• header

Säsong två?

Blir det en säsong 2 av Kenza & Tyra show?

Svar: Jag har fått den här frågan en miljon gånger och tänkte vänta med att svara på den tills showen är slut nästa torsdag, eftersom att det trots allt är två avsnitt kvar och jag inte vill ge ett “avslut” ännu. Men eftersom att Tyra bloggade om detta igår så tänkte jag att jag lika gärna kan berätta för mina läsare också.

N24 ville göra en till säsong med mig, men det blir inte av. Det är ett under att jag och Tyra har kunnat göra en bra show de senaste veckorna eftersom att vi fått så många knivar i ryggen. Jag har känt flera gånger att jag inte blir tagen på allvar. Jag vet att jag är ung och kanske inte riktigt har kunskap om allt än, men jag har för fasen en egen vilja och egen talan. Inte ringer man väl min pojkvän (!!!!!) och försöker få honom att övertala mig ang en till säsong? Vad in i….???

Men jag är inte en tjej som pratar skit i bloggen utan jag håller alltid sånt utanför, så nu vill jag avsluta på ett positivt sätt. Jag älskar Tyra och tillsammans har vi kunnat göra en rolig show tillsammans med vår fantastiska producent Emil, och såklart Dixie och Louise också. Vi har varit ett sånt grymt team!! Suttit och sjungit/skrikit i bilen påväg till våra inspelningar, kört McDrive en miljon gånger, skrattat så mycket, peppat varandra…. Jag kommer sakna vårt team! Det har varit riktigt mycket jobb den här hösten men det har varit så kul med de här fina människorna så jag lämnar denna show med ett leende och tusen roliga minnen.

Och planerna nu? Massor!! Jag kommer börja med sånglektionerna snart och som det ser ut nu så ser ni mig även i tv-rutan i höst.

Tyra och jag under en av våra roliga inspelningar

92 Comments

nicole

Hej Kenza! Visste du att din tatuering bakom örat är med på en bild på dig i tattoologist.com? :)

Kenzas svar: Mina bilder hamnar väl lite överallt haha.. Kramis!

Reply
Emma

Fan vad härligt!! Programledare? Sjukt vad kul, det skulle isåfall passa dig perfekt, eller är det kanske melodifestivalen? Spännande :D

Reply
sera

Ok, synd men man kan alltid hoppas. Följer alltid erat Tv program och jag älskar det verkligen! :) Hoppas på det bästa. Besök gärna min blogg :)

Reply
amanda

jag tycker absolut inte ni ska göra en säsong två! Självklart har säsong ett varit grym men det kan bli uttjatat och lite långtråkigt med en säsong två, och man vill ju hellre komma ihåg kenza&tyra show hur bra det var än att det blev uttjatat. du förstår nog hur jag menar!

Reply
Karin

Vad dålig stil! När det gäller dig så är det dig de ska höra av sig till! Usch vad fegt ><

Åh, lycka till med sånglektionerna, avundas dig :D

Reply
åsa

jag ÄLSKAR er show! jag blir så himmla glad varje gång jag ser den, ni är två glädjespridare! och jag hoppas vi kommer få se dig i tv-rutan också, de hade varit bra! :D

Reply
Hedvig

Åh vad synd att det inte blir en säsong 2 :(!!tycker er show har varit helt underbar! :)

Reply
Sara

en fråga, vart har du köpt dem där armbanden som liksom sitter upp med ringar? förstår du vad jag menar? Det är ringar fast sitter ihop med ett armband så det blir över hela handen, förstår du? Tacksam för svar :)

Reply
Vera

Synd att ni ska sluta :,) brukade alltid komma hem efter träningen och se :).

PS: Min kusin är 96 och går också i “skuru” om de e där din lillebrorsa går ;)

Tack för en super seson av Kenza & Tyra show :)
Vera

Reply
Maria

Jag hoppas inte på en säsong två, jag tycker att din blogg har blivit väldig tråkig för att det ända du skriver om är om er show!

Reply
Anna

Men Kenza nu får du fan ge dig. Du blir inte tagen på allvar för flera anledningar. Kolla på hur du beter dig. Visst, vissa bloopers kan vara roliga…men vad fan att försöka dreggla på tv..att sitta och hålla på dansa med arslet upp i tv rutan och tror att det är roligt när du är VÄL MEDVETEN om att kameran rullar…sen kommer det som en “blooper”…det är ingen blooper…det är du som skriker efter uppmärksamhet. man märker att du gör dig till för att få uppmärksamhet…det lyser rakt igenom. Jag tar inte dig på allvar…klart som fan att N24 inte tar dig på allvar…om du beter dig som ett barn så behandlar man dig som ett barn…du kanske bör tänka på hur du framställer dig själv innan du blir sur på hur folk behandlar dig.

