• header

CATS

Igår när jag hade mitt sista Guldfynd-event såg jag ut såhär! Jag ville vara söt när jag skulle träffa mina ännu sötare läsare så det fick bli en liten klänning med katter på från Nastygal, boots från Jeffrey Campbell, gammalt skärp och ringar från Guldfynd by Kenza.

124 Comments

frida

hej hittade dig i den här super coola tatuerings bloggen :) tycker du ska gå in och kolla . de är bild på dig och din tatuering bakom örat :)
tattoologist.com

Reply
Linn

Hej Kenza, kommer du att ha den här bildbomben om vad som hände för exakt ett år sedan den här månaden? Tycker det är så roligt att se!

Kram!

Reply
Lovisa

Tänk att jag fick krama söta dig i den URSÖTA klänningen igår! :D Lägg upp bilder <3

Reply
Maria

Hei kenza..
Hvordan krøller du håret sånn som på bildet?? Har spurt om dette før og finner ingen tidligere innlegg på dette.
Please svar, snille deg:-)

Reply
...

jätte sött faktiskt!
kenza jag försöker hitta den klänningen på nastygal men jag hittar inte riktigt haha, kan du hjälpa mig? :/

Reply
emma

jättesöt klänning, älskar din klädstil!
När lottar du vinnarna av nelly kläderna?
puss <3

Reply
shillan

hihi såg dig, skitsöt var du ;) du är väldigt liten i verkligheten jämfört med på bloggen. tror att de där passen ifrån showen har verkat rejält!

Reply
fanny

Hejsan!!

Du som är en väldig trendsättare.. tänkte tipsa om något som kändes väldigt du…

http://www.etsy.com/shop/KissyCheeksDesigns

En ung huddingetjej med ursprung från Kanada har startat detta företag, och jag bara älskar iden och har köpt lite själv. Är alltså ingen marknadsföring åt mig själv… tyckte helt enkelt att de kanske skulle passa dig och din stil :)

mvh fanny

Reply
blacksugar

Hej Kenza,

Gud vad du är vacker. Jag såg dig när du var i Göteborg, Nordstan med Guldfynd och alla söta läsare. Man ser på dina bilder att du är vacker med dessa bilder gör ingen justice på hur vacker och snygg du är i real life.
Jag var med en kompis som inte hade en aning om vem du var (en av de få), jag förklarade lite och han bah “wow, what did she do to God to make her that perfect)…..Your amazing kenza and never let anyone tell you otherwise

Reply
olivia

Älskar klänningen och skorna är ju bara TO DIE FOR!
Men det jag undrar är hur lång är du? :)

Grym blogg. puss

Reply
emma

hej vill bara säga att du är jätte söt och om jag kände dig hade jag tyckt super bra om dig.
jag läser din blogg varje dag och nån gång vill jag bli lika känd som dig inom bloggvärlden.
skulle betyda allt om du bara la en liten komentar i min blogg och skrev var du tyckerom min blogg??
och vad jag ska ändra eller göra
för att få många läsare hoppas du inte
bara tror jag skriver deta för att
få en komentar utav en känd för så är det inte jag
värkligen menar det jag skrivt.

ha det gött kramar emma 11 är.

Reply
Linda

Hur lockar du håret så som på bilden? är det naturliga lockar? väldigt fint är det i alla fall :)

Reply
Lisa

Om du skulle få designa en fest outfit till en tjej som inte använder högklackat, inte lättestora bröst men har inget emot tajta grejor. Vad skulle du välja då?

Vill gärna ha svar:)

Reply
junesundet.com

Så utrolig søt outfit! Likte den :) Du er utrolig nydelig!

Møtte kjæresten din i Rhodos sommeren 2009 forresten, var ute på byen noen kvelder med han og Gustav og to andre kompiser av de, som jeg ikke husker navnet på akkurat nå. Så var vi på en båt som kjørte rundt på de fineste områdene i Rhodos. Ganske tilfeldig at du er sammen med en av de guttene vi var sammen med i Rhodos. Men morsomt, verden kan være så liten av og til.

Har noen bilder av de også :p

Reply
Ingrid

Kolla in min dagens shopping ;)

Blus-Bikbok
Kofta-Bikbok
Jeans-Bikbok
T-shirt-H&M
Foundation-Lindex
Rouge-H&M

LovePink :)

Reply
A

aaaaaaaaaaw va snyggt.en fråga bara, vad tycker du om att jag, en 15 årig tjej ska på bröllop och har en sån klänning på mig fast inga katter och med lite blåaktiga leggins (tights) snälla svara för att jag ska på 3 st bröllop under nästa år och måste välja kläder (svara på E-mail) :)

Reply
Johanna

hej Kenza!

Jag måste bara säga att klänningen är super fin ! Du har så fint hår och du får perfekta lockar. Vad använder du för locktång och hur gör du för att få såna fin lockar ?

Kram Kram

Reply
Aza

Omg jag kommer ihåg det här väldigt väl❤️❤️
Jag gick runt hela stan bara för att hitta en sån där klänning hahhaha vilka tider allt du hade på dig ville vi också ha än idag vill vi se ut som du haha tänk att jag har följt dig så länge mer än halften av mitt liv ❤️❤️❤️ Du förtjänar det bästa

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*