• header

ROSES

I vinterkylan här drömmer jag om sommarfester med söta klänningar till bruna ben. Den här klänningen köpte jag för ett par veckor sedan inne på Zara, 499 kr. Jag älskar den. Den sitter rätt tight och funkar både med och utan det svarta bandet.

Ett litet tips till er som tar studenten i sommar! Det gäller ju att vara ute i god tid med studentklänningen, hehe..

118 Comments

Rebecca

Hej kenza! Du har jätte bra blogg. Kollar in den ett par gånger per dag. men jag tänkte fråga kan inte du börja med i min garderob igen? Du har ju inte gjort det på ett tag. & kan inte du göra det typ 2 gånger i veckan, eller åtminstonde en? Tyckte det var jätte kul! :)

Reply
Sheila

Mamma mia vilken underbar! De kommer sitta så fint på dig, ser dig framför mig ;P
Men du samma mönster på klänningen finns det en blus/ kofta på American Apparel, riktigt fin!!!!

Hoppas du får en fortsatt fin tisdag! KRAMAR

Reply
Kalas'dotter

Hej och Välkomna!
Hej och Välkomna till min blogg med Egendesignade Smycken!
Här kan du simpelt beställa smycken genom att skicka din beställning till [email protected]

Sidan kommer uppdateras med nya härliga unika smycken med jämna mellanrum.
Så Stay Tuned!

Xoxo
Kalas’dotter

Kontakt:[email protected]

Reply
Frida

Vilken fin klänning =)! Det finns mycket snyggt på Zara men jag tycker att det är lite dyrt, tyvärr…

Reply
A

gud vad fin!

ahhhhhh, jag tar studenten i sommar =D =D Jag tror jag kmr dö av lycka xD

Reply
tara

remember what you wrote?

”(Pssst… 18-årsgränsen på ELLE-galan gällde visst inte alla. Jävligt dålig stil tycker jag, hatar särbehandlingar! Men skitsamma. En värld full av särbehandlingar är en värld som jag vill hålla mig borta ifrån.)”

You get a lot of särbehandlingar and boy, you LOVE IT!

You have changed a lot Kiiiinza :)

Reply
anneli mendez

Jätte fin :)

P.S KOLLA INTE PÅ BLOGGEN OM NI ÄR KÄNSLIGA !!
VARNAR ER !

P.S KOLLA INTE PÅ BLOGGEN OM NI ÄR KÄNSLIGA !!
VARNAR ER !

Reply
Lisa

hej Kenza, jag har tittat på dina gamla inlägg för typ 2 år sen och då hade du inte så “snygg” stil som du har nu men jag undrar hur har du fixat din stil så fin och tar det 100 år för dig att välja vad du ska ha på dig, jag behöver verkligen hjälp med min stil snälla kenza.

p.s JAG MENA INGET DÅLIGT MED ATT JAG SA ATT DU INTE HAR FIN STIL FÖRR, DU HAR ALLTID VARIT VACKER.

Reply
Sandra

Vad har du för storlek på din blåa klänning med stenar runt halsen från Nelly? Kramar

Reply
Merna

Förresten missa inte Desperate housewifes , hahahah älskar den! en favorit serie. och sedan cougar town! , Grey’s anatomy imorgon då har du säkert din onsdags tradition & går hem till din Mami :) <3

Reply
Alice

min bror tar studenten, men han är ju ingen tjej så han kan inte ha klänning, hmm. hahahah.

älskar din blogg!!! :))

Reply
Josephine Legendi

Hej Kenza, Jag har hittat min drömstudentklänning!
Den som du sydde upp i Thailand, skulle så gärna vilja att du tar mer kort på den så jag kan visa någon som syr :)

Kram

Reply
Ina

Hej:) vi är ett gäng som ska dra till kreta i vår och du har ju varit där flera gånger så undrar om du kunde tipsa oss om några hotel, områden att bo i och något man inte får missa när man är där?;)
kraaaaam!

Reply
Linnea

Söööt klänning! Finns det inte en väsla i samma blommiga tyg på H&M??Finns i rött och svart har jag för mig.. Hade i alla fall matchat fint till :)

Reply
alexandra

å den hade suttit perfekt på studenten, skulle du kunna skriva vad den heter om du vet det (eller mejla funkar också):)

Reply
Felicia

Jätte fin klänning !

TILL ER ANDRA, KOLLA IN MIN BLOGG DEN ÄR VERKLIGEN INTE SOM ALLA ANDRAS,JÄTTE MÅNGA INLÄGG PER DAG MED INTRESSANT HANDLING PLUS JÄTTE MÅNGA BILDER !:D

Reply
SJ

Haha tack kenza! Nu kan jag inte ha den på studenten för nu kommer ALLA att vilja ha den med… ;)Älskar den dock, riktigt snygg

Reply
Bella

Jättefin klänning! :D
Men jag undrar… Vet inte om det är en passande fråga… Men du nämner inte din pappa i bloggen? Läste några inlägg för flera år sedan och då kom han upp oftare i inläggen… Vad har hänt med honom?
<3

Reply
melinda

Åhh kollar på vart du varit och så, kan inte du komma till eskilstuna händer aldrig någonting här :/ Plus jag älskar din smyckes kollektion :D kram

Reply
Nelly

Hej Kenza, jag har lite problem med att hitta lagom långa klänningar (knälånga), kan du tipsa mig om några långa klänningar? Sen undrar jag om klänningen från zara är knälång.

Reply
elin

Hej Kenza! Den klänningen du hade på din student var riktigt fin(det är denna med såklart hihi) men kommer du ihåg vad det kostade och du vet inte om den finns kvar? Hoppas du svarar hälsningar Elin :-)

Reply
Just In case UF

Oh den var sååååååååååå snygg!! =(

Kika gärna in på vår blogg Kenza där vi säljer snygga, praktiska men framför allt BILLIGA fodral formade för kvinnliga intimprodukter..

Kramar från läsare i Malmö.

Reply
Erica

Vilken söt klänning! :) Jag gillar zara men hittar väldigt sällan något där, det är så mycket kläder på en så liten yta…som man brukar säga, man ser inte skogen för alla träden ;)

Reply
Johanna

Åh, kan du inte göra ett inlägg där du har den på dig? Skulle vara jättekul att se hur den sitter. Hade behövt lite idéer på en studentoutfit :)

Reply
läsaren från down under

Mohaha, här sitter man i Australien med 30+. Livet är orättvist ibland :P

Reply
maria

faaan vad snygg. den skulle vara så sjukt snygg på mig för jag bor i sydney och har jättebruna ben nu, kan inte du ge den till mig? så skickar jag en koala till dig? fair trade! :)

Reply
Emma

Hej Kenza. jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg där du har på dig klänningen? Jag tror att jag ska slå till som studentklänning! Tack för tippset.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*