Kenzas svar: Men Anna, nu får du fan ge dig. Vad jag gör när vi inte spelar in (och vi är faktiskt oftast färdiga när vi börjar flamsa oss, vilket då blir en blooper, det är ju därför jag går därifrån sen för att vi är FÄRDIGA) har ingenting med att göra att N24 lurar oss och hugger oss i ryggen. Tror du att jag sitter och dreglar på våra möten? När jag skriver avtal? Tror du att jag står och dreglar när vi spelar in en låt med Darin, eller uppfyller en läsares dröm? Du vet absolut ingenting om mig, du har ingen aning om hur jag är utan du skapar dina egna uppfattningar efter vad du får se i vår show, TV som kan vinklas hur som helst. Skärp dig nu, du måste väl vara smartare än så.

Vill du fortsätta diskutera detta är du välkommen att maila mig!

Reply
Sandra

Vad har du för storlek på din blåa klänning med stenar runt halsen från Nelly?
Sååå himla snygg! Kramar<3

Reply
Katarina

synd att ni ska sluta…

Hihi jag kollade på en massa inlägg från 2007, din blogg va väääldigt annorlunda då :P mycket text och inga bilder, den är tusen gånger bättre nu :D
kram<3

Reply
Agnes

Håller med Sandra där uppe, vilken storlek har du på den fina blåa klänningen med stenar runt halsen som du hade i Göteborg, vore snällt om du kunde svara!
Kram<3

Kenzas svar: Xs! Kramis :)

Reply
E M E L I E

OMG … Säg inte att folk ringer din pojkvän för att han ska övertala dig om saker? Det var riktigt jävla lågt … Tror de att din kille kan bestämma över dig och vad du ska göra? Herregud, var går världen?

Reply
sara

jag tycker du alltid har så himla snygga vardagsoutfits, hur lyckas med att aldrig se tråkig ut?
jag älskar dina lösa linnen instoppade i jeansen, men det blir så kallt! och tar jag en kofta över blir det inte lika snyggt och en tröja under blir bara fel!

Reply
Elsa

Hej Bästa Kenza♥
Jag har läst din blogg i flera år och varje dag så blir jag mer och mer “fast”. Du har det där lilla extra som inte alla andra har. Du är söt, snygg, rolig, kreativ, aktiv, charmig, gullig, omtänksam, glad, varm, härlig och underbar! Du är helt fantastisk! Jag tar dej på allvar. SERIÖST ALLVAR! Man vill leva som dej varje dag. Jag bor ca. en timme utanför Malmö och jag skulle sååååååå gärna vilja träffa dej när du var där. men då var jag i Stockholm… Ta en titt in på min blogg underbaraste kenza!

Puss och Kram ♥
Elsa

Reply
fäni

Det man får tänka är väl att det bara är pengarna de är ute efter .. Och så har de säkert massa fördomar mot unga bloggerskor, de tror att ni är lättpåverkade och BARA är ute efter pengar & publicitet eller nåt. Låt dig inte påverkas av dem för de dumförklarar bara sig själva!!

Reply
Andréah

Hej kenza!
Har läst din blogg ett tag och undrar hur du gör för att se så naturligt snygg ut? Du har jättefin hy och väldigt snygg kropp. Så, vad tränar du, gör du osv? :)
kram andréah <3

Reply
caty

“nte ringer man väl min pojkvän (!!!!!) och försöker få honom att övertala mig ang en till säsong? Vad in i….???”

Va? Helt sjukt oseriöst sätt att jobba på, vilka clowner.

Reply
Denise

flamsig eller inte, de ska fan ändå inte kontakta aleks och så är det bara. tycker det verkar vara sjukt läskigt att de kan kontakta dina nära och kära hur som helst.

Reply
Camila

Jag fattar inte grejen. Emil, Dixie och louise (tror jag att det var….) är ju en del av N24? Hur kan man ogilla ett företag (eller vad fan de nu kallas) men endå älska de som ingår i det? Hoppas att du förstår vad jag menar.

Lite synd att N24 dessutom skrämt iväg er från webb-tv världen, om man säger så……

Men hursomhelst!, Sköt om dig.

KRAM

Kenzas svar: Emil Dixie och Louise jobbar inte på N24… De jobbar på Motions och är ju “inhyrda” för att filma och klippa showen bara.. Kram!

Reply
Linda

Tråkigt att det snart är över! Men det har verkligen varit skoj att titta på er show. Ni är grymma tillsammans och har bjudit på mycket som fått en att skratta!
Hoppas att det går bra för dig på sånglektionerna! Lycka till! :D
Kramis på dej

Reply
cajsa

Nej, vad tråkigt att höra att det inte blir en säsong till!
jag älskar Kenza & Tyra Show och tycker att ni båda är två sjukt sköna tjejer!

Men lycka till med sånglektionerna!

