• header

BABY I GOT A PLAN RUN AWAY FAST AS YOU CAN

Nya ringar från Cocoo

152 Comments

cecilia

Jag gillar din blogg, men oj var irriterande när er show går igång superhögt varje gång man går in här. Kan ni inte fixa det så att man måste trycka på play själv?

Reply
Ida

Dom tre ringarna du har på din högerhand är ju ifrån JFR.se? Jag köpte döskalleringen där igår… / Ida

Reply
Nadja

Så fruktansvärt irriterande att showen startas så fort man går in på din blogg. Och så går det ju inte att pausa i reklamerna heller så får man sitta där och lyssna på både musik och jävliga reklamer samtidigt. Trevlans.

Reply
Rebecca

Hej Kenza! :D

Måste först kommentera bilden, den är sjukt fin! Hur kommer det sig att du alltid ska ta så perfekta bilder? Mina blir bara röriga och slarviga, så jag vill aldrig lägga upp. ;)

Jag har en rätt intressant fråga till dig, som det skulle varit kul om du svarat på. Ångrar du någonsin att du blev känd? Skulle du inte någon gång vilja bli “okänd” igen och inte bli igenkänd på stan? Slippa allt bloggtjafs (även om du inte hänger ut folk och allt sånt) och bara leva som alla andra?

Det var bara en spontan fråga jag kom på precis. Du var riktigt fin igår i dina Alice-kläder!

Tusen kramar!
/Beccy – tjejen som grät i Kristianstad :D

Reply
Ingrid

Kolla in min blogg där jag nyss lagt upp ett tips på hur du enkelt gör en ansiktsmask för oren hy som också öppnar porerna :)

Reply
herh

kan du snälla göra så att din show inte börjar spelas upp varenda gång man går in på din blogg ?!?!?!?!

Reply
Ebba

snygga, hoppas att du har det bra. snälla kan du besöka min blogg och kommentera, det skulle betyda såååå m,ycket för mig!

Reply
Sofia

Vad tycker du om vänskap och ålderskillnad?? Gå inte och tyck på min blogg! Vilken fin blogg du har =)

Reply
Anonym

Snälla, ta bort att filmerna startar på en gång när man kommer in på bloggen! Det är SKITJOBBIGT och även om du säkert inte bryr dig så kommer det få iaf mig att sluta läsa din blogg.

Reply
Anna

KENZA SKA INTE DU AVSLUTA NELLY TÄVLINGEN?:O DET STOD ATT DU SKULLE AVSLUTA DEN DEN 3e!:(((

Reply
Sofia

Hej! Jag undrar hur/om man kan ta bort eller stänga av reklamljudet när man går in på din blogg? Det hackar mycket och blir jobbigt att vara inne på sidan.

Reply
arbresha :)

Hej Kenza! Hoppas verkligen att du ser detta för jag behöver din hjälp…
Man har ju läst ibland att du skriver att du har tinnitus och det har jag också nyligen fått har jag märkt. Finns ju inget värre än att alltid höra det pipande ljudet :( :@

Så här är mina frågor till dig!:).. Har du det ofta jobbigt att sova på nätterna? Har du tinnitus i båda öronen och hör du det hela tiden eller bara i tysta rum? Brukar din tinnitus bli värre vid speciella tillfällen?

Kram <3<3

Reply
coolabaskettjejen

hej kenza jag har inga idoler men jag gillar att läsa bloggar och din är min favorit för att du är så skön, snygg och bjuder på dig själv!
jag har två frågor till dig! ett hur lång är du? (eftersom att du har (ganska) höga klackar)
Har du gjort plastikoperationer?
tack för en bra bloogg:)

Reply
julia

hej kenza , jag går i 8 och vet inte vad jag vill göra i framtiden . Men jag vill göra nått jag verkligen roligt och spännande , Har du några tips ?
kram Julia
världens bästa blogg <3

Reply
Sanna

Hej kenza! Jag är en 13:årig tjej som så gärna skulle vilja bli modell. Har du några tips? Jag skulle bli så grymt glad om du svarade i ett inlägg eller något för jag tror att det är fler tjejer som skulle vilja bli modeller. Jag undrar också hur gammal man ska vara och hur man ska göra för att få sin dröm att bli uppfyld? Hur började din karriär? Många kramar från Sanna!

