Varför är det alltid svenskar som vinner dina tävlingar? Jag lovar jag har aldrig sett ett utländskt namn inte heller på kenza & tyra show tittardrömmen… tycker bara att det är dålig variation

Reply
Sabina

assåå shit du blir bara mer känd hela tiden!! snart kommer du vara i alla skvaller tidningar! :D

Du är så himla snygg!

Reply
ezgi alici

Kenza jag måste bara fråga en sak, jag önskar mig verkligen din jofama jacka 4 i vinter eller om jag sparar och köper själv, MEN vilken storlek har du? jag har hört att den är ganska stor i stolekarna, och själv har jag långa men smala armar så jag skulle vilja veta, puss! :)

Reply
yennifer

kom o tänka på en sak.. röker du fortfarande? om inte, hur lyckades du sluta? :)

Reply
Jennifer Boberg Jegréus

Kolla im min fina blogg på :
jebojez.blogspot.com

Det här är ingen fjortisblogg,jag förstorar inte mina kroppsdelar,jag är en helt vanlig tjej med goda tankar här i livet,med med vanlig menar jag absolut inte tråkig.
Kolla in:
jebojez.blogspot.com

Reply
ella

KENZA JAG BEHÖVER DIN HJÄLP, KAN DU INTE GE FLERA FÖRSLAG PÅ NYÅRSKLÄNNINGAR TILL HYFFSATTT PRIS?
SNÄLLLLA!
DIN BLOGG ÄR GRYM

Reply
Emmie♥

Jätte roligt du värkar ha haft det. du kanske inte vet men har åkt runt alla delar där du har vart och träffat dej varje gång!!!!

du kanske inte märkte det :)!?

Men jag är ett stort fan och du är min stora förebild¨
Inte kissie.
Utan du KENZA!<333

Världens bästa

Jag ee din största läsare och heter emmie.! Du ska veta det

Du ee en underbar människa
Roligt
Perfekt
som alla vill kunna känna. Jag stödjer dej ur svåra situvaskioner :) det ska du veta!

Pusspuss!

Reply
Julia

Jag vill verkligen träffa dig, men jag kan inte åka in själv och min pappa kan inte skjussa! ;( HATE IT!!! :(

Reply
Marisa

Jag var i gallerian idag! Du var så himla trevlig och gullig mot mig och min kompis :) Tack så mycket för bilden och autografen. Vi köpte också en ring var från din kollektion. Vi är KÄRA i dom! :P haha ! <3<3 pusspuss

Reply
jasse

hahaha inte bra :/
skulle viljat träffa dig fast jag kunde inte :( men min kompis gjorde det och hon var helt till säg när hon hade träffat dig :)

Reply
Amanda

Hej Kenza! Vi träffade dig i gallerian och fotade med dig, du var jättetrevlig och sjukt snygg. Dock var jag väldigt skakis, haha.. Men sen stod vi och fotade dig inne i butiken också, men väktaren var läskig. Hehe, men tack så jättemycket för idolkorten. Hoppas verkligen jag får se/träffa dig igen.

Reply
patricia

Det såååg jag HAHAHA! Först såg jag dig direkt med dina vänner men när du gick in i den andra affären trodde jag att det va någon annan HAHAHA!

Reply
Mona

Hej kenza. Hur väljer du vinnare? Vad går du efter ? Undrar varför jag aldrig vinner :(

Reply
Nicolina

Åh nej va tråkigt, jag skulle ju komma igår men jag hann inte. Det får bli något annat, någon annan gång :)
Kram!

Reply
emma

Hej Kenza!
Du umgicks med en Dj för ett tag sedan. Han pratade engelska. Varför står det inte längre om honom i bloggen?? bråkar ni? snälla svara.
Du är min favorit bloggare!! :D

Reply
maja

“ba…” ??? bara är 4 tecken. hade varit lättare att få ner än ba… haha!! kul att du gick in i fel butik :P

Reply
Denise

fan vad arg man blir på vissa människor…
dom lottar oftast folk, eller väljer dom som verkligen förtjänar det. sen vet väl fan inte du heller vilka som är invandrare och vilka som inte är det, namn säger oftast ingenting.

Reply
Sara

kan du inte lägga upp vinnarnas motiveringar? haha, kanske jag vann? men jag skickade fel mailadress först, så då skickade jag ett nytt inlägg med rätt mailadress, vet inte om du såg det… eller så kanske jag inte vann. :) men skulle vara kul att veta det. :P

Reply
jennifer

Svar till ” Ines”

– Kanske för att majoriteten av de som bor i Sverige är svenskar?

Reply
Aria

Haha! Kenza, tack så mycket för att du la upp bilden på mig och dig, den är as goo =) Föresten, förväntar mig att se dig i Victoria secret om något år! du är ju minst lika snygg som alla andra där! =)

Reply
Elin

Hej. Vilken Elin vann? Eller den elin som vann kanske redan har fått veta detta via mejl? :)

Reply
linn

kenza !! kolla hit ! jag skrev fel e-postadress, det här är rätt ! mitt inlägg :
Postat av: linn

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/veronica-dress-396070-92/ – till mig som behöver en klänning i garderoben, gillar inte klänningar så mycket men jag fastnade för den här . tänkte ha den till antingen julafton eller nyår ?

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/wesc-163/neela-padded-parka-163404-14/ – till min mamma som jobbar utomhus väldigt mycket & som behöver en riktigt varm jacka nu till vintern, & den här jackan skulle vara perfekt :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/tigerofsweden-550/iggy-jeans-550159-30/ – till min pappa som har gått ner i vikt, byxorna blir ju alltså förstora så måste ju köpa nya till honom, som en belöning & delvis julklapp såklart ! och för det andra tycker jag att det är svårt att hitta julklappar till pappa, lättare till tjejer ;)

http://nelly.com/se/tjej/converse-100243/all-star-canvas-hi-4538-1/ – till min lillasyster, alla småbarn älskar julklappar, att öppna upp pappret o allt, hon tänkte köpa dom här skorna innan men hon valde lite varmare skor så tänkte önska dom åt henne .
2010-12-01 @ 16:19:51

Reply
Jessica

Hahaha, herregud, det är ju Aria!!!
Är sjukt glad över att han har fått en bild me dig, han har tjatat om dig i över ett år! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*