Reply
Sanna

Tycker att det är jätte tråkigt att ni inte ska spela in en säsong till. Tycker att det var ett jätte bra säsong nu med mycket skratt och få se folks drömmar uppfyllas! :)

Kram!

Reply
eloise

hejsan Kenza vilken fin header du har !!:)

vad tråkigt att höra att det inte blir en säsong 2.
jag tyckte ert program var så himla bra och roligt !!! Ni två var så grymma ihop!

vad roligt att vi får se mer av dig i tv. jag tycker du hör hemma där du är en liten teater apa!:)kämpa på med allt du gör, och vis alla idioter att dem ska ta dig på allvar!

du är ju en av de mest framgångsrika bloggarna. jag menar de andra är kända för deras bloggar och tuttar typ.

du har gjort så mycket mer, sko kollektioner, smycken, modelljobb, mtv reporter you name it, hur mycket som helst!

Strunta i vad andra säger och ge aldrig upp, du kommer gå lång jag vet detdet vet jag.

Kram Eloise<3

Reply
Elin

tycker det är tråkigt att ni ska sluta men man ska ju sluta när man är på top :) tycker det är väldigt oprofessionellt att av N24 att göra så också!

Reply
bhgkh

neej vill ha en till säsong:( men kenza, varför svarar du inte på dina mejl??

Reply
wilma

synd att er show inte forsätter :( men er show har varit fantastisk ! :) ser fram emot att se vad som hender i de sista avsnitten ! :D

kram.

Reply
nicole

du är så fin kenza! anna där uppe va en rolig en haha.. jag tycker de “lyser rakt igenom” att du är en skit go tjej som kan bjuda på dig själv. kramar

Reply
Dogge

Avtalet säger att ett visst antal bloopers ska publiceras på bloggen, det är därför det publiceras, och produceras, ett antal bloopers – för att vi ska kunna dra in så mycket stålars som möjligt på skiten.

Reply
LIENE

åh grymt kul att läsa det:D att du haft det kul, att ni haft det kul och om dina planer. Roligt att du ska börja ta sånglektioner.

Reply
ammsii

alltså vilka bittra personer det finns, varför inte bara vara positiv och leeeee?! “anna” bara för att du råkar tycka att det är oproffsigt hur kenza beter sig på tv så tycker alla det eller? Humor säger jag bara. skaffa dig det. tycker bloopersarna är svin skojjiga, vem bryr som lixom om hon sitter å dräglar på dom? hellre de än nån pryd stel snubbe som sitter där å inte är sig själv.. BJUDA PÅ SIG SJÄV VARE VA?!

Reply
Matilda

Jag tycker att ni har gjort ett grymt bra jobb! ;D Har längtat till torsdagarna tyyp ;). Ska bli kul att se dej i riktigt tv då :D

Reply
Carolina

Jag tycker att du borde fortsätta med showen i någon form, för du är duktig och du utvecklas. Och människor i Sverige måste komma med kritik, för de är så Sverige funkar. Men i någon form tycker jag att du ska fortsätta, för du inspirerar och motiverar många unga och de är värt otroligt mycket. Men självklart bestämmer du själv :) Bara min tanke

Reply
Hanna

Åh kommer sakna min höjdpunkt i veckan!! Ni har verkligen jobbat arslet av er å de märks på resultatet! Självklart har du en egen talan, sluta aldrig vara dej själv Kenza.. =)

Reply
pust

kanske inte så flått att snacka skit offentligt om sin arbetsgivare, som har finansierat och erbjudit dig den här chansen – känns inte ok… många skulle dö för att få en sådan här möjlighet tror jag … känns som du och tyra borde växa upp…ni känns så himla bortskämda nu för tiden …

Reply
alen

tycker du och tyra gör bra i att inte göra en till säsong. finns så mycket annat ni kan pröva! :)

Reply
kajsa

Jag tycker ni har gjort ett skitbra program! Det är dock riktigt tråkigt att det inte blir en säsong 2. Jag älskar att se dina och tyras blooper, ni är störtsköna! :) kram på dig!

Reply
emelie

Jag är egentligen glad för din skull att du lyckats så bra och får allt du vill ha, men det börjar bli väldigt störande att se. Du får så mycket du egentligen kanske inte gjort dig förtjänt av. Åka på TH-resor via jobbet, börjar jobba på MTV trots att du bara är BLOGGERSKA egentligen, egen skokollektion, egen smyckekollektion, fördelar på alla sätt & vis.. de kan räcka nu tycker jag. Du är bloggerska, du är bra på det, men i min åsikt är du inte bra på allt annat du får chansen att göra utan det får du bara för att du är aktuell liksom.. så pinsamt att se. En människa kan inte skriva bra, vara en bra programledare, skodesignare & även sjunga bra. Och ingen person i världen borde få alla dom möjligheterna heller, lite för mycket kan man tycka.