Ps. Jag läser din blogg varje dag och tycker att du är bäst!;)

Reply
Sanna

Hihi jag var först att komentera såg jag nu! Aja jag skulle bli glad om du svarade på min förra komentar i ett inlägg för jag brukar inte kolla min e-post så ofta:)

Reply
andrea

kenza ! måste ha hjälp ! vad köper man till sin pojkvän i julklapp? han är 17 år…kommer inte på något ! puss

Reply
anneli mendez

fin bild ^^

P.S Kolla inte på bloggen, tack!
Inget man vill läsa eller se..

P.S Kolla inte på bloggen, tack!
Inget man vill läsa eller se..

P.S Kolla inte på bloggen, tack!
Inget man vill läsa eller se..

P.S Kolla inte på bloggen, tack!
Inget man vill läsa eller se..

Reply
ann clara

Åh jeg elsker dine ringe!!!!
har du bestilt dem over nettet, eller købt dem i en butik? Har aldrig hørt om cocoo :-)
Knus og kram

Reply
julia

kenza kom igen. piffa til din blogg!!! alltså inte utseendemässigt utan dina inlägg!! du sjunker. det börjar bli tråkigt. samma om och om igen ..

Reply
linn

Jättehärlig blogg men fruktansvärt enerverande när din show går på när man bara besöker din sida och inte går att pausa pga reklamerna, gör ju att man inte orkar kolla vad du skriver tillslut.

Kenzas svar: Men jag fattar inte.: Stängde av autoplayen halv elva samma dag som avsnittet kom upp (som jag alltid gör) och för mig och mina vänner går avsnittet inte igång automatiskt?? :S Varför sätts den på automatiskt för vissa av er? Trots att jag stängt av autoplayen? :S

Reply
Sara

Shit va cool bild! Förstår inte hur du tar så perfekta bilder? ;)

Vilka snygga ringar! Cocoo har så himla fina grejer :D

Reply
Nora & Emmy

fett snygga!!!!!! :) var med i vår tävling så vinner du kanske en fin gratis design! Allt du behöver göra är att kommentera inlägget ;) lycka till

Reply
Noelle

Run away är två ord! Inte “runaway”. Haha

Kenzas svar: I rubriken var det ett slarvfel, på bilden menar jag ju Kanyes.. Chilla

Reply
Nino

Jag håller med cecilia ang. showen. Riktigt irriterande när man lyssnar på musik faktiskt.

Reply
Victoria

Nästan så man avstår från o gå in på din blogg ibland för ljudet drar igång direkt…….

Reply
Wilma

Super snygga!
Gå gärna in o kolla i min blogg. Skriver om allt möjligt.
Älskar din blogg föresten! Puss & kram :)

Reply
Vickan

jag har bara så det blir att videon går igång exakt samma dygn som du lagt upp den, eller ja, alltså bara första gången, sen går den inte igång automatiskt..

mysko verkligen :)

Mig stör det då inte.. bara att stänga, eller stänga ljudet ett tag då tills det går att stänga av..

Reply
Hannah

Hej ehum haha jag vet inte om du har copy right på dina bilder men jag hittade allafall lite bilder på dig på en annan blogg och det var lite små knasigt men då är med på sida 3 och 4 alafall tänkte bara om du ville veta:)

på länken som jag sicka är du längst ner
http://theskinnycity.tumblr.com/page/4

Reply
leila

till alla kommenterare, låten heter runaway och inte run away så hon har inte alls skrivit fel.. kolla upp saker innan ni ska leka smarta.. i rubriken ska det dock stå run away, vilket hon också skrivt så stfu

Reply
sandra

Kenza kan du titta din gmail har skickat nåt JÄTTE VIKTIGT ! kramis sandra (love uu)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*