• header

Tyras födelsedagsfest

Nu sticker Alice och Hattmakarn iväg på Tyras 25-årsfest! Det ska bli så sjukt kul!! Hela vårt lilla team från Kenza & Tyra show kommer vara där också så vi ska fira vår fina säsong vi haft tillsammans, som nu är slut.

Ha en grym lördagskväll, puss puss puss! ♥

Såhär ser vi ut! Vi ska bara sminka Aleks lite till (runt ögonen) sen är vi helt färdiga

235 Comments

Linnea

Checka vår blogg! Det är jag och min bästis som driver den tillsammans, men hennes dator är sönder därför är hennes uppdatering lite seg.. Men iallafall så skriver vi om allt mellan himmel och jord, vi tipsar om musik, kläder, vi delar med oss av våra känslor och åsikter, och så skriver vi om vår vardag såklart.
Igår bjöd jag på lite sommar bilder & ett tips här i vinter mörkret!♥

Reply
hanna

KEEEEEEEEEEEEENZA SLUTA GÖRA SÅ ATT DITT PROGRAM STARTAS AV SIG SJÄLV NÄR MAN KOMMER IN PÅ DIN BLOGG

Vi vet att du vill ha mer tittare = mer pengar -.-

Reply
pernilla

söta!! asså du, jag får dampryck när man bara går in på din blogg och så startar videoklippen från din show automatiskt och så måste man hitta den och stänga av ifall jag inte vill se den. Är det bara så för mig?

Reply
Anna

Snygga! Påminner lite om alice i underlandet :D Du är Alice och Aleks ser ut som det där gubben som Jhonny Depp spelar :D Coolt.

Reply
Aleks

HAHA sjukt snygga!:) Men att ni orkar lägga ner er så mycket är verkligen coolt… själv tar jag på mig en konstig hatt om jag ska vara utklädd :P

Reply
niklas arleryd

Hej Kenza! Vet inte vart det är lämpligast att skriva, men skriver både på din bloggmail och här så är det väl större chans att du läser antar jag :) Jag jobbar på Tony Irving Dance Academy och i januari kommer mina lite yngre elever att göra en terminsshow som faktiskt utspelar Alice in wonderland. Vore så himla kul om hon som spelar Alice kunde ha en likadan/liknande klänning som du har på bilden, den vore helt perfekt! Så om du vet vart man kan hitta en eller har något tips över huvud taget på kläder till just den filmen så vore jag oerhört tacksam om du vill höra av dig till mig på [email protected]. Självklart kommer jag att försöka fixa något i gentjänst.
För övrigt är din blogg inspirerande att läsa och jag följer dig så ofta jag bara hinner. :) Kram Niklas

Reply
Victoria

Väldigt snygga, fina dräkter. Men jag måste faktiskt säga att jag gillar hemmagjorda dräkter mycket mer. När man liksom tar det man har hemma och sätter ihop och mixtrar tills man ser så mycket ut osm Alice som möjligt. Nu ser man verkligen att dräkterna är helt färdigköpta och det förstör hela charmen med maskerad tycker jag. Men det är bara en liten åsikt lilla jag har… inget illa ment, ni är väldigt fina :)

Reply
Niklas Torsell

Shit vad snygga och lika ni va originalet! Eftersom jag älskar Disney är det väldigt kul att se vilken tid ni lagt ner på att bli så lika originalet som möjligt. Och ni väljer Disneyfigurer såklart.

Reply
facebook graphics

I truly find mtss is a interesting subject. Never looked at this subject in this manner. If you are going to write more articles about this subject, I will return soon!

Reply
Julia

Hej!
Jag skulle bli jätte glad om du kunde svara på vilken under kjol du hade under din Alice i underlandet maskerad dräkt och vilken storlek du hade på klänningen? :)
Tack på förhand!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*