Men som sagt, det är sjukt hur ditt liv har förändrats på några år.. är glad för din skull att du är glad, men tycker någon annan kanske förtjänar det du får, du har liksom.. fått tillräckligt. Jag vet att du inte ber om det, men ändå.

Reply
Anna

gud va den andra anna snackar skit! din personlighet verkar underbar även om jag inte känner dig du verkar väldigt rolig och jordnära och strunta i vad andra säger och börja inte koka av ilska kenza ;) ha de bra!

Reply
Petra

Eh en blooper är de roliga misstag som gjort under inspelning…enligt mig. inte det som man gör sig till med innan eller efter inspelning. men som sagt….definition.

Och bara för att man sedan tycker om att skämta och har en viss humor så gör det en inte till en “sämre” person. jag menar alltså att kenza kanvara en proffessionell person, vuxen och benägen att ta egna beslut och det förändras knappast om hon har en “kiss och bajshumor”.

(Nu känner jag inte dig Kenza, din humor, din professionella eller personliga sida men du förstår säkert vad jag försöker säga)
Lycka till.

Reply
A

Till anna:

Gå in på youtube, sök på din favoritserie och tillsätt ordet “bloopers” efteråt.

Vad såg du? Världsstjärnor som tjänar hundratals miljoner…. MEN du dom gör också fel, beter sig konstigt och är inte fullt normala dom heller kan du ta och spana in där. Kenza är lika mycket människa som dom, ingen robot som gör allting rätt hela tiden och glad för det är jag.

Är väl bra att hon får jobba med ett team som hon trivs med och kan vara sig själv med? Och bjuder OSS på underhållning eller? Förstår mig inte på er som klagar, kan enbart handla om avundsjuka!

Reply
Maj

Tycker faktiskt att Kenza är duktig, fin och har väldigt bra egenskaper och lyckas inom mycket. Såklart man blir lite tvär och avundsjuk över att man inte får möjligheterna själv, men gräset behöver ju inte vara grönare på andra sidan. Utan att man försöker koncetrera sig på sitt eget race och klurar ut vad man själv har för bra egenskaper.

Fortsätt, och skapa dig en bra och seriös karriär! :D

Reply
Sofia

Hej Kenza! synd att det inte blir någon säsong två. Och jag håller inte med “Anna” om era bloopers, jag älskar att sitta och titta på dom. Gillar både dig och Tyra, ni verkar vara två tjejer med fötterna på jorden som vet vad ni vill.
Dessutom är ni så sjukt snygga!
Kram Sofia

Reply
Mikaela

Kenza och Tyra era bloopers är sjukt roliga och alla med en gnutta humor i kroppen borde fattat det! :D (ser att vissa inte gör det.. Kan ju bara hoppas att dom drar huvudet ur röven och slutar vara så bittra)

Vore skitkul med en säsong 2 och flera bloopers! :)

Älskar din blogg, så glad och positiv. Ingen skit!

Kram

Reply
ellen

grymt synd att det inte blir en säsong tillllllllll… får man väl sluta se fram imot torsdagarna nurååå :(

Reply
JAHAPP

Kul att min kommentar inte fick komma med. Som sagt inte kan man väl bli tagen på allvar när man tigger om gratis julklappar till sina kära från andra företag. Du tjänar precis som alla andra o borde kunna betala för dig.

Reply
Sara

Har en fråga: Kan inte du göra en video på hur du sminkar och fixar ditt hår för vardagen? Gillar din naturliga look men vet inte hur jag ska få till den :) Skulle va asgrymt. Tack :)

Reply
frida

har funderat på det här länge nu, har du hål naveln eller inte? har för mig att jag sätt nån bild då du har, fast på vissa så har du inte.. men om du har så snälla svara på det här och säg om det gjorde ont eller inte, vill själv ta men vet inte om jag vågar riktigt!!:)

Reply
lillan

Roligt för dig att du ska ta sånglektioner. dock är det tråkigt att bara sådanna som är “kända” får dessa mljligheter, Min syster är en fantastisk talang..och har kämpat i flera år för att utvecklas…ändå ser vägen tuff ut. Det jag vill säga är- Grattis, du är lyckligt lottad att som har sådana möjligehter- var tacksam för det.

Reply
Ylva

Jag tycker det är härligt att du är lite oseriös i schowen, visar upp bloopers och så vidare. Det gör dig lika männsklig som jag.
Man måste kunna släppa lite ibland, det lever man längre av. Och livet blir deffenitivt roligare :D

Kram!

Reply
Johanna

Hej jätte nyfiken hur du gör för att hålla dig i sådan fin form och kropp som du gör :)? Får gärna svara till min mail ´:) Äter du speciellt tränar du speciellt eller så ;)